Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneli epilasyonla aldır canım. Ben üst kollarımdaki tüyleri iğneli epilasyonla bitirmek üzereyim. Seninki azmış bi de. Daha kolay olur. Başka yerlerinde de tüylenme var mı? Eğer varsa Üniversite hastanesinde endokrin bölümüne git. Doktor Kan Tahlili istiyor zaten direk. Orana burana bakacak diye utanma. Eğer hormonlarda bozuluk varsa, bunun nedeni araştırılır. Böbrek üstü bezlerine, yumurtalıklarına bakılır. Eğer yok hepsi normalse, anormal tüylenme yine olabilir. Benimki gibi. İlaçla yeni tüylerin çıkışı önlenmeye çalışılır.
ilaçla yenı tuyler önlenebılıyor mu? bnmde tüy sorunum vr. hormonlarım fln herşeyim düzgün şükür ama hala devam ediyor tüylenmem. kullandıgn ilacın adı ne ? ve hormonlarını bozmuyor mu daha çok? ben öyle ilaçlara pek güvenemıyorm nedense mutlaka bir yan etkısı oluyor.
öncelkle teşekkürler arkadaslar. normal zayıf ince tüyler var. aralarında bikaçı işte digerlerine göre rengi daha koyu biraz daha uzun. aslında çok sırıtmıyo ama ben bi kere ona taktım . sürekli bakıyorum . ne azalıyor ne artıyor. aslında çekiym diyorum ama çoğalmasından korkuyorum. bir de lazer bana pek sevimli gelmiyo. çünkü direk gögüs bölgesine veriliyor ışın...
igneli epilasyon yaptir o zaman zaten çok yokmus hepsine kokunden cozum bulursun kisa surede, tamamen kurtulursun....
kızlar ben mi olayı abrtıyorum acaba ???? 7-8 tane siyah uzun var . sankı kafaya taktıkca cogalıyomus gibihissediyorum . bide diyelimki gitmedim doktora. diyelimki hormon boz. var. şuanda bekarım ama evlendim diyelim. bu ilerde benım çocuk dogurmama engel bir durum mu
yok canim yaa o kadar da degil...çocuk dogurmanla hiç alakasi yok bu durumun, herkesin hormonlari farkli çalisir , herkeste tüy miktari farklidir , kimi çok tuylu olur kimi ise tuysuz...boyle dusunme bence ama dedigim gibi çirkin bir goruntu varsa o bolgede bu tuylerden dolayi igneli epilasyonla çozum bulursun zaten çokda yokmus ne tutacak 5 dakikada alir onlari o kadarda surmez dert etme...sen dedigim gibi yap birkac ay sonra buraya kurtuldum yazarsin bak gor )
teşekkürrr ederim canım içime su serptin... :) hep bunları düşünüyodum. sen evlimisin bekar mı ? ya bekarken insan herseyı kendıne sorun edebiliyomus bunu anladım... arkadasım lazer epilasyon yaptırmıs yıne böyle gögüs arasında varmıs onunda bıkaç tane. lazerle dökulmus fakat baska yerlerde yıne çıkmış. ama tenı esmer oldugu ıcın cok bellı olmuyo. ben beyaz tenlıyım öyle bır durumda coookk sırıtır. yanı lazerın kesın çözum olmadgnı görmus oldum. ama iğnelinin lazerden farkını çözemıyorum. kesın çözümmü yoksa baska yerlerdede çıkacagı varsa durdurulacak bıse degılse çözüm degil... doktora gittikk diyelım ee forumda baska yazılarıda okudum doktorlarda lazere git gibi diyomus gidenlere... offfffffffff