• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam kizlar ya konuyla alakasi yok ama dikislerinizle banyo nasil yaptiniz ?ben pazar gunu ilk banyomu olacagimda kirlerimden kurtulacagim ama dikisler aklini kurcaliormalum bende cok var:)

bugün kontroldeydim ben. bana salı günü (10. gün) banyo yap, gazlı bezle kapat gel dedi doktor. haa bir de bant izleri var ya yapış yapış... onları asetonla çıkarabiliyormuşuz.

bugün kontroldeydim ben. bana salı günü (10. gün) banyo yap, gazlı bezle kapat gel dedi doktor. haa bir de bant izleri var ya yapış yapış... onları asetonla çıkarabiliyormuşuz.
Merhaba kimderki, geçmiş olsun. Yeni göğüslerin inşallah hayırlı olur. :)
Ben de yaklaşık 2 ay önce göğüs büyütme ameliyatı geçirdim, bandajların yapışkanı benim başıma da dert olmuştu, ancak sakın aseton sürmeyin derim çünkü bandajlar özellikle sıcakların bastırmasıyla cildi daha tahriş eder ki benim ameliyatım 27 Nisan'da idi. Havalar yağmurluydu ve genel anlamda serindi. Bandaj yapışkanları bebe yağıyla güzel çıkıyor.

Merhaba kimderki, geçmiş olsun. Yeni göğüslerin inşallah hayırlı olur. :)
Ben de yaklaşık 2 ay önce göğüs büyütme ameliyatı geçirdim, bandajların yapışkanı benim başıma da dert olmuştu, ancak sakın aseton sürmeyin derim çünkü bandajlar özellikle sıcakların bastırmasıyla cildi daha tahriş eder ki benim ameliyatım 27 Nisan'da idi. Havalar yağmurluydu ve genel anlamda serindi. Bandaj yapışkanları bebe yağıyla güzel çıkıyor.

teşekkürler panedlla. zaten kaşıntıdan tahriş olan yere aseton sürmek pek aklıselim bi davranış olmaz değil mi.. ben yukarı kısımda görünen yerlerdeki siyah bant izlerinden rahatsızdım, gerçekten aseton çıkardı, en azından kirli bir görüntü yok artık. bebe yağını denemiştim uğraştırıyor biraz.

selencim ben senden o kendin için hazırladığın word dosyasını göndermeni rica etmiştim sen bana göndermiştin, o sendin değil mi?

Arkadaslar neden birbirinizi kırıyorsunuz .

Aylin Hanım cok mukemmel doktor olabilir ama bir hastasında bu mukemmeligi tutmayabilir , ne yani insanlar deneyimlerini paylasmıyacaksa bu forum neden var tabii ayarında .
Ben en iyi doktora burun ameliyatı yaptırdım adam 1 numara ama benımkısı guzel yapmadı , yapamaz mı ?
Bende gelip burada doktora hakaret etmeden yazdım ki diger arkadalara yardimci olmak anlamadında . Benim gibi sorgulamadan yapmasınlar diye .

Selenn arkadasda cok yardımsever bence cok guzel bir dosya hazırlamıs bayaaa arastırmıs bende ozelden istedim .
Hatta Tugrul Turan listeye aldım ama beni ceken agrisiz sizisiz yapması oldu valla:)

Aylin Hanım cok fanları var valla allah korusun benimkisini olurda yapar ve guzel olmazsa buraya gelip birseyde yazamam:))

Birde Naci Celige gidicem daha once gorustum ...

Haydi arkadaslar birbirimizi kirmayalaım doktorlar para kazanıyor sonuctan en cok biz etkieniyoruz hem saglımız hem psikolojımız etkileniyor .

Birbirimize yardimci olalim lutfen

Aylin Hanım cok mukemmel doktor olabilir ama bir hastasında bu mukemmeligi tutmayabilir , ne yani insanlar deneyimlerini paylasmıyacaksa bu forum neden var tabii ayarında .
Ben en iyi doktora burun ameliyatı yaptırdım adam 1 numara ama benımkısı guzel yapmadı , yapamaz mı ?
Bende gelip burada doktora hakaret etmeden yazdım ki diger arkadalara yardimci olmak anlamadında . Benim gibi sorgulamadan yapmasınlar diye .

