- 30 Ocak 2014
- 4.540
- 9.048
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Sağlığımı etkiliyorsağlığı veya hayat kalitesini olumsuz etkiliyorsa devlet karşılıyor diye biliyorum ama başka da bi şey bilmiyorum
Göğüsü ameliyatını mı yoksa sırt mı? Gideceğim ya ama kime gitmem gerektiğini bilmiyorumCanım onu devlet karşılıyor biraz virüs dinsinde ameliyatını ol çok geçmiş olsun
Plastik cerraha gidiceksin canımGöğüsü ameliyatını mı yoksa sırt mı? Gideceğim ya ama kime gitmem gerektiğini bilmiyorum
Tamam canım teşekkür ederim. Kurula girmem gerekiyormuş. Sütyenli mi acaba kontrol ediyorlar. Şu korona geçsin gideceğim.Plastik cerraha gidiceksin canım
Gögüs için
Sen ona hiç takılma sütyensiz kontrol edilir ama inşallah iyi olursunTamam canım teşekkür ederim. Kurula girmem gerekiyormuş. Sütyenli mi acaba kontrol ediyorlar. Şu korona geçsin gideceğim.
İnşallah canımSen ona hiç takılma sütyensiz kontrol edilir ama inşallah iyi olursun
utanma Canım sağlık sonuçta en fazla gözünü kapatırsın benim gögüslerimi doktor ameliyat icabı acil müdahale odasında görmek zorunda kalmıştı bende aşırı utanmıştım amaa napayım geldi geçti sünnet gibiİnşallah canımutanıyorum yaa
Haklısın canım bişey olmaz. Onlar kaç tane görüyor kim bilirutanma Canım sağlık sonuçta en fazla gözünü kapatırsın benim gögüslerimi doktor ameliyat icabı acil müdahale odasında görmek zorunda kalmıştı bende aşırı utanmıştım amaa napayım geldi geçti sünnet gibiben cigerden Ameliyat oldum hortumlar direnler heryerime girdi mecburen doktorda görüyor
Sağolasın canımHaklısın canım bişey olmaz. Onlar kaç tane görüyor kim bilirGeçmiş olsun sana da