nez tebrik ediyorum. Ben de yaklaşık bir yıldır kremler masaj filan bir sürü şey denedim. Sonra hekimzadeye başladım. şu an 5nci aydayım. Ama maalesef sadece 1cm büyüme oldu. 6ncı kutuyu sipariş etmemeye karar vermiştim. Bugün bu melodiyi keşfettim. Deneyeceğim, umarım bir faydası olur.
bende basladım bakalm nolck tam 10 gun snra sonucu yazcm konuya abone oldum
kolay gelsin herkese
güzel sonuclarını beklıyoruz canımBuraya atamadım derken nasıl yanı anlamayamadım telefona atmıssın ne guzel kolaylık oluyo oyle
ins cnm..
Yanı buraya yuklemek istedim mp3 seklini ama olmadı
total video concert die bi program var ordan videoyuyu mp3e cevirysun daha koly oluyo
Oyle olsa adam hıc on bes yıl ugrasmazdı normal bebek sesı dınleyın derdı oyle degılmı demekkı var bunda bı fark yanı beyın artık ne sekılde algılıyosa ama benım en cok merak ettıgım sadece 10 gunluk bıseymı hanı3cm buyuyo o kadarla kalıyomu yoksa her on gunde 3cm mı buyume oluyo bunu zamanla gorecez bakalım ama buyume kalıcı dıye dusunuyorum sısırmedı cunku kremlerın yaptıgı gıbıBugun 11.gun bakalım devam edıyorum suan ıcın sadece 3cm buyume var kızlar gelısmelerı paylasalım hepımız
ins cnm..
yanı buraya yuklemek istedim mp3 seklini ama olmadı
total video concert die bi program var ordan videoyuyu mp3e cevirysun daha koly oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?