Medikal estetik hekimi dediginiz kişi mehmet akgünMehmet Akgün ü bir araştırırsın ankarada işlemi yaptırmadım fakat başka işlemlerde memnuniyetim hiç azalmadı.
Evet ikiye ayrılıyor az araştırırsanız bende gögüs büyütme yaptırdım çok önceden aquafilling ile estetisyenlerde öneriyor slikon, protez veya estetik cerrahi yazılı değil mehmet bey bu işlemi de yapıyor oyüzden öneri de bulunmuş sanırım O Ozlemgamzee https://www.kadinlarkulubu.com/url?...utme.697311/&usg=AOvVaw27zMG8uvugaJe6K1wALWDVMedikal estetik hekimi dediginiz kişi mehmet akgün
Medikal estetik hekimi dediginiz kişi mehmet akgün
Merhaba arkadaşlar göğüs büyültme ameliyatı istiyorum fakat doktor konusunda oldukça kararsizim hangi doktor en iyi hangi hastane daha iyidir diye düşünmekten 1 yıldır yaptiramadim tavsiye doktor ismi verebilecek var mi ? Ankara yada eskisehirde lutfen cevap yazarsaniz sevinirim
Hakan bulam istanbulda özel bi klinikle anlaşmış onun için başka bir doktorla görüştüm ameliyat olan bikaç kişiden de olumlu dönüşler oldum gördüklerimi de beğendim ayrıca siz de muayene olabilirsiniz fikir açısındanBende hakan bulam a gitmeyi dusunuyorum hastanede yapiyormu bilgim yok
Evet bizde ona olucaktık gecen ay gecti özel kliniğe . Bende hala araştırıyorum. Sivasta buldum cok iyi Bi doktor muş. Muaneye gidicem bu hafta sizide bilgilendiririm.Hakan bulam istanbulda özel bi klinikle anlaşmış onun için başka bir doktorla görüştüm ameliyat olan bikaç kişiden de olumlu dönüşler oldum gördüklerimi de beğendim ayrıca siz de muayene olabilirsiniz fikir açısından
Ben arkadaşımın olduğu doktora muayeneye gittim ona olucamEvet bizde ona olucaktık gecen ay gecti özel kliniğe . Bende hala araştırıyorum. Sivasta buldum cok iyi Bi doktor muş. Muaneye gidicem bu hafta sizide bilgilendiririm.
Hangi Dr olucaksınız pekiBen arkadaşımın olduğu doktora muayeneye gittim ona olucam
Giray GençHangi Dr olucaksınız peki
peki ne kadara yapıyprhala olmadıysan Ankara'da Ömer Ekini tavsiye ederim
ben 3 hafta önce 9 bine oldum. yatış korse vs her şey dahilpeki ne kadara yapıypr
bir de Ömer Hoca'ya ameliyat olanlarda ağrı şikayeti daha az oluyor forumda araştır istersen.peki ne kadara yapıypr
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinbir de Ömer Hoca'ya ameliyat olanlarda ağrı şikayeti daha az oluyor forumda araştır istersen.
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim bilgileriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?