- Konu Sahibi prensesasik
-
Merhaba,
Bu ameliyatı olmak isteyenlerden ve yıllardır hayalini kurup korkan bir kişiyim.
Aslında burun ameliyatı olurken olan cesaretim göğüste kayboldu.
Ama artık sabrım kalmadığı için doktor araştırması içerisine girdim. Tabi fiyatları görünce bu hayalim tekrardan ertelendi..
Gördüğüm kadarıyla da herkesin parası gerçekten çok muş !!! Ki bu fiyatları veren doktorlar çok rahat fiyat verebiliyor..
Araştırmalarım sonucunda ;
Naci Çelik (Erenköy)
8000-9000 TL
Barış Çakır (Şişli)
8500 TL
Hasan Fındık (Kadıköy)
Ortalama 6000 - 7000 TL arası
Este world
Ortalama 6000 TL arası
Boğaz içi tıp merkezi
Ortalama 4000 - 4500 TL arası
Neden aralarında bu kadar fark var anlamış değilim.Tamam marka ilaç hastane elbette olur. Ama bu şekilde fiyatların çok olmasına sebep olan insanlar biziz diye düşünüyorum.
İstanbul ilinde doktor ve hastane ayrıntısı ile fiyat yazılmasını rica ediyorum. En azından bu kadar yüksek rakamları ödeyemicek olan kişiler için;
ön bir eleme olur diye düşünüyorum.Şahsen, doktorun önemli olduğu kadar fiyat da önemlidir.
Konu altında reklam yapılmamasını ve saygı çerçevesinde yorumlar yapılması rica olunur.
ben newest hospital'da oldum 2 ay once hasan findik yapti ameleyatimi 7bin tl odedim..
Op.dr.NURGÜL ALTUNTAŞ 6bin izmitte esteizmitArkadaşlar bende doktor ve fiyat araştırıyorum 4 bin ila 6 bin arası yapan iyi bir doktor ismi lütfen
Ben perşembe günü esteworlde gidicem. Ramdevu aldım. Boğaziçi tıp merkezi 6000diyor ekimin sonuna kadar kampanyalıymış sporcu sütyeni muyeneler falan ücretsizmiş. Doktorlar hakkında da iyi şeyler duydum ama birde esteworlde gidicem oradaki doktorlar içinde iyi şeyler okudum ama fiyat bilgidi vermiyorlar. Yakın zamanda fiyat alan var mı acaba forumda
Etilere gidicem perşembe yazarım görüşmenin detayınıesteworld ün fiaytlarını bende merak ediyorum altunizade mi ?
tamam canım bekliyoruz :)Etilere gidicem perşembe yazarım görüşmenin detayını
orda önerebileceğiniz bir dr var mı ?Kızlar.. Altunizadede New Est plastik cerrahi hastanesinide araştırın
Hasan beyde o hastanede ameliyatlarını yapıyor fakat muayenehanesi Bağdat caddesinde. Tabi fiyat olarak daha yüksek hastanenin doktorlarına göre . Hastane doktorlarının fiyatları farklıdır muhakkak. Hastane sayfasına girip fotolarınızı göndererek fiyat alabilirsiniz sanırım. Yada aramanızda yeterli olabilir.şimdi baktımda ordaki doktor hasan fındık ve ercan cihandide ile birlikte makaleler yazmış sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?