• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

Herkeze merhaba,
34 yaşındayım.. Ve yıllardır güzel göğüslü arkadaşlarıma hep özenmişimdir. Olan olmayanın halinden anlamaz. :(
75 sırttan sıkıyor 80 içini doldurmuyor.. Yıllardır kullandığım destekli sütyenler giydiğim badylerden tişörtlerden belli olan boş sütyen izleri.. Ve çıplakken utanmak.. Yakın arkadaşlarım gereksiz buldu ama olan anlamıyor işte. Bir kadının göğüsünün nerdeyse olmamasını giydiği hiç bir şeyi kendine yakıştıramaması. Azıcık göbeklensem göbeğimin göğsümden büyük durmasını .. Ve şimdi kararım kesin.. Ameliyat tarihim 17 Mayıs ..

Ne sonraki ağrıdan korkuyorum nede alacağım tepkilerden.
Ve doktorum.. Dünyada tanıdığım en iyi yürekli insan , adam gibi adam, en büyük Beşiktaşlı , koca yürekli insan Cem Payaslı'ya onun o sihirli ellerine kendimi birkez daha bırakıyorum. Allah kendisinden bin kez razı olsun. Mükemmel bir buruna sahip oldum sayesinde şimdide hayalini kurduğum göğüse sahip olacağım.

Şuan o kadar mutluyumki.. Hissettiğim duyguyu heyecanı anlatamam .. Bu satırları yazarken ağlıyorum . Yaşadığım duygunun tarifi yok şuan..
Ameliyat gününe kadr zaman nasıl geçer bilmşyorum ama şimdiden heyecandan uykularım kaçmaya başladı.

Canım. hepimizin duygularını şu kısacık yazıda ne güzel ifade etmişsin... Dilerim herşey gönlünce olur, sağlıkla, kolaylıkla atlatırsın.
Sevgiler

Biliyorum o duyguyu.. az evvel aynaya baktım, inşallah istediğim gibi olur. Olan olmayanın halindrn anlamıyor işte :( yarın inşallah hayalime kavuşurum. Darısı senin başına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ameliyat günün ve belki de artık çıktın ve hastanedesin. beklediğin gün bugün, bundan sonra herşey zamanla geçecek ve sana güzellikler kalacak. umuyorum şuan senin için herşey yolundadır, iyi haberlerini bekliyoruz..:16:

Bugün ameliyat günün ve belki de artık çıktın ve hastanedesin. beklediğin gün bugün, bundan sonra herşey zamanla geçecek ve sana güzellikler kalacak. umuyorum şuan senin için herşey yolundadır, iyi haberlerini bekliyoruz..:16:

kas altı 325 cc takıldı.. çok güzeller... ağrım var ama geçecek.. yatarken ve kalkarken acıyor.. çok saolun kızlar.. detayları yazacağım

Geçmişş olsunn zor kısmını atlattın sayılır :) 1hafta 3.günden sonra benim için çabuk geçmişti umarım senin içinde öyle olur :)

Merhaba kızlar. Çok ağrım var dayanmaya çalışıyorum. Spazm gibi hareket ettikçe batıyor. Dün gece çok ağladım ama asla pişman olmadım. Çünkü çok güzrller. Bugün 3.güne gireceğim. Daha iyi olurum diye düşünüyorum.

Ağrı mağrı boşverinde kızlar memelerim bir harikaaaaaaa aynaya bakıp bakıp duruyorum :)

Ağrı mağrı boşverinde kızlar memelerim bir harikaaaaaaa aynaya bakıp bakıp duruyorum :)

ahaaaa bir deli daha. :D benim ameliyatım üzerinden 8 ay geçti. hala her sabah aynaya bakıyorum ilk iş olarak. senin de mutlu olmana çok sevindim. memeli olmak harika bir duygu!
kas altı teknikler daha zordur. bir haftaya epeyce toparlanmış olursun. geçmiş olsun. ;)

ahaaaa bir deli daha. :D benim ameliyatım üzerinden 8 ay geçti. hala her sabah aynaya bakıyorum ilk iş olarak. senin de mutlu olmana çok sevindim. memeli olmak harika bir duygu!
kas altı teknikler daha zordur. bir haftaya epeyce toparlanmış olursun. geçmiş olsun. ;)

Ay deliyim evet ama haksıxmıyımmm :) sallaya sallaya gezicem vslla sütyen takmadannnnn..

Çok tşk ederimmm

kas altı 325 cc takıldı.. çok güzeller... ağrım var ama geçecek.. yatarken ve kalkarken acıyor.. çok saolun kızlar.. detayları yazacağım

kas altı 325 aynı bnmde :) geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsın inş :16:

kas altı 325 aynı bnmde :) geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatırsın inş :16:

Bugün biraz daha iyiyim. Biran önce sporcu sütyenimi çıkartmak istiyorum :)

Geçmiş Olsun Canım Umarım Biran Önce Dilediğin Gibi Olur.

Tşk ederim, şimdi bekleyecrğim. Zamanla kaslar grvşeyip şişlikler gifince esas boyu ortaya çıkacaktır. Ama bu hali bile harika :)

Tşk ederim, şimdi bekleyecrğim. Zamanla kaslar grvşeyip şişlikler gifince esas boyu ortaya çıkacaktır. Ama bu hali bile harika :)

Çok sevindim canım göğüs dokun varmıydı ve kaç cc yaptırdın?

Back
X