Selenn arkadasda cok yardımsever bence cok guzel bir dosya hazırlamıs bayaaa arastırmıs bende ozelden istedim .
Hatta Tugrul Turan listeye aldım ama beni ceken agrisiz sizisiz yapması oldu valla:)

Aylin Hanım cok fanları var valla allah korusun benimkisini olurda yapar ve guzel olmazsa buraya gelip birseyde yazamam:))

Haydi arkadaslar birbirimizi kirmayalaım doktorlar para kazanıyor sonuctan en cok biz etkieniyoruz hem saglımız hem psikolojımız etkileniyor .

Selinciğim burada eğer selennn arkadaşımız Aylin hanıma ameliyat olsa ve problem yaşasa kimsenin gıkı çıkmaz. Her doktorun her ameliyatın problemi çıkabilir, hiçbir doktor garantili çalışmıyor zaten. Sen istediğin doktora git kim ne diyebilir ki sana. Sana Aylin hanımın hastalarından özele Aylin hanıma git diye yazan da olmaz. Dediğin gibi biz hasta taşıyıp prim yapmıyoruz ,sadece deneyim paylaşıp, deneyim almaya çalışıyoruz.O muayeneye bile gitmeden, tanımadan etmeden çamur atmaya kalkınca olanlar olmuş. Birileri selennn'in doktoruna saldırsa yok yere, o da aynı tepkiyi verirdi, sende. Nitekim diğer forumlarda örnekleri var.(Özgürkız'ı ezmişlerdi bi forumda) Elifnazz Aylin hanımı aşırı sever, abla kardeş olmuşlar artık, tutamaz kendini bilirim ben. Ben de Aylin hanımın hastasıyım, güldüm geçtim, onu tanıdığım için prim vermedim söylenenlere. Öptüm canım seni, geçmiş olsun şimdiden.

merhaba kimderki;
Tabii ki tahriş olan bölgeye aseton sürmek yaraya tuz basmak olur. Zaten sürülmez. Ancak normal cilde bile aseton zararlı. Neyse ki halletmişsin sorunu.

selencim ben senden o kendin için hazırladığın word dosyasını göndermeni rica etmiştim sen bana göndermiştin, o sendin değil mi?

Evet canım. Bir yıldır araştırıp oluşturduğum word dosyasını sanada göndermiştim. Umarım doktorlar ve iletişim bilgileri için sana faydası olmuştur. Benim burada insanlara bir yığın doktor ile görüşün araştırın word dosyasını isterseniz göndereyim dememin nedeni; budur diyebileceğiniz doktor ile görüşebilmeniz için Istanbuldaki bütün doktorların iletişim bilgilerini araştırmak zorunda kalmamanızdır. Ben uğraştım zaman kaybettim siz neden zaman kaybedesiniz. Hep söylüyorum belki bir gün biri Allah razı olsun der

Biraz dağınık hazırlanmış 220 sayfalık Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım sayfalarının özetide var. Yani tüm arkadaşlarımız kime ameliyat olmuşlar ameliyat sonrası neler yazmışlar dökümü var. Ben özelden bu dosyayı herkese gönderiyorum, isteyen istediğini düşünsün
.

Selinyildirim merhaba canım sağol ama benim amacımı gerçekten bu konuda araştırma yapan yardım isteyenler anlayabilir, fanlar değil. Ben noktayı koydum ve bir daha onlara cevap vermeyeceğim. Haklı olduğumu biliyorum bu konunun uzamasını istemiyorum.

