Göğüs Büyütme ameliyat oldumm merak edilenler..

Kanuni sulatan Süleyman eğitim ve araştırma hastahanesi nilüfer Bahadırlı

Doktor ilk muayenemde baktı çizdi sana bu kadar CC olur dedi kas altı olacaksın genel bilgi verdi devletteki doktorları çok canım cicimli ilgili beklemek doğru değil aslında yogun calistiklsri icin sizlinle iletişim sağlaması tatmin etmeye bilir şahsen ben öyle oldum ama sonra ameliyat olmadan önce çok guzel konuşmuştuk ben isteğimi belirttim oda tamam uygunsa yaparız demişti o yüzden devlette yapıyorsun diye korkma İstanbul'da genelde devletler doğuya göre fazla çıkarıyor fiyatı ama özelden daha aşağıda diyebilirim hiç korkma sen doktora ne istediğini belirt oda sana vücuduna uygun olanı zaten soylicektir aynı fikirde bulunursunuz şimdiden geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi olur

Cvp için teşekkür ederim. Beni aydınlattınız gerçekten zaten bende süreci yazıcam eğer ameliyat olursam. Bi arkadaş Kanuni’den fiyat almış burdan yazdı ona herşey dahil 13000 fiyat çıkarmışlar gidip bakıcam işte

Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende sizin gibi minyon aynı boy ve kilolarda bayanım iki
Merhaba hayirli olsun öncelikle diklestirme yapildimi size

Merhaba kızlar canım çok sıkkın 24 dünde araştırma hastanesinde randevum vardı bugün msj geldi doktor muayenesini iptal etmiş çok üzüldüm günlerdir bekliyorum ve çok heyecanlanmıştım

Merhaba kızlar canım çok sıkkın 24 dünde araştırma hastanesinde randevum vardı bugün msj geldi doktor muayenesini iptal etmiş çok üzüldüm günlerdir bekliyorum ve çok heyecanlanmıştım
Aaa neden iptal etmişki başka güne versin bari iptal ettiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…