travacort kullanmanızı kesinlikle önermiyorum ne göğsünüze nede yüzünüze, travacort isimli krem/ merhem içerisinde yüksek miktarda kortizon bulunur, uçuk,sivilce mantar v.b hertürlü yara bere ve oluşumu normalde 2-3 günde geçecekken bir kaç saatte geçirir bu bi gerçek, ama bunun sebebi bu yüksek dozdaki kortizon, ve kortizon tüylenme yapar,
yani yüzünüzde veya göğüs aranızda kıl,tüy çıksın istemiyorsanız denemeyin derim. tecrübeyle ispatlanmıştır aylarımı harcadım tedavide lazerlerle.
şu sıra malum kaşıntıdan bendede var, sütyen kullanmayan insanlardanım ne ufak nede büyük normal gögüslerim var gayette birbirlerinden ayrıklar, sanırım meselenin terlemekle ve tahril olmakla alakası var, kış ayındanmıdır cildimdenmidir bilmiyorum ama herhangi bir koku sıkıntısı yaşamadım, sadece kaşınıyor ,derimde bir değişme bir tahriş belirtiside olmamasına karşın kaşıntı geçmiyor, tutuyorum kendimi ama parçalamak istiyorum yani o derece kaşınıyor, 3 önerim var souk duş 20 dk lığına kızgın kaşıntıyı geçiriyor ayrıca iradeniz sağlamsa ve unutabilirseniz işe yaşıyor b süre daha,
soğuk kompress yapabilirsiniz, buzluktan çıkarın bişeyler koyun 1 dakka falan, baya etkili oluyo,
veya buz gibi kolonya biraz yakıyor ama,
ne olursa olsun kuru tutmaya çalışın, hava aldırın, kaşımamaya özen gösterin, düşünmeyin