• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs büyüme

ayseaysebytrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
14
0
1
18
merhaba ben 18 yaşındayım ve hiç göğslerim yok aynadan bakıyorum ama yok gibiler öyle görünce ben stresleniyorum ve üzülyorum annemde bliyor ama bana hiç bakmıyor ilgilenmiyor benle .. sorum şudur: ben bezli yarım atlet giyiyorum ama fayda etmiyor giymem doğrumudur acaba?

Büyür göğüslerin daha çok gençsin dolgun görünsün istiyorsan destekli yani içi dolgulu südyen kullanabilirsin

Destekli sütyen kullanabilirsin ve üst giysilerini bol değil de dar alırsan daha güzel bir görüntü olur

2025-03-06_09-42-00.webp

Daha yaşınız genç, gögüsleriniz gelişir diye düşünüyorum.
Kullandığınız iç çamaşırı sadece estetik duruş olarak size fayda veya zarar sağlar.
Göğüs büyümesini veya küçülmesini etkilemez.

Daha yaşınız genç, gögüsleriniz gelişir diye düşünüyorum.
Kullandığınız iç çamaşırı sadece estetik duruş olarak size fayda veya zarar sağlar.
Göğüs büyümesini veya küçülmesini etkilemez.
o sütyeni kullanmam yanlışmı peki?fayda ve zararı olarak nedir sorunmu yaratır ? sorun yaratıyorsa ne gibi

18 yaşındasın ama annen sütyenini mi seçiyor offf bu kontrol delisi anneler ya
evet ya göğsümün büyümesini etkiliyormu ki taktığım yarım atlet bilmiyorum ama aynadan baktığımda ise mandalina kadar inşallah gelişir peki belli yaşımdan sonra göğsüm büyürmü bilmiyorum

evet ya göğsümün büyümesini etkiliyormu ki taktığım yarım atlet bilmiyorum ama aynadan baktığımda ise mandalina kadar inşallah gelişir peki belli yaşımdan sonra göğsüm büyürmü bilmiyorum
Cevabını yazmıştım
Taktığın ürünlerle göğsün büyüyüp küçülmez. İstediğini takabilirsin. Kompleks yapıyorsan da destekli sütyenle olduğundan büyük gösterebilirsin.
18 yaşımdan sonra bir tık daha büyüdü. Ama en çok kilo alınca büyüyor.

Genetik.. besinle kremle falan büyümüyor. Anca meme ameliyatı kesin çözüm ama yaşın küçük bekle 22 yaşlarında da memnun olmazsan düşünürsün.
meme ameliyatı olmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz buna güveniyorum kendime ama yağlı yüzüm sırtımda sivilceler etkiliyormu bunun için ben güzellik merkezine gidip sivilceler gidermi sırtımdakiler belki bu etkilidir diye düşünüyorum normalde çok yağlı insanlar olur ya yüzünde fln biliyosunuzdur .

Back
X