dün ögrendim bu melodiyi burda dün akşam 8 9 kere dinledim:82: tık demedi bugün annem demesin mi gögüslerimde sızlama var dieeeee
Annende mi etki yapti acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün ögrendim bu melodiyi burda dün akşam 8 9 kere dinledim:82: tık demedi bugün annem demesin mi gögüslerimde sızlama var dieeeee
Annende mi etki yapti acaba?
tekrar başlıyım o zaman çok istiyorum işe yaramasınıKeşke devam etseydin dinlemeye. Belki durum farklı olurdu.
bu melodiden fayda gören oldu mu acaba? Ringtone that makes your breasts bigger.flv - YouTube şu linkteki müzik mi acaba??:26:
bu musık resmen cın ıskencesı yaw
telıkını musıgı rahatlık verıyo en azından ınsanda
bunun tek avantajı sanırım günde 10 kere dinlemek yeterli oluyomuş, zaten gıy gıy vıc vıc sesler var acayip bişey
denemekte fayda var
nasıl indiricez bu melodiyi biri yardımcı olsun lütfen bende telefonuma kaydetmek istiyorum
kızlar bi düşünün sağlıklı mı bu?benimkiler de çok küçük ama bu hiç sağlıklı değil evli olanları bilmem hadi hamile kalır anne olur falan filan benim gibi yaşı küçük olanlar (19-20) mesela o göğüsler annelik iç güdüsüyle saçma sapan hormonlar salgılıyorlar yazık değil mi çektiğiniz ağrıya. geçen sene ben adet düzensizliği şikayetiyle hormon testi olmuştum erkeklik hormonu neredyse yok annelik hormonu tavan yapmış sütler almış başını gitmiş. doktor çok şaşırdı sen kaç yaşındasın iyi değil böyle olması dedi ben çocukları çok seviyordum baş ucumda bebk posterleri vardı falan annelik hormonumu dolayısıyla süt bezlerini tetiklemiş yapmayın kızlar tehlikeli olabilir o bezler büyücek büyücek sonra ne olacak kötü şeyler olmasın hiç ama hiç sağlıklı değil söylemek istedim.
yok canım süt falan gelemdi benden ve dokot çok şaşrıdı yalan söylüyorum sandı gelmiştr sen fark etmmemişsindir falan dedi. masajı bilemem canım ama bu yötem kesinlikle sağlıklı değil bence göğüs çok hassas bi organ bu tür şeyler zararlı olabilir bence bi uzmana danışmakta fayda var diye düşünüyorum:26: