• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hayırlı olsun canım bende yakında olucağım 2 3 hafta sonra ama sizin gibi tecrübelileri can kulağıyla dinliyoruz kasaltı değilmi ben şunu merak ediyorum sosyal yaşama ne zaman dönülüyor 1 hafta yeterlimi? gerçi senin bir hafta olmadı ama kafamçokkarıştı

tatlım ben ameliyat olalı daha 2 gün oldu ama şu an gayet rahatım. drenlerim olmasına rağmen hem de. tek sıkıntım çocuklarımı kucaklayamamak. yarın drenlerim alınsın, daha da rahatlayacağımdan eminim. ama bi 3 gün ağrıyı göze almak gerekiyor.

merhaba kızlar... tüm sayfaları okuyamadım ama ilk fırsatta okuyacağım...
ben öncelikle şunu merak ediyorum ; mutlaka birileri sormuştur ve cevaplamışsınızdır...

ben ameliyatın doğallıktan uzak olduğunu düşünüyorum ama tabii ki sürekli yeni birşeyler de çıkıyor...

yaptıralı 3-4 ay geçip ; göğsüler artık olması gereken hale geldiğinde doğal duruyor mu ; ya da dokunulduğunda hissedilebiliyor mu ?

şu an hayatımda biri yok ama olsaydı sanırım bu konudaki fikrini alma ihtiyacı hissederdim ; eşleriniz ya da sevgilileriniz bu duruma nasıl baktı ?

teşekkürler :)

Merhabalar küçük böcük; ben yaptıralı 15 ay oluyor neredeyse. meme protezi konduktan sonra 3 hafta doldunca memeler kendi memen gibi oluyor, yani sanki hep böyleymişler gibi, silikon olduğunu unutuyorsun. Eşinde hiç olmayan sarkık buruşuk memelerin yerine süper göğüsleri görünce ben almıyım demiyo inan banakaydirigubbakcemile3

slm :)
ben de yaklaşık 4 ay önce yaptırdım itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3
çooook acı çektim ama..
hatta dedim ki kendi kendime bu kadar acıya dayanılır mı hiç
ve normalde 2-3 gün kalan direnler bende tam 8 gün kaldı:sinifsinif:
artık onlarla yaşamaya alışmıştım nerdeyse :uhm:
ama sonra direnler çıkıp aradan 1 2 ay geçip ödemler yavaş yavaş inmeye başladıkça neye benzediklerini görmeye başladım..
300 cc takıldı önce çok korktum öle kalacaklar gibi geldi ama şimdi süperrrrrrrrrrr görünüyorlar:teytey:
ne diyim arkadaşlar bence insanın kendine güveni geliyo göğsünüzü gere gere dekolte giyebiliyorsunuz :lepi:

Merhabalar küçük böcük; ben yaptıralı 15 ay oluyor neredeyse. meme protezi konduktan sonra 3 hafta doldunca memeler kendi memen gibi oluyor, yani sanki hep böyleymişler gibi, silikon olduğunu unutuyorsun. Eşinde hiç olmayan sarkık buruşuk memelerin yerine süper göğüsleri görünce ben almıyım demiyo inan banakaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım...

göğüs ameliyatı olduğumu bilmeyen biri bunu anlayabilir mi ?

elbette kendimi daha iyi hissetmek için yaptırmalıyım ... görüntü olarak kendimize olan güvenin arttığını düşünüyorum... ama yine de ister istemez o kısmını da düşünüyorum ; merak ediyorum...

çok fazla araştırmadım ... doğal yöntemlerle birşeyler yapmaya çalıştım ama 2gün önce bir arkadaşımın fikrini de dikkate alarak araştırmaya sizlerden başlamak istedim...
dediğim gibi en önemli şey doğallık benim için...

çok teşekkür ederim canım...

göğüs ameliyatı olduğumu bilmeyen biri bunu anlayabilir mi ?

elbette kendimi daha iyi hissetmek için yaptırmalıyım ... görüntü olarak kendimize olan güvenin arttığını düşünüyorum... ama yine de ister istemez o kısmını da düşünüyorum ; merak ediyorum...

çok fazla araştırmadım ... doğal yöntemlerle birşeyler yapmaya çalıştım ama 2gün önce bir arkadaşımın fikrini de dikkate alarak araştırmaya sizlerden başlamak istedim...
dediğim gibi en önemli şey doğallık benim için...

Canım benim ilerdeki veya şu andaki partnerin izinden anlayabilir belki ama görüntü olarak anlaması zoooorrrrrrrr çok güzel oluyolar inan , maddi problem vs yoksa hiç bekleme . Benim ilk düşündüğüm ''giden yıllarıma yazık'' olmuştu

bir de şu var tabi. benim boyum 173 cm. dolayısıyla 85 beden çok doğal görünecek. ama 160 boyundaki bir kadında 85 beden memeler oldukça büyük görünecektir. zaten profesyonel olan bir doktor boy, kilo, bel kalça ölçüsüne göre, vücuda en yakışan protezi koyar.

Hep benim memeler yüzünden gelindi bu noktaya. Arkadaşlar Aylin hanım gerçekten işini düzgün yapan bir doktor. Ondan önce benim de birkaç doktorla yazışmam oldu. Kendime en yakın Aylin hanımı gördüm. Hem bayan olması da ayrı bir artıydı benim için. Yazışmalarda bana da sordu çocuğum olup olmadığını, belki dikleştirme gerekebilir demişti. köprücük kemiği ölçüsünü istedi, ölçtüm cevap verdim, fotoğraf yolladım hatta. sadece kas altı protez koyucaz dedi o kadar. Gerekseydi eğer dikleştirme, hiç tereddüt etmez, tamam derdim zaten. Şimdi gelelim benim memelere. 420 cc anatomik protezle 75 olan memelerim şimdi 85 beden oldu. protez öncesinde 75 beden olan başka bir bayana 295 cc de konsa yine 85 bedene ulaşılabilir. o tamamen hastanın vücut yapısıyla ilgili bir konudur. benim vücudum 420 cc ile güzel oldu o kadar. birkaç arkadaşa protez sonrası fotoğraflarımı yolladım, hiç de öyle aman aman büyük memeler değiller. 420 cc deyince lütfen aklınıza Pamela Anderson gelmesin artık.

bir de şu var tabi. benim boyum 173 cm. dolayısıyla 85 beden çok doğal görünecek. ama 160 boyundaki bir kadında 85 beden memeler oldukça büyük görünecektir. zaten profesyonel olan bir doktor boy, kilo, bel kalça ölçüsüne göre, vücuda en yakışan protezi koyar.

Maşallah manken gibiymişsin. Eminim harika olmuşsundur.

ya sana ithafen bir sürü yazılar yazılmış. sen cevap yaza yaza buna mı yazdın=D hey allahım yarebbim sen aklıma mukayyet ol yaa..

eh işte kısa manken diyelim :) daha ameliyat masasındayken doktorumun çektiği fotolar bile harika ötesiydi. 3-5 ay sonraki güzelliklerini tahmin bile edemiyorum.

Kimderki sana mesaj yazmışım ama burada bana yazılan yazıları görmemişim. Mutlu olmana ayrıca sevindim.Lütfen sana Aylin Hanım hakkında yazdığım tek bir olumsuz cümle oldu mu? Tuğrul Maral diye bir doktoru sormuştun bildiğim kadarını yazmıştım ve Aylin Hanım için sana önerilerde bulunmuştum git görüş aklından at tarzı şeyler yazmadım mı? Sen en azından mesajlarımdan ne mana çıkardın öğrenebilir miyim?

Selamlar bende cok sasirdim gercekten ayni doktordanmi bahsediyