daliah selam,
Eğer zayıfsan protezlerin kenar noktasını ancak sen elinle yoklayarak hissedebilirsin. Memelerle çok falza haşır neşir olmamış bir erkek pek anlamaz silikon olup olmadığını..
z£yn€p;4276878 .!.:Merhaba Pınarkum,
Ben de senin gibi büyük protez istiorum.Fakat ben fotoğrafını göremedim bi daha ekleyebilir misin?
Ya bi de doktoru ikna etmek zor oldu demişsin, ben küçük olursa beğenmem ki(
z£yn€p;4283251 .!.:Ben şuan 18 yaşındayım ve benim göğüslerim en son 11 yaşındayken büyüdü daha sonra büyüme gerçekleşmedi.Daha çocuk yaşta ergenliğe girdim 11 yaşında.Vücudum büyüdü gelişti bi tek göğüslerim büyümedi.İnanın psikolojimi çok kötü etkilio.Kimi insan zayıf olmaktan hoşlanır ben tam tersi balık etli olmak isterim.Kimi insanlar küçük göğüslerden hoşlanabilir ama ben iri göğüslerim olsun istiorum.Göğüslerimin profilimdeki fotoğraflarla alakası yok hepsi destekli sütyenler sayesinde
Size teşekkür ederim bana yardımcı olmak istiyosunuz ama fikrimin ilerde de değişmiyeceğinden eminim
lydialena ben ameliyat olalı 8 hafta oldu.göğüs altı kesisi uygulandı.ve şuan bile izler yoğun değil.zaten göğsün altında kalıyor,zar zor bakabiliyosun.iz konusunda bukadar korkmayın arkadaşlar.ameliyat kesi izleri tamamen kayboluyor mu merak ediyorum. merhem ya da krem vs. kullandınız mı? ameliyatının üstünden zaman geçen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
zeynepcim kızmazsan bende sana fikrimi sölemek istiyorum.paylaşmak istedim.profilden gördüğüm kadarıyla sende minyon,çıtı pıtı birisin.büyük protez istediğini söylüyorsun hadi taktırdın diyelim sence bu çok yapay durmayacakmı?vücudunda sanki senden ayrı iki tane top gibi. vücudun küçük ama göğüslerin büyük.bikini alırken bile sorun olacak alt başka üst başka.zevk meselesi tabi büyük göğüs sevenler yada taktırmış olanlar yanlış anlamasın.ama ben düşüncemi paylaşmak istedim.sanırım bekarsın bunun bide evliliği var.ilerde çocuk istediğinde ve çocuk emzirdiğindede ister istemez göğüslerinde bu durum kalıcı olacak.bunu ben değil doktorlarda söylüyor.özellikle bekar ve henüz çocuğu olmamış kişilere bukadar büyük prtotez takmanın doğru olmadığını söylüyorlar.bence bukadar çabuk karar verme.ameliyat olmuş biri olarak sana tavsiyem.yerimsenibenz£yn€p;4276878 .!.:Merhaba Pınarkum,
Ben de senin gibi büyük protez istiorum.Fakat ben fotoğrafını göremedim bi daha ekleyebilir misin?
Ya bi de doktoru ikna etmek zor oldu demişsin, ben küçük olursa beğenmem ki(
ya benim de göğüs aram ayrık oldu sankiameliyat öncesi de zaten tahta olan göğüslerim ayrıktı ben ameliyattan sonra göğüs çatalımın olacağı hayalini kurmuştum ama olmadı.. göğüslerimin arasında ayrıklık var göğüs çatalım yok yani.. neyse buna da şükür
aradaki arayı ka cm bıraktı doktorun biliyormusun??
Benim doktorum önden ölçüm yaptı 2 göğüs kenarından başlayarak. Sadece ön taraf 28 cm dedi. 11.5 eni olan protez koysam ancak olur 5 cm ara o bile limit dedi... Bende merak ediyorum ne nasıl olucak.
sizin nası aranızdaki mesafe??
Queenna uzun zamandır okuyorum burayı.. Merak ediyorum seninkilerin resmini.. Senin aran kaç cm?[/QUOTE
aşırı yakın değiller ideal bence ama senin söylediğin gibi tam ara noktayı ölçtüğümde iki cm çıkıyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?