Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Pınarkum,
Ben de senin gibi büyük protez istiorum.Fakat ben fotoğrafını göremedim bi daha ekleyebilir misin?
Ya bi de doktoru ikna etmek zor oldu demişsin, ben küçük olursa beğenmem ki (

450cc mi:)) pinarkum:) forumda benim rekorumu 75cc ile egale ettin resmini bende goremedim tekrar eklersen sevinirim :)

daliah selam,

Eğer zayıfsan protezlerin kenar noktasını ancak sen elinle yoklayarak hissedebilirsin. Memelerle çok falza haşır neşir olmamış bir erkek pek anlamaz silikon olup olmadığını..

Bu iyi haber :) sonunda biri soruma cvp verdi tesekkur ederim.Sırf karsı cins acisindan degil,kendi acimdan da dusunuldugunde yıkandıgınızda bıle elınıze hacmen birsey gelse bu sizi korkutur ..belkide ustune yatamam gibi bir psikoloji olusur.Dalis yapiyorum,ucaga biniyorum,basinc faktorunun sorun olmayacagını bilsem bile tamamen psikolojik etkilenirim.Taktirmak ve unutmak istiyorum onların orda oldugunu acikcasi :)

z£yn€p;4276878 .!.:
Merhaba Pınarkum,
Ben de senin gibi büyük protez istiorum.Fakat ben fotoğrafını göremedim bi daha ekleyebilir misin?

Tatlim balim ogrenci yazmisin umarim protez senin icin cok erken degildir,cunku su anki fikirlerin ilerde cok boyut degistirebiliyor.Yasayan bilir ondan soyluyorum :)
Lutfen bunu ukalalık yada nasihat gibi algılama.En dogru kararı verecegine eminim

Ben şuan 18 yaşındayım ve benim göğüslerim en son 11 yaşındayken büyüdü daha sonra büyüme gerçekleşmedi.Daha çocuk yaşta ergenliğe girdim 11 yaşında.Vücudum büyüdü gelişti bi tek göğüslerim büyümedi.İnanın psikolojimi çok kötü etkilio.Kimi insan zayıf olmaktan hoşlanır ben tam tersi balık etli olmak isterim.Kimi insanlar küçük göğüslerden hoşlanabilir ama ben iri göğüslerim olsun istiorum.Göğüslerimin profilimdeki fotoğraflarla alakası yok hepsi destekli sütyenler sayesinde
Size teşekkür ederim bana yardımcı olmak istiyosunuz ama fikrimin ilerde de değişmiyeceğinden eminim

O zaman yaptirdiktan sonra bizimlede paylas,karsinda bir kararsiz duruyor :))))

ameliyat kesi izleri tamamen kayboluyor mu merak ediyorum. merhem ya da krem vs. kullandınız mı? ameliyatının üstünden zaman geçen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

ameliyat kesi izleri tamamen kayboluyor mu merak ediyorum. merhem ya da krem vs. kullandınız mı? ameliyatının üstünden zaman geçen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
lydialena ben ameliyat olalı 8 hafta oldu.göğüs altı kesisi uygulandı.ve şuan bile izler yoğun değil.zaten göğsün altında kalıyor,zar zor bakabiliyosun.iz konusunda bukadar korkmayın arkadaşlar.

z£yn€p;4276878 .!.:
Merhaba Pınarkum,
zeynepcim kızmazsan bende sana fikrimi sölemek istiyorum.paylaşmak istedim.profilden gördüğüm kadarıyla sende minyon,çıtı pıtı birisin.büyük protez istediğini söylüyorsun hadi taktırdın diyelim sence bu çok yapay durmayacakmı?vücudunda sanki senden ayrı iki tane top gibi. vücudun küçük ama göğüslerin büyük.bikini alırken bile sorun olacak alt başka üst başka.zevk meselesi tabi büyük göğüs sevenler yada taktırmış olanlar yanlış anlamasın.ama ben düşüncemi paylaşmak istedim.sanırım bekarsın bunun bide evliliği var.ilerde çocuk istediğinde ve çocuk emzirdiğindede ister istemez göğüslerinde bu durum kalıcı olacak.bunu ben değil doktorlarda söylüyor.özellikle bekar ve henüz çocuğu olmamış kişilere bukadar büyük prtotez takmanın doğru olmadığını söylüyorlar.bence bukadar çabuk karar verme.ameliyat olmuş biri olarak sana tavsiyem.yerimseniben

Düş* göğüslerinin yumuşaklığı nasıl? benim 1 ay oldu ameliyat olalı hala normal göğüs yumuşaklığında değil.sağ göğsüm de diğerine göre daha sert.yani ilk hallerine göre oldukça gelişme gösterdiler ama hala sertler tabii.merak ediyorum 3-4 ayın sonunda nasıl olacaklar.senin kaç ay oldu,nereden kesi yapıldı ve ne kadar masaj yaptın? soru bombardımanı gibi oldu kusura bakma:)

Düş* aslında moralim bozuldu biraz.ameliyat izlerinin meme ucu kesilerinde çok az belli olacağını söylüyorlardı.izlerin geçmemesine şaşırdım.çok üzüldüm. ben küçük göğüs istiyordum o nedenle 175cc protez kasaltından takıldı.meme dokum hiç yok değildi biraz vardı. biraz daha dolgun bir görüntü istiyordum doktorum 200cc'yi önermişti benim için onun dediği de uygun olacaktı aslında. ben biraz korktum büyük olmasından sanırım:). hissizlik problemi yaşamıyorum en azından şu anda.normal hissediyorum. göğüs aram ne çok ayrık ne de çok birleşik. protezler küçük olduğu için zaten birbirine yapışık olmasını beklemiyordum. ameliyat olmamış haldeki göğüslerimin mesafesiyle uyumlu yani.

sizin ilk ameliyatınızdan sonra oluşan problem neydi? benim için çok erken biliyorum ama insan yine de endişe ediyor bir sorun çıkacak diye. tipik hasta psikolojisi sanırım:) 1 ay sonunda bu tarz sorunları anlamak mümkün değil diye biliyorum. sanırım zaman ilerledikçe belli oluyor problemler.sağ göğsüm bana sert geliyor diğerinin yumuşaması daha iyi.doktorum normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. aslında biraz rahat ve olumlu olmak lazım sanırım. belki de en önemlisi bu. son olarak üzerinden çok zaman geçmiş ama size de geçmiş olsun.

pinarkumun fotografini goremedim bilmiyorum ama salma hayekin gogusleride hic zarif degil bence.. benim protezlerimde buyuk ama asla hic boyle durmuyo, kas alti damla protezin avantaji belki. kesi izinden korkmaniza gercekten gerek yok burda resim eklemeyi ogrenirsem belki bende bi resmimi paylasirim sizinle kizlar

ya benim de göğüs aram ayrık oldu sanki ameliyat öncesi de zaten tahta olan göğüslerim ayrıktı ben ameliyattan sonra göğüs çatalımın olacağı hayalini kurmuştum ama olmadı.. göğüslerimin arasında ayrıklık var göğüs çatalım yok yani.. neyse buna da şükür

aradaki arayı ka cm bıraktı doktorun biliyormusun??

Benim doktorum önden ölçüm yaptı 2 göğüs kenarından başlayarak. Sadece ön taraf 28 cm dedi. 11.5 eni olan protez koysam ancak olur 5 cm ara o bile limit dedi... Bende merak ediyorum ne nasıl olucak.

sizin nası aranızdaki mesafe??

Queenna uzun zamandır okuyorum burayı.. Merak ediyorum seninkilerin resmini.. Senin aran kaç cm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…