• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba senin doktorun kimdi acaba?benimki de aynı seninki gibiydi sanıyorum.sadece meme başından ibaret desem yeridir kaydirigubbakcemile3 ve büyüktü meme başlarım.bana da doktorum istediğim taktirde meme başından yapabileceğini söylemişti ama tabi ben istemeyince meme altından oldu. ancak şunu belirtmek isterim ki meme başından yapılan kesilerde büyüklük sınırlı oluyor.ben ameliyattan sonra doktoruma sordum bunu.ve eğer meme başından girseydim 330 cc anca o da belki koyabilrdik dedi.fakat ameliyat öncesinde 300 cc civarı planlanırken ameliyat sırasında bünyeme göre 370cc uygun görüldü.anlıcağın eğer meme başından kesmiş olsaydı maalesef uygun olduğundan daha küçük bir protez konulacaktı mecburen..

hmm..ben öyle ünlü cerrahları falan gezmedim,boğaziçi tıp merkezine gittim ümit bey'e. fiyat olarak 3250ye anlaştık. ben iz kalmasın ve hemen iyileşmeyim diye meme ucunsdan istiyorum ama dediğin gibiyse küçük meme istemem.yarın tekrar gideceğim dra orada konuşuruz zaten.

sen kaç beden takıyorsun şimdi?ve sen hangi dra gittin?

hmm..ben öyle ünlü cerrahları falan gezmedim,boğaziçi tıp merkezine gittim ümit bey'e. fiyat olarak 3250ye anlaştık. ben iz kalmasın ve hemen iyileşmeyim diye meme ucunsdan istiyorum ama dediğin gibiyse küçük meme istemem.yarın tekrar gideceğim dra orada konuşuruz zaten.

benim estetik yaptırmama vesile oldu boğaziçi tıp merkezi. facebook ta reklamını gördüm, aradım, fotoğraf filan gönderdiler, öyle başladım fiyat ve doktor araştırmaya.. kk sayesinde de doktorumu buldum :) 3250 fiyat fena değilmiş. umarım istediğin gibi olur herşey.

merhaba senin doktorun kimdi acaba?benimki de aynı seninki gibiydi sanıyorum.sadece meme başından ibaret desem yeridir kaydirigubbakcemile3 ve büyüktü meme başlarım.bana da doktorum istediğim taktirde meme başından yapabileceğini söylemişti ama tabi ben istemeyince meme altından oldu. ancak şunu belirtmek isterim ki meme başından yapılan kesilerde büyüklük sınırlı oluyor.ben ameliyattan sonra doktoruma sordum bunu.ve eğer meme başından girseydim 330 cc anca o da belki koyabilrdik dedi.fakat ameliyat öncesinde 300 cc civarı planlanırken ameliyat sırasında bünyeme göre 370cc uygun görüldü.anlıcağın eğer meme başından kesmiş olsaydı maalesef uygun olduğundan daha küçük bir protez konulacaktı mecburen..

Bu gerçekten harika bir bilgi!!!!!! Paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim. Bir kişi büyük göğsü olsun istiyorsa doktoru ile konuşşsun, meme katlantı çizgisinden ameliyat olsun daha az cc li proteze razı olmamış olur.

Göğüs katlantı çizgisinden yapılan ameliyatlarda doktor cep açacağı bölgeyi daha iyi görüyor ve daha rahat çalışıyor bunu biliyordum. Yeni ameliyat olacak arkadaşlarımız için araştırmalarında yer alması gereken güzel bir aktarımda bulunmuşsun. Acaba bilgin var mı, bu tüm doktorlar için mi geçerli yoksa Naci Çeliğin tekniği veya el alışkanlığı, el becerisi ile alakalı bir durum mu? Benim bir akrabam çok büyük protez konmasını istiyor en azından doktoruna bunuda sorsun. Tekrar teşekkürler.

Herkeze merhaba ; Arkadaslar estetikle ilgili benimde sorun var memelerimde, uzun suredir forumu takip ediyorum. Istanbul'da iyi bir cerrah bulunca yaptiricagim insallah bu sene . Benim akrabam cok yok Turkey'de ama esim Istanbullu. Umarim sayenizde ben de bulucam doktor.

İnşallah canım ama havalar serinleyince yaptırmaya bak. Forumu baştan sona okumanın faydasını göreceksin. Birde soru sormaktan çekinme eminim herkes cevap verecektir.

Allah isteyen herkese nasip etsin. Budur diyebileceğin bir doktor ile tanışman dileğiyle.

seleennnn canım merhaba bende çarşamba günü muayeneye gidiyorum forumu sürekli takip edenlerdenim çok faydasını gördüm okuduklarım hep moral verdi. ben ege üniversitesinde cüneyt özek diye bi doktor var ondan randevu aldım.valla utanıyorum şimdiden bakalımm neler olucak.çok istiyorum ameliyat olmayı.bişey sorucam neden serinleyince yaptır demişin

seleennnn canım merhaba bende çarşamba günü muayeneye gidiyorum forumu sürekli takip edenlerdenim çok faydasını gördüm okuduklarım hep moral verdi. ben ege üniversitesinde cüneyt özek diye bi doktor var ondan randevu aldım.valla utanıyorum şimdiden bakalımm neler olucak.çok istiyorum ameliyat olmayı.bişey sorucam neden serinleyince yaptır demişin

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur. Şimdiden kervanımıza hoş geldin. Sanada diğer arkadaşlara olduğu gibi dua edeceğim.

Canım havalar serinleyince ol dedim zaten bu yıl içinde yaprıabilecek ve yurtdışından gelecek. Yani hemen bugün yaptırmak gibi bir derdi yok. Havaların serinlemesi bandajlar açısından iyi olur diye düşündüm. Ne kadar bandajlar ile gezeceğini bilmiyorum ama ben bir hafta bandajlı gezdim 12 Mayısta ameliyatımı oldum. Havalar çok sıcak olmamasına rağmen bunaldım. Ama şahsi düşüncem bir kişi bir an önce ameliyat olmayı kafaya taktıysa sıcaklar hiç önemli olmayabilir.

Esen kal, mutlu kal

Son düzenleme:

ben şuanda cup olarak ne olduğunu bilmioyrum ama doktorumun ameliyat sırasında taktığı sütyen 85 beden.gayet dolgun olacakalar ama çok ta abartı deiller.benim doktorum naci çelik :1hug:

Bu gerçekten harika bir bilgi!!!!!! Paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim. Bir kişi büyük göğsü olsun istiyorsa doktoru ile konuşşsun, meme katlantı çizgisinden ameliyat olsun daha az cc li proteze razı olmamış olur.

Göğüs katlantı çizgisinden yapılan ameliyatlarda doktor cep açacağı bölgeyi daha iyi görüyor ve daha rahat çalışıyor bunu biliyordum. Yeni ameliyat olacak arkadaşlarımız için araştırmalarında yer alması gereken güzel bir aktarımda bulunmuşsun. Acaba bilgin var mı, bu tüm doktorlar için mi geçerli yoksa Naci Çeliğin tekniği veya el alışkanlığı, el becerisi ile alakalı bir durum mu? Benim bir akrabam çok büyük protez konmasını istiyor en azından doktoruna bunuda sorsun. Tekrar teşekkürler.

rica ederim amacımız burda herkesi aydınlatmak ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşalra yardımcı olabilmek..
benim bildiğim kadarıyla bu bütün doktorlar için geçerli birşey.düşünün göğüs ucundan kesi yapıldığında hem görüş azalıyor,hem de yapılan kesi daha küçük oluyor,nasıl istenilen büyüklük konulsun ki.ben de zaten bunu daha önce okuduğum ve bildiğim için sordum doktoruma.acaba meme başından olsa 370cc koyabilrmiydiniz diye...

Kızlar selam cuma ameliyat olmayı planlıyorum ama sütyen bedenleri konusunu bi türlü anlamadım. Benim meme ucumdan kesecekmiş çünkü kocamanlar. göğüslerim meme ucundan ibaret yani..dr 375 cc koyalım diyor acaba o kaç beden oluyor? ben iri göğüslerim olsun istiyorum.
mesela adriana limanın kiler kadar istiyorum. boyum uzun olduğundan top gibi durmasın istiyorum.
375 cc kaç beden sütyen acaba? ben 90 istiyorum

Canım ameliyatın inşallah düşündüğünden de güzel bir süreçte geçer. Hayal ettiğinden bile güzel olmalarını diliyorum.

375 cc herkesde farlı duracaktır. Ne kadar göğüs dokun olduğuda çok önemli. Tam ölçü veremeyeceğim.

Bademella göğüs ölçünü almak istiyorsan bir metre ile sırtından meme altındaki bölgeyi ölç. Sırtından göğüs katlantı bölgesine kadar olan ölçü diyelimki 80 olsun bu senin 80 beden giydiğini gösterir. Birde memelerin üstünden aynı ölçüyü al. Diyelim ki oda 95 olsun bu iki ölçü arasındaki fark senin kup ölçünü belirliyor. Örneğin ilk ölçü 80 ikinci ölçü 95 ise farkı 15 olur buda o kişinin 80b giydiğini gösterir. Ben en iyisi bir alıntı yazı ekleyeyim. Sanırım bu yazıyı okuyunca hesaplaman daha kolay olur.

Birde silikon protezde her 150 cc bir beden arttırıyor diye söylemişti bir arkadaş.

ALINTI
''Göğüs Altı Ölçüsü

Bir mezura ile sütyen takmadan, göğüs altı ölçünüzü alınız. Ölçü alma işlemi sırasında mezurayı, aynen sütyeni giydiğinizde vücudunuzu saran yerden alınız. Mezura ne çok çok sıkı ne de gevşek olmalıdır. Sütyen taktığınızda hissetmek istediğiniz sıkılık en uygunudur. Aşağıdaki tablodan, bulduğunuz ölçüyü (cm olarak) kıyaslayarak bedeninizi bulunuz. Bu değer sizin sütyen bedeninizi göstermektedir.

Göğüs Ölçüsü

ıkinci adım göğüs ölçüsünün alınmasıdır. Mesurayı kollarınızın altından geçirip, göğsünüzün üstünden en geniş yerinden ölçünüz. Bu sırada mezura ne sık ne de gevşek olmalıdır. Aldığınız bu ölçüden (cm olarak), yukarıda aldığınız Göğüs Altı ölçüsünü çıkararak bulduğunuz farkı aşağıdaki tablodan bulup Cup ölçünüzü belirleyiniz.

Cup Ölçüsü (cm) = Göğüs Ölçüsü (cm) - Göğüs Altı Ölçüsü (cm)
(Bir tablo var ama ekleyemediğimden bu şekilde yazabildim)
Fark 11 AA
Fark 13 A
Fark 15 B
Fark 17 C
Fark 19 D
Fark 21 DD
Fark 23 E
Fark 25 F

Umarım bir faydası olur.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar maalesef serinligi bekleyemiyecegim, USA'da yasiyorum. Bugun Aylin hanimla konustum sagolsun arkadaslardan istemistim cebini , Temmuz sonu gibi olacgim. Muhtemel Aylin hanim olacak

Merhaba arkadaslar maalesef serinligi bekleyemiyecegim, USA'da yasiyorum. Bugun Aylin hanimla konustum sagolsun arkadaslardan istemistim cebini , Temmuz sonu gibi olacgim. Muhtemel Aylin hanim olacak

çok yerinde bir tercih olmuş şeker... ben memelerinin son halinden çok çok memnun olacağından eminim. sen yeter ki kaç beden sütyen takmak istediğini söyle, gerisini ona bırak.

Canım ameliyatın inşallah düşündüğünden de güzel bir süreçte geçer. Hayal ettiğinden bile güzel olmalarını diliyorum.

375 cc herkesde farlı duracaktır. Ne kadar göğüs dokun olduğuda çok önemli. Tam ölçü veremeyeceğim.

Bademella göğüs ölçünü almak istiyorsan bir metre ile sırtından meme altındaki bölgeyi ölç. Sırtından göğüs katlantı bölgesine kadar olan ölçü diyelimki 80 olsun bu senin 80 beden giydiğini gösterir. Birde memelerin üstünden aynı ölçüyü al. Diyelim ki oda 95 olsun bu iki ölçü arasındaki fark senin kup ölçünü belirliyor. Örneğin ilk ölçü 80 ikinci ölçü 95 ise farkı 15 olur buda o kişinin 80b giydiğini gösterir. Ben en iyisi bir alıntı yazı ekleyeyim. Sanırım bu yazıyı okuyunca hesaplaman daha kolay olur.

Birde silikon protezde her 150 cc bir beden arttırıyor diye söylemişti bir arkadaş.

ALINTI
''Göğüs Altı Ölçüsü

Bir mezura ile sütyen takmadan, göğüs altı ölçünüzü alınız. Ölçü alma işlemi sırasında mezurayı, aynen sütyeni giydiğinizde vücudunuzu saran yerden alınız. Mezura ne çok çok sıkı ne de gevşek olmalıdır. Sütyen taktığınızda hissetmek istediğiniz sıkılık en uygunudur. Aşağıdaki tablodan, bulduğunuz ölçüyü (cm olarak) kıyaslayarak bedeninizi bulunuz. Bu değer sizin sütyen bedeninizi göstermektedir.

Göğüs Ölçüsü

İkinci adım göğüs ölçüsünün alınmasıdır. Mesurayı kollarınızın altından geçirip, göğsünüzün üstünden en geniş yerinden ölçünüz. Bu sırada mezura ne sık ne de gevşek olmalıdır. Aldığınız bu ölçüden (cm olarak), yukarıda aldığınız Göğüs Altı ölçüsünü çıkararak bulduğunuz farkı aşağıdaki tablodan bulup Cup ölçünüzü belirleyiniz.

Cup Ölçüsü (cm) = Göğüs Ölçüsü (cm) - Göğüs Altı Ölçüsü (cm)
(Bir tablo var ama ekleyemediğimden bu şekilde yazabildim)
Fark 11 AA
Fark 13 A
Fark 15 B
Fark 17 C
Fark 19 D
Fark 21 DD
Fark 23 E
Fark 25 F

Umarım bir faydası olur.

teşekkür ederim şimdi ölçtüm 74 çıktı ikiside :( beden olayını oldum olası anlamazdım zaten..çok heyecanlıyım yarın dra gidicem ve ölçülerimi alacak

Umarım herşey gönlünce olur umdugundan daha iyi göğüslere sahip olacaksın bence:)
hayırlısı olsun
Ya Kimderki sen banyo yapacaktın yaptınmı acaba?
Aylin hanım bana bir pomat verdi onu kullanacağım bende bugün banyo yapacağım korkuyorum biraz erteliyorum:)

deep ocean canım benimkiler damla silikon ve barış bey e bu dönme riskini sordugumda tamamen doktorun sılıkonu yerleştirmek için açacağı cebe bağlı dedi. Yani damla silikon için yuvarlak değil oval cep açınca hiçbir sıkıntı kalmıyor canım ben gayet rahatım hiç sıkıntım olmadı. Bana 190 cc taktı

mia mrb gunlerdır bu tarz konuları okuyorum sen taktıralı epey olmuş şimdi nasılsın çok merak ettim hala memnunmusun silikonlarından.

Merhaba Arkadaşlar,

Göğüslerimi büyüttüm sonunda. Hem de daha 24 saat ancak olmuştur. Prof. Tunç Şafak' a oldum amilyatımı. Tavsiye ederim. Bu siteyi çok okumuştum. Ama hep iyi deneyimleri örnek almıştım. Kas altı diye gözümde boşuna büyütmüşüm. tek tavsiyem ayrıntılar sizi ilgilendirmesin, önemli olan doktorunuza güvenmeniz, damla, yuvarlak, cc, high, low....hepsi doktorun deneyimiyle ilgili derim ben...deriniz, beliniz ve vücudunuz neyi kaldırırsa onu yapar iyi bir cerrah zaten...sakın korkmayın, ağrılar var ama dayanılmaz hiç değil...hem de daha 1. günüm, tuvalete kendim girdim, çorap giydim çıkardım vs :-))hihoyyyt

merba ben de tunç şafaka ameliyat olucam 6 gün var. halen memnun musun sarkma falan oldu mu sonrasında. teşekkürler

çok yerinde bir tercih olmuş şeker... ben memelerinin son halinden çok çok memnun olacağından eminim. sen yeter ki kaç beden sütyen takmak istediğini söyle, gerisini ona bırak.

merhaba kızlar bahsettiğiniz aylin hanımın soyadı nedi acaba tam ismini yazarmısınız

Arkadaslar neden birbirinizi kırıyorsunuz .

Aylin Hanım cok mukemmel doktor olabilir ama bir hastasında bu mukemmeligi tutmayabilir , ne yani insanlar deneyimlerini paylasmıyacaksa bu forum neden var tabii ayarında .
Ben en iyi doktora burun ameliyatı yaptırdım adam 1 numara ama benımkısı guzel yapmadı , yapamaz mı ?
Bende gelip burada doktora hakaret etmeden yazdım ki diger arkadalara yardimci olmak anlamadında . Benim gibi sorgulamadan yapmasınlar diye .

Selenn arkadasda cok yardımsever bence cok guzel bir dosya hazırlamıs bayaaa arastırmıs bende ozelden istedim .
Hatta Tugrul Turan listeye aldım ama beni ceken agrisiz sizisiz yapması oldu valla:)

Aylin Hanım cok fanları var valla allah korusun benimkisini olurda yapar ve guzel olmazsa buraya gelip birseyde yazamam:))

Birde Naci Celige gidicem daha once gorustum ...

Haydi arkadaslar birbirimizi kirmayalaım doktorlar para kazanıyor sonuctan en cok biz etkieniyoruz hem saglımız hem psikolojımız etkileniyor .

Birbirimize yardimci olalim lutfen

Bu aylin hanımın soyadını nedir arkadaşlar neden kimse soyadını yazmıyor doktorun nasıl ulaşıcam kendisine

evet mentor en iyilerinden.Bana kas altı yapıldı çok ağrım oldu ama forumlarda okuyorum çok kas altı yaptıran var ama benim kadar ağrıları uzun sürmemiş.Zaten bünyeyle alakalı birşey demekki ben çok hassasmışım sonuçta ameliyat bu ne şekilde olursa olsun ağrımız olacak.Kas altı çok doğal duruyor 345cc damla protez takıldı.Ameliyat fiyatı çok uygun hangi hastanede yapıcak a.s.

Kızlar ameliyat fiyatı gayet makulmuş ne 2800 iyi bir fiyat hangi hastanede hangi doktorun ücreti bu??

Lütfen bu teknikle ameliyat yapan bir doktor biliyor veya daha iyisi bu şekilde ameliyat olmuşsanız yazar mısınız?

Back
X