Canım Naci Çeliği sormuştun demeterer ona yaptırmıştı aynen tüm yazdıklarını aktarıyorum.

demeterer ben naci çelik ile görüştüm ameliyat için. onep te olacağım operasyonu. kaç cc falan sormadım doktora. sorsam da kaç cc neye denk gelir bilmediğimden birşey anlamayacaktım zaten.
ben de göğüsten eser yok arkadaşlar. o yüzden kaç cc olursa olsun şu halimden iyi olacağı kesin. doktor da sıfır göğüs dedi zaten bana. düşünün artık halimi.
benim kas üstünden damla protez olacak. meme altından girilecek. sporcu sütyeni için 80B al dedi. B den biraz büyük olacakmış gerçi. sıksın diye onu demiş.
ameliyat hazırlıklarına başladım. sütyenimi aldım. bugün tahlilleri yaptırdım. sonuçlarını alacağım bu akşam. pazartesi de ameliyat öncesi görüşmemiz var.
naci hoca ameliyattan sonra 1-3 hafta arası dikkat etmemi söyledi.o gerekli program ve talimatları verecekmiş zaten.3 haftadan sonra istersem kürek bile çekebilirmişim
herşey bi yana ağrı acı falan o kadar gözümde büyümüyor da. şu sigarayı bırakma düşüncesi kasıyor beni. 1 haftadır azalttım. ama bırakamıyorum

selam kızlar. ben perşembe günü ameliyat oldum. naci çelik yaptı ameliyatı. bugün 3. günüm. tabi öyle rahat hareket edemiyorum ama yine de korktuğum gibi olmadı. morluk falan bişi yok. göğüslerim şu an çok sert. dün kontrole gittim. doktor gayet iyi dedi. salı günü tekrar kontrol var. sigara içememek ve sırt üstü yatmak konusunda nasıl yaparım diyordum. ama her ikisi de hiç problem olmadı. 2 gecedir sırtüstü yatıyorum. 4 gündür de sigara içmedim. ameliyat yerlerindeki sızıdn başka bi problemim yok. hatta çok mutluyum bile diyebilirim

sağolun kızlar. dediğim gibi düşündüğüm hiç bir problem olmadı. o kadar çok söylüyorum ki bunu nazar değecek diye korkuyorum :)
tek sıkıntım bandajların sıkması.o yüzden dik duramıyorum pek. bandajların altında bazı yerler su topladı. o rahatsız ediyor birazcık. sanırım önemli bişi değildir. yani inşallah.
mert sen amelihyattan sonra su sesi gibi bi ses olduğunu söylemiştin. ben de de var o. bazen garip bi ses geliyor. doktora sordum.ameliyat sonrası normal dedi. vücuttaki kalan havaymış. zamanla çıkarmış.
bana ameliyatta diren takılmadı. şu serum hortumları yani.doktor ameliyattan sonra birkaç saat bekleyip gerek olursa yine ameliyathaneye girebileceğimi söylemişti. ameliyat sonrası kan birikmesi olursa onu almak içinmiş. diren in de amacı oymuş zaten. hortumlar kalıyor ki biriken kan hemen dışarı atılıyor. naci hoca bu yöntemi kapsül oluşma riskini arttırdığı için kullanmadığını söylemişti. ben de de kan birikmesi olmadı zaten. gerek kalmadı yani
şu şişliklerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. şu an bi şekle benzetemedim göğüslerimi. eskiden tahta gibi olan gövdemde 2 tane şiş bişiler var artık. :)

