evt inanılmaz dogallar kendisini yakındada görmüştüm harikaydı:)bilgin için saol bizim meme çapı dar göğüsler tahta gibi tabi o yuzden bariz protez belli oluyo :)demekki kadının ztn dolgun göğüsü varmış ki protz takılınca bu hal aldı ...
yeşilkedi genelde 5. gün seyahat edilebilir diyorlar.yerimsenibenkızlar ameliyattan kaç gün sonra uçakla seyahat edebilirim bilginiz var mı??
Ya aslında cokda bı gogus yokmus resımlere bakınca bide aynı sorun birde cok zayiflarda oluyormus.Bir dirhem et bin ayip orter derler ya bu olsa gerek :))))
En sınır bozucu olan ıse kılo alıp verme ıle goguslerın boyutunun degısmesi..
daliah seni okuyunca kendimi okur gibi oldum. haftalarca elimde salma hayek resmiyle gezdim ben de :) şimdi ise göğüslerim aynı onun gbi, hatta daha da güzel. resmimi ekliyorum gururla :)
darısı başına!
sevgili daliah, önceden 75-80 destekli sütyele geziyordum şimdi sütyenine göre 85D-90C-D ne giysem güzel duruyor:) ben ne istediğimi anlatıp herşeyi doktorum tuğrul beye bıraktım, aslında benim için herşeyden çok sonuç önemliydi o nedenle ne olur nasıl olur sormadım çok ama kas üstü ve meme altından yapıldı. çok rahat geçti, anestezi olmadı, akşamına evdeydim. :)
pınarkum gercekten çok güzel görünüyo benim istediğim de bunun bi küçüğü:) soracak bir sürü sorum var beni en çok korkutan izler kasüstü olmuş ya iyileşmen kolay oldumu kaç gün sürdü? dikiş izlerin nasıl çok belli oluyo mu ameliyat olalı ne kadar oldu göğüslerin önceden de mi böyle yakındı birbirine yoksa ameliyattan sonra mı yaklaştılar umarım cevap yazarsınsevgili daliah, önceden 75-80 destekli sütyele geziyordum şimdi sütyenine göre 85D-90C-D ne giysem güzel duruyor:) ben ne istediğimi anlatıp herşeyi doktorum tuğrul beye bıraktım, aslında benim için herşeyden çok sonuç önemliydi o nedenle ne olur nasıl olur sormadım çok ama kas üstü ve meme altından yapıldı. çok rahat geçti, anestezi olmadı, akşamına evdeydim. :)
mrb arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 ay oldu.mersk etmeyin herşey yoluna girio şuan okadar doğalki.ama benim merakım bu protezler akciğer filminde belli oluomu nasıl oluo bilen varmı yaa
bugün ameliyat olali tam bir hafta oldu,bir gögsüm digerine göre daha yukarda digeri sis oldugundan daha büyük görünüyor,masaj gösterdi bugün doktorum ama biraz canim sikildi sizde de böyle olmusmuydu veya böyle olupta gercekten sonradan düzeldi diyen var mi
Silikonlar el ile hissediliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?