Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aqrı falnda olmdı hc ya dewm etsm faydsı olrmukı:26:
maşallah baya dolgunlaştılar yaa bayadırda dinliyorum ama sızılar beni bitirio hee
cnm ılk on gunde etkı etkı etmedıyse sonra edecegını sanmıyorum ama yınede soyle bır ay sonra falan bı on gun daha dene ıstersen yanı sımdı bırak dınlemeyı cunku etkı edecek olsa hemen baslıyo herkesde etkı edenlerın hep oyle oldu cnm senın adına uzuldumof yaa Yazılanları okuyunca sizin adınıza seviniyorum arkadaşlar. Ben 11 gün dinledim bugün 12.gün ve artık dinlemeyi düşünmüyorum. Elimden geldiğince düzenlide yapmaya çalıştım. Ağrım sızım yoktu büyüdü sandım 2cm regli oldum ve şu an sıfır hiç büyüme yok Acaba bir hafta falan dinlemeyi bırakıp tekrar başlasam etki edrmi diye düşünüyorum
cnm ılk on gunde etkı etkı etmedıyse sonra edecegını sanmıyorum ama yınede soyle bır ay sonra falan bı on gun daha dene ıstersen yanı sımdı bırak dınlemeyı cunku etkı edecek olsa hemen baslıyo herkesde etkı edenlerın hep oyle oldu cnm senın adına uzuldum
en son şerbetçi otlu krem kullanıyodum onu bıraktığım gibi aynı gün buna geçtim acaba diyorum ki
etki etmemesinin sebebi bumuydu.bundan yola çıkarak hiçbirşey yapmadan bir hafta beklesem acaba etki edrmi diye düşündüm.birde herkes bebek ağlaması sesi olarak algıladığını söylüyor, bana hiçte öyle gelmiyor bildiğimiz elektro gitar sesi algılıyorum ben bunun etkisi yok değilmi. Allahım bunları büyütecem diye kafayı yiycem. 3ayım kaldı düğünüme 5 cm daha büyüseydi ama yaaa