Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol canım yaptım cok kolaymıs telefona da attım yardımın ıcın tesekkurler
bişey değil canım seni yeniden buralarda görmek güzell:))
ahaah çok iyimiş yaa konuyu daha önce görmüştüm ama sonuç alınacağını düşünmemiştim :))
nez herkese gaz verdin haberin olsun :))))))
bu melodiyi kolayca indrmek için youtube converter - clipconverter.cc yi açın orda mp3 e tıklayın sonra youtıbe daki bu melodinin adresni koplayıp clipconverter da media linki yazan yere yapıştırın. Sonra devam a tıklayın sayfada aşağıya inip başla deyin açılan sayfada download yazıcak biraz bekleyin ona tıklayın ve pc ye indirin ister mp3 playerda dinle ister telefonuna at dinle :) umarım anlatabilimişimdir
teşekkürler çok kolay indirdim bilgisayarıma ....
YouTube - Song that makes your breasts bigger bu lınkden gırebılırsın canım kızlarrrr gozle gorulur fark oldu yaa cok mutluyum ınsallah devam eder ve kalıcı olur bugun koltuk altından dogru cok agrı sızı oldu dolgunlasma super
bana pek ıse yararmıs gbı gelmedı bu ama bılemıyorum yani
bu nasıl bişi yavv..hani hintli adamlar delikten yılan çıkarır ya müzikle şimdide kadın mememi büyütüp çıkaracak
Deneyip memnun olan varmı?biraz tuhafıma kaçtı da..
Hiç bişe olmadı. Batıl inanç bunlar
Yaşla ne alakası varsa:) 17 yaşındayım. 6 gündür dinliyorum bi faydasını göremedim bugün dinlemeyi düşünmüyorum o yüzden. Sizcede saçma değilmi kızlar ?
tamam sende fayda gostermemıs olabılır ama kımsenın hevesını kırmasan ıyı edersın neden sacma olsun kı uzerınde yıllarca calısılmıs bısey yanı hayır yası sorma nedenım bellı bı yasın uzerınde dınleyenlere hıc etkısı olmuyo ama yırmılı yaslarda dınleyenlere daha dınlerken agrı falan oluyo sende hıc mı bı sızı yada agrı yada en ufak bı buyume olmadı sende haklısın ınanmamakda kendınde faydası olmayınca baskasınınkı yalan gelebılır canım ama ben cıdden cok faydasını gordum yanı
Çok azz şişkinlik hissettim sanki ama o anlıktı bi kaç saat sonra eski haline döndü gene..
cok ılgınc canım bılemıyorum ama ınanarak dınledım ben duzenlı sekılde bır haftada 2cm buyume var hemde dolgun sekılde senın adına uzuldum keske sanada fayda etseydı