evet ben ameliyat sonrası pek ağrı çekmedim. ya da o kadar kötü ağrılara hazırlamıştım ki kendimi bunlar hafif geldi bana bana da 330 cc medium profil kas altı silikon yapıldı. meme altından kesi oldu bende de. doktor alternatif olarak 260 cc high profil kullanacaktı ama ameliyatta denemişler, iyi olmamış.
ameliyat öncesi benim göğüsler sıfırdı. şimdi 75 C. çok büyük görünüyorlar gözüme. çok yukarıda ve sert geliyorlar. doktor 2-3 ay sonunda normal hale gelir diyor. bekliyorum ben de :)
ben ameliyat sonrası çok rahattım. uzun zaman uykulu olarak klinikte kaldım. ameliyat hazırlıkları saat 10 da başlamıştı. klinikten çıktığımda ise 17.30 olmuştu. ameliyat sonrası narkozun etkisinden, bir de uzun süre yatmaktan ilk ayağa kalktığımda biraz kötü oldum. hemşirenin kolunda tuvalete gittim.ama sonra klozete oturamadım bile. o zaman fenalaştım. o kadar kötüydüm ki bayılacaktım az kalsın. neyse ki hemşire yetişti son anda.
ameliyat sonrası yaşadığım en önemli sıkıntı bu oldu.
ameliyattan önce 2 şeyden korkuyordum. sırtüstü yatmak ve sigara içememek. ben şimdiye kadar hiç sırtüstü yatamazdım. ama ameliyat sonrası zorunlu olarak alıştım. zaten ilk 1 hafta için doktor zanax verdi. uyumamı kolaylaştırdı o. sigara konusunda da kendimi bile şaşırttım valla. hiç canım çekmedi
bugün tam 1 hafta oldu ameliyat olalı. geçen salı günü doktora kontrole gittim. kesi yerlerinin üzerinde bende de bant var. ama onların üzerinde de bandaj niteliğinde daha büyük bantlar vardı. o büyük bantları doktor çıkardı kontrolde. bantların köşeleri su toplamıştı. yara oldu sonra oralarda. normalde olan bişey diye düşündüm. doktor keşke haber verseydin dedi. meğerse o bantlar çok gerekli değilmiş.çıkartırdık dedi. aklınızda olsun. su toplarsa ihmal etmeyin. doktorunuza söyleyin.
son kontrolde doktor banyo yapabilirsin dedi. ama ben ne olur ne olmaz diye bekliyorum hala. ama çok dayanabileceğimi sanmıyorum
sigara içmeme de izin çıktı bu arada. ama günde 1-2 tane.
ameliyat sonrası aklıma gelen herşeyi yazdım. benden şimdilik bu kadar

doktorum ilk görüşmemizde ağrıların ameliyattan sonra 1 hafta veya 3 hafta sonra geçeceğini söylemişti.bu süre kişiden kişiye yaraların iyileşme süresi ve acı eşiğine bağlı olarak değişirmiş.

Benim doktorum ilk konuşmamızda ve ameliyata karar verdikten şunları dedi. sana yardımcı olabilir.
1. öncelikle silikon büyüklüğü vücut yapısına bağlıdır. boy, kilo, kemik yapısı,... hepsi etkiler. Bundan başka doktorum bana silikon yaptırıldıktan sonra insanların tepkilerinin nasıl olmasını istediğimi sordu. farketmesinler mi? dikkat edince mi farketsinler? hemen mi farketsinler?
2. silikonun şekli damla veya yuvarlak olması senin isteğine bağlıdır. damla şekli daha doğal görünür. yuvarlak ise dekoltelerde güzel durur.
3. silikonlar sadece damla ve yuvarlak olarak ayrılmaz. onların da çeşitleri vardır. ben damla yaptırdığım için onun için dedikleri aklımda kaldı. silikonun onden kesitine göre dikey ve yatay çaplarına göre 3 e ayrılır. ayrıca silikonun yüksekliği de ayrı bir kriterdir. ben mesela ameliyat öncesi doktorun uygun olduğunu ve ameliyatta denemeyi düşündüğü 2 silikon paketini gördüm. biri high profil 260 cc idi. diğeri ise medium profil 330 cc. görünüşte ikisi de aynı idi. ama aralarında 70 cc fark varmış meğer.
4. ameliyata karar verdikten sonra doktor daha detaylı konuşuyor. daha doğrusu inceliyor. önce fotoğraflarım çekildi benim. fotoğraflar üzerinden konuştuk. kesi yerlerinin avantaj ve dezavantajlarını söylüyor. hangisine uygun olduğuna karar veriliyor. silikonun nereye yerleştirileceğine ise göğsüne dokunarak karar veriyor doktor. Göğüs kasını kontrol ediyor aslında. O yüzden karar veriliyor. buna karar verirken fotoğrafların çekiliyor.

Bu kadar şey dedikten sonra demem o ki silikonun kaç cc olduğu önemli değil. çünkü senin vücut yapın, istediğin göğüs görüntüsü, ve kullanılacak silikonun şekli, türü etkiliyor bu cc olayını.
bana doktor balensiz sütyen kullan demişti.

Cok tesekurler selenn
Arastırmacı gazetecı gıbısın
Herkes kendı doktorum iyi diyor ne guzel valla demekki sonucdan memnunlar .
Darisi basıma benim simdiye kadar pek memnunlugum olmadı ama neyse :)

Nacı celıge sakak germe diye gittim risklerini anlattı botoks yaptı kırısıklıklar gıttı ama kaşim hala dusuk :)
Fethi Orak sosyetenın 1 numaralı doktoru , muayahanesi tiklim tiklim , arkadasım burun oldu cok guzel oldu ben oldum , benimkisini yapamadı:(

Inallah bu sansızlık bundan sonra duzelir .
Sonuc olarak magdur biz oluyoruz , insallah bende bir gun sizin gibi doktorumu overim burada :)

Sen kime ameliyat oldun şeker???
ben ameliyat olmadım canım:) selenden kendisi için hazırladığı dosyayı istemiştim o da sağolsun gönderdi:)

Evet canım. Bir yıldır araştırıp oluşturduğum word dosyasını sanada göndermiştim. Umarım doktorlar ve iletişim bilgileri için sana faydası olmuştur. Benim burada insanlara bir yığın doktor ile görüşün araştırın word dosyasını isterseniz göndereyim dememin nedeni; budur diyebileceğiniz doktor ile görüşebilmeniz için Istanbuldaki bütün doktorların iletişim bilgilerini araştırmak zorunda kalmamanızdır. Ben uğraştım zaman kaybettim siz neden zaman kaybedesiniz. Hep söylüyorum belki bir gün biri Allah razı olsun der

Biraz dağınık hazırlanmış 220 sayfalık Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım sayfalarının özetide var. Yani tüm arkadaşlarımız kime ameliyat olmuşlar ameliyat sonrası neler yazmışlar dökümü var. Ben özelden bu dosyayı herkese gönderiyorum, isteyen istediğini düşünsün
.

canım yaa, çok sağolasın çok güzel bi dosyaydı o. ben senin o olduğunu ilk başta anlayamamıştım, anlasaydım zaten neden sorulanlara cevap yazmıyosun falan demezdim.. sen çok iyi bi insansın ben seni biliyorum, bikaç kere mailleşmiştik.. hiçbir şeye takılma sen burdakilere yardımcı olmak için yazıyorsun bu açıkça belli zaten.. çok öpüyorum, teşekkürler tekrardan..

Cok tesekurler selenn
Arastırmacı gazetecı gıbısın
Herkes kendı doktorum iyi diyor ne guzel valla demekki sonucdan memnunlar .
Darisi basıma benim simdiye kadar pek memnunlugum olmadı ama neyse :)

Nacı celıge sakak germe diye gittim risklerini anlattı botoks yaptı kırısıklıklar gıttı ama kaşim hala dusuk :)
Fethi Orak sosyetenın 1 numaralı doktoru , muayahanesi tiklim tiklim , arkadasım burun oldu cok guzel oldu ben oldum , benimkisini yapamadı:(

Inallah bu sansızlık bundan sonra duzelir .
Sonuc olarak magdur biz oluyoruz , insallah bende bir gun sizin gibi doktorumu overim burada :)

Heee heee sağol canım öyleyimdir. Yazıştığım ve telefonla konuştuğum doktorlar ya dersinizi iyi çalışmışsınız, yada tıp sektöründensiniz galiba diyorlardı. Çok iyi araştırmadan diş macunu bile almam:))) Eee parayı ve sağlığımızı sokakta bulmuyoruz.

Dikleştirme ve küçültme ameliyatları hakkında çok çok detaylı bilgim olmadığı için yorum yapamam ama büyültme operasyonu büyük bir olay değil. Hemen hemen her operatör doktor bunu kolaylıkla yapar. Arkadaşlar ağrılar 3 gün sürüyor diyor. Yani o üç gün geçtikten sonra, görüntüde güzel olduysa, hatta hasta doktorundan iyi bir elektrik aldıysa memnun olması kadar doğal bir olay yok. Senin yapman gereken aklına yatan tüm doktorlar ile birebir görüşmen. Sonrası senin aklına, duygularına ve birazda şansına kalmış. Yaşadığın şanssızlığa çok üzüldüm inşallah bu seferki güzel olur. Amin diyorum canım. Allah yardımcın olsun. Ameliyat olacağın günü bildirirsen sana dua ederim.

En kısa zamanda budur diyebileceğin bir doktor ile tanışmanı diliyorum. Elbette yaz ve bizler gibi herkes faydalansın. Ama öyle 3 gün yaşadıklarını yazıp kaçmak yok, yaşadığın süreci ayrıntılarıyla yazacaksın anlaştık mı? :)))

ben ameliyat olmadım canım:) selenden kendisi için hazırladığı dosyayı istemiştim o da sağolsun gönderdi:)

canım yaa, çok sağolasın çok güzel bi dosyaydı o. ben senin o olduğunu ilk başta anlayamamıştım, anlasaydım zaten neden sorulanlara cevap yazmıyosun falan demezdim.. sen çok iyi bi insansın ben seni biliyorum, bikaç kere mailleşmiştik.. hiçbir şeye takılma sen burdakilere yardımcı olmak için yazıyorsun bu açıkça belli zaten.. çok öpüyorum, teşekkürler tekrardan..

LolaBunny ve Rosels ikinizede teşekkür ederim. Ben bu forumu en başından beri arkası yarın gibi takip ediyorum ve bu forum sayesinde operasyonumu oldum. Çok seviyorum burayı çünkü bana hayalimi gerçekleştirebileceğimi gösterdi ve bu güzelliği bozmamak adına konuyu kapattım. Dilerim herkes açısından kapanır. Sevgi Hanımda benim gönderdiğimi iddia ettiği mesajları buraya koyamadığına göre bir yanlışlık olmuş başkasıyla karıştırmış demekki. Ben şu an hiç birine kızmıyorum. Elbette doktorlarını sevmişler koruyorlar. Ne mutlu doktorlarına ki hastaları böyle seviyor. Ama saygı çerçevesinde hala söyleyecekleri birşeyler varsa özelime yazabilirler. İkinizide öpüyorum

Bu arada Istanbuldaki doktorların iletişim bilgilerini ve (bu ikiyüz kusur sayfalık forumun 12 mayıs tarihine kadar olan kısmında ) arkadaşlarımız hangi doktora operasyonlarını yaptırmış ve nasıl bir süreç yaşamışlar, neler yazmışlar bunların özeti var. İsteyenlere ve bu bilgileri bir arada görmek isteyenlere özelden e-mail vermeleri halinde gönderebilirim. Taşınma hazırlıklarım var geçde olsa muhakkak cevap veririm.

Arkadaslar zaten Elifnazz yukarida yazmis selennnn yuzunden basladi bu tartisma, sonra zetinyagı gibi üste cikmis maasallah, Elifnazz'in ricasi uzerine yazmıyorum, ancak Aylin hanimi sectigim halde ertesi gun ameliyat olacagimi bildigi halde bir onceki gece hala mesajlarla kendi doktoruna yonlendirmeye calismesi hic hos degildi. ılle de isterse ozelden atarim mesajlarini tarihleriyle. Bu tartisma tabii ki bitsin, ama yazmıcam dedigi halde habire kendini uste cıkarmaya calisirsa bize de cevap hakki doguyor, ben de istemiyorum tabii tartisma olsun.

merhaba arkadaşlar,ben 2 haziranda ameliyat oldum ancak sanırım bu sayfaya pek yazı yazmadım.burada çeşitli doktorlara ameliyat olan hastalar var ve kendi doktorlarının yöntemleri hakkında,ameliyat olacak arkadaşları aydınlatmak adına faydalı bilgiler verebiliyolar.bu amaçla ben de kendi tecrübelerimi buraya yazmak istedim.ben naci çelik'e oldum ameliyatımı.kendisi muayeneden sonra dual plane yöntemini uygulamayı uygun buldu.bu yöntem bazılarınızın zaten bildiği gibi protezin kasaltında olduğu kadar gizlenebildiği ancak kasaltı kadar ağrılı olmayan bir yöntem.ayrıca kasaltına anatomik protez de konulamıyor.dual plane da hastanın isteğine göre anatomik veya yuvarlak protez konulabiliyor.doktorum bu yöntemin dışında uygun gördüğü hastalarda diğer yöntemleri de kullanabilyor.mesela göğüs dokusu yeterli olanlarda subfasyal kullanıyor.ya da kas yapısı çok çok zayıf olup ta dual plane uygulayamadıklarına çok nadir de olsa kasüstü yapması gerekebiliyor.bunlar ameliyat sırasında açıp baktığında önüne çıkabilecek durumlarla alakalı biraz da..ancak kesin olan birşey varki meme büyütme operasyonlarında özellikle son yıllarda en doğal duran ve en gelişmiş yöntemler kesinlikle dual plane ve subfasyal yöntemleri.doktorunuzun bilgisi ve tecrübesi dahilinde bu yöntemleri tercih etmeniz daha mantıklı görünüyor.bana meme altı kesi yapıldı.370cc konuldu vücut yapıma göre.doktorum da 370cc konmasını beklemiyordu ameliyattan önce konuştuklarımıza göre ancak vücuduma böyle uygun olmuş.tıpkı 420 cc konan arkadaş gibi benmki de süpriz oldu.bunun dışında ne ameliyat öncesinde ne de sonrasında naci bey sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.3 gün aşırı gerginlikten sıkıntı duydum ama hiç ağrım olmadı.son derece sorunsuz bir süreç geçirdim.şimdi de istediğim herşeyi yapabiliyorum.yüzüstü yatabiliyorum,ağır kaldırabiliyorum,spor bile yapıyorum.bence bu ameliyatı olmak isteyenler iyi ve güvenilir bir doktor bulduktan sonra maddi durumları müsaitse hiç uzatmadan ameliyat olmalılar.korkulacak hiçbirşey yok.sonuçlar da çok tatmin edici oluyor kesinlikle.herkese güzellik ve sağlıklı günler dilerim... :nazar: a.s. :nazar:

Herkeze merhaba ; Arkadaslar estetikle ilgili benimde sorun var memelerimde, uzun suredir forumu takip ediyorum. Istanbul'da iyi bir cerrah bulunca yaptiricagim insallah bu sene . Benim akrabam cok yok Turkey'de ama esim Istanbullu. Umarim sayenizde ben de bulucam doktor.

Kızlar selam cuma ameliyat olmayı planlıyorum ama sütyen bedenleri konusunu bi türlü anlamadım. Benim meme ucumdan kesecekmiş çünkü kocamanlar. göğüslerim meme ucundan ibaret yani..dr 375 cc koyalım diyor acaba o kaç beden oluyor? ben iri göğüslerim olsun istiyorum.
mesela adriana limanın kiler kadar istiyorum. boyum uzun olduğundan top gibi durmasın istiyorum.
375 cc kaç beden sütyen acaba? ben 90 istiyorum

Kızlar selam cuma ameliyat olmayı planlıyorum ama sütyen bedenleri konusunu bi türlü anlamadım. Benim meme ucumdan kesecekmiş çünkü kocamanlar. göğüslerim meme ucundan ibaret yani..dr 375 cc koyalım diyor acaba o kaç beden oluyor? ben iri göğüslerim olsun istiyorum.
mesela adriana limanın kiler kadar istiyorum. boyum uzun olduğundan top gibi durmasın istiyorum.
375 cc kaç beden sütyen acaba? ben 90 istiyorum

merhaba senin doktorun kimdi acaba?benimki de aynı seninki gibiydi sanıyorum.sadece meme başından ibaret desem yeridir kaydirigubbakcemile3 ve büyüktü meme başlarım.bana da doktorum istediğim taktirde meme başından yapabileceğini söylemişti ama tabi ben istemeyince meme altından oldu. ancak şunu belirtmek isterim ki meme başından yapılan kesilerde büyüklük sınırlı oluyor.ben ameliyattan sonra doktoruma sordum bunu.ve eğer meme başından girseydim 330 cc anca o da belki koyabilrdik dedi.fakat ameliyat öncesinde 300 cc civarı planlanırken ameliyat sırasında bünyeme göre 370cc uygun görüldü.anlıcağın eğer meme başından kesmiş olsaydı maalesef uygun olduğundan daha küçük bir protez konulacaktı mecburen..

Son düzenleme:
Back