• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs arasında çıkan tüyler

MeIa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
14
0
16
Ankara
arkadaşlar merhaba, kulübe yeni üye oldum. benim sorunum gögüs aramda çıkan 7-8 tane siyah, biraz uzun tüyler. yaklaşık 1 yıldır bu şekilde... adetim düzenli, hatta hiç sekteye ugramıyo. bu tüy olayı beni inanılmaz rahatsız ediyor. hem korkuyorum hem de utanıyorum diye doktora da gidemiyorum . etrafımdakilere söyledigimde ilerde dökülür kendiliğinden diyorlar. sizce durum normal miiii ?

Normal olmasa gerek kadınlarda göğüs arasında siyah ve uzun tüy olduğunu ilk defa duydum.Hormanal bir bozuluk olabilir.Belki ilaçla tedavi edilebilir.Bir dr. gidin bunda utanacak birşey yok.

öncelkle teşekkürler arkadaslar. normal zayıf ince tüyler var. aralarında bikaçı işte digerlerine göre rengi daha koyu biraz daha uzun. aslında çok sırıtmıyo ama ben bi kere ona taktım . sürekli bakıyorum . ne azalıyor ne artıyor. aslında çekiym diyorum ama çoğalmasından korkuyorum. bir de lazer bana pek sevimli gelmiyo. çünkü direk gögüs bölgesine veriliyor ışın... :(

öncelkle teşekkürler arkadaslar. normal zayıf ince tüyler var. aralarında bikaçı işte digerlerine göre rengi daha koyu biraz daha uzun. aslında çok sırıtmıyo ama ben bi kere ona taktım . sürekli bakıyorum . ne azalıyor ne artıyor. aslında çekiym diyorum ama çoğalmasından korkuyorum. bir de lazer bana pek sevimli gelmiyo. çünkü direk gögüs bölgesine veriliyor ışın... :(

canm sakın elleeme ellerse iyce uzuyor zamanla hamile olunca dökülüyır

Nilüfer: annemde aynı şekilde söylüyor. annemde genç kızken olmus sonra kendiliğinden döküldü, dokunma kafaya takma çoğalır diyor..
26 yasındaym. buarada beyaz tenliyim ve tüyler koyu renk olunca :( yakası acık, genişce bişi gydiğimde hemen elimle tişörtü yukarı çekme alışkanlığı oldu. inanılmaz bu duruma canımı sıkıyorum . ama doktora gitsem direk hormon ilaçları verecek. hormonlarım düzgün çalısıyo eminim. eger bişi olsa hem adet düzensizliği olur hemede fazlaca tüylenme olur diye biliyorum..... napıcagımı bilmiyorum

acaba epilasyondan sonra tekrar cıkma durumu olabilir mi. sanki öyle bişişler okumustum. yani eger herhangi bir sıkıntı varsa tekrar yıneleyomus tüyler kendini..

sakın lazer falan yaptırma göğüs bölgene!!! o bölgeyle yüze lazer yapılmaz zaten olmayan tüyleride çıkartır en iyisi iğneli epilasyon ama önce endokrine git hormonal bozukluk var mı diye

canım bende de var, bir ara takıntı yapıp almıştım çok hata yaptım dokunmasaydım biterdi kendi kendine
ben sr agdayla alıyorm sürekli aldıkça da çıkıyor
alıştım artık

bende de var ama alıyorum ben yıllardır onu mu bekleyeceğim yıllarca ya dökülürse diye hem de hiç döküldüğünü görmedim alıştım artık rutine döndü okurken yurtta ki kızlarda bizdede var diyolardı çok kişide var bu

takıntı oldu walla. hiç rahat olamıyorum. yaaa nasıl tarif etsem.? kıl gibi degil bariz bi şekilde cılız tüy . fakat biraz daha uzun ve siyah. sizdeki de bölemiiii . yoksa tek bende mi var bu kötü şeyyyy :((( ya ben bide strese baglıyorum bunu. gecen yıla kadar bu tuyler yoktu bende. bi dönem baya sıkıntılı zamanlar gecrdiim. ondan snra oldu sanki bu :(

Al gitsin cımbızla hemen hemen her kadında göğüs ucunda kıl olur ..bazılarındada sizinki gibi kıllanma söz konusu olabiliyor.Yanlız hormonlarınızda bir denege bozukluğuda olabilir adetler düzenli olsada bozulma başlangıcıda olabilir.Daha fazla gecikmeden bir dr.a görünseniz daha iyi olur.Kılları almadan derdinizi anlatın en iyisi ...

Al gitsin cımbızla hemen hemen her kadında göğüs ucunda kıl olur ..bazılarındada sizinki gibi kıllanma söz konusu olabiliyor.Yanlız hormonlarınızda bir denege bozukluğuda olabilir adetler düzenli olsada bozulma başlangıcıda olabilir.Daha fazla gecikmeden bir dr.a görünseniz daha iyi olur.Kılları almadan derdinizi anlatın en iyisi ...

gögüs ucunda degillll, iki göğüs arasında :(

canım çoğu insanda varmış anladığım kadaryla bence bişe yapma dökülüyor diyolar hamile kaldıktan sonra dökülmezse bence tüy sarartıcı kullan lazerde kanserojn madde var yani tüy sarartıcı ona göre daha iyi sakın bişey denemeyn yoksa çok pişman olursunz benden söylemesi

ya bu kadar çok takmayın hormanal bozukluk diyosunz hem öyle bişe olsaydı çoğu insanda olmazdı vücdununn bi düzeni varmş ki orayada çıkmş fazla oynamayn dökülmezse gidersn doktara danışırsn

ya bu kadar çok takmayın hormonal bozukluk diyosunz hem öyle bişe olsaydı çoğu insanda olmazdı vücdununn bi düzeni varmş ki orayada çıkmş fazla oynamayn dökülmezse gidersn doktara danışırsn

Back