Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya aslında cokda bı gogus yokmus resımlere bakınca bide aynı sorun birde cok zayiflarda oluyormus.Bir dirhem et bin ayip orter derler ya bu olsa gerek :))))
En sınır bozucu olan ıse kılo alıp verme ıle goguslerın boyutunun degısmesi..

kesinlikleee bende zayf biriyim ama istisnalarda var..kilo veripte göğüsleri bozulan cok insan var evt haklıısn

daliah seni okuyunca kendimi okur gibi oldum. haftalarca elimde salma hayek resmiyle gezdim ben de :) şimdi ise göğüslerim aynı onun gbi, hatta daha da güzel. resmimi ekliyorum gururla :)

darısı başına!

COK COK COK DOGAL! BUDUR İŞTE! MUKEMMEL! COK BEGENDİM!
Gercekten cok basarılı ve cok dogal duruyor.Nasıl bir operasyondu? Operasyon oncesi olcun neydi ve şimdi nedir?
Kusura bakma tatlim sıraladım soruları ama gercekten tam istedigim seyi gorunce panik ve heyecan yaptim..Gule gule kullan sahane!!! Dort gozle cevaplarını bekledigimi bil :)

tekrar merhaba bu kadar kısa surede yanıt dondugun ıcın cok tesekkur ederim :)) sabirsizim ya malum :)))

yalnız 90 dan cok daha buyuk duruyor.peki sertlik durumu nasil? var mı bir sertlik? cok anlasılıyor mu hissediliyor mu silikon oldugu ?

masallah cok kolay atlatmıssın,cok sevindim rahat bi donem gecirdigine..herkes neler yasamis.cok cesaretlendirdin beni inan..

pınarkum gercekten çok güzel görünüyo benim istediğim de bunun bi küçüğü:) soracak bir sürü sorum var beni en çok korkutan izler kasüstü olmuş ya iyileşmen kolay oldumu kaç gün sürdü? dikiş izlerin nasıl çok belli oluyo mu ameliyat olalı ne kadar oldu göğüslerin önceden de mi böyle yakındı birbirine yoksa ameliyattan sonra mı yaklaştılar umarım cevap yazarsın

bi de pınarkum nasıl protez kondu sana kaç cc pütürlümü yuvarlak mı damla mı? buradaki pek çok kişinin senin cevaplarına ihtiyacı var emin ol çünkü herkes böyle güzel sonuçlar elde etmek istiyo:)

Pınarkum göğüslerinin arası yok.
önceden de mi böyledi yoksa protezlerin büyük olması ve göğüs kafesinden dolayı göğüslerin birbirine bitişik...
eğer öyleyse ortasına dokunduğunda protezlerin birleştiğini hissedebiliyormusun ?

Pinarcim,neden buyuklugu icin kaygi duydu doktor?Varmıymıs ozel bir nedeni? dezavantajimi varmıs?
Peki ya sertligi nasil?Hissediliyor mu protez oldugu?Ben en cok ona takiliyorum.Cunku acikcasi soylemek istemiyorum silikon oldugunu.
Seni de soru bombardimanina tuttuk ama sende kabahat gostermeyecektin bu basarili guzel profiliiii :)))))))

bugün ameliyat olali tam bir hafta oldu,bir gögsüm digerine göre daha yukarda digeri sis oldugundan daha büyük görünüyor,masaj gösterdi bugün doktorum ama biraz canim sikildi sizde de böyle olmusmuydu veya böyle olupta gercekten sonradan düzeldi diyen var mi

herkese merhabalar,benim ameliyatımın üstünden bir ay geçti, masaj yapmaya devam ediyorum. günden güne yumuşamaya devam ediyorlar ama yavaşça tabii.xxdenizxx canın sıkılmasın daha çok az zaman geçmiş ameliyatının üstünden.normale dönecektir mutlaka. benim de iki göğsümün arasında asimetri farkı vardı, zamanla eşitleniyorlar.aslında hala sağ göğsüm diğerine göre daha sert ve gelişimi diğerine göre daha yavaş.doktorum normal olduğunu söyledi.bir an önce üç ay geçsin ve ameliyatın tam sonucunu göreyim istiyorum:)

mrb arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 ay oldu.mersk etmeyin herşey yoluna girio şuan okadar doğalki.ama benim merakım bu protezler akciğer filminde belli oluomu nasıl oluo bilen varmı yaa

tskler cvplariniz icin umarim düzelirler bu haliyle cok moral bozucu,daha sevinemedim büyüdüklerine su masaj isi de tuhaf geliyor bana yerlerinden kaydiririm diye korkuyorum,siz nasil bi msj uygulamistiniz??

xxdenizxx selam,

masajını bi süre mutlaka yapmalısın özellikle banyo yaparken yapmanı tavsiye ederim suyun ılıklığıyla daha kolay oluyo. bir de benim dr.um en iyi masaj yüzüstü yatmak demişti. Yüzüüstü yattığında ağrın oluyosa zorlama kendini zaten ağrı insanı durduruyo. Ama ben 2. haftasından sonra yüzüstü yatmaya başladım açıkçası daha sonra da aklıma gelen zamanlar dışında masaj için zorlamadım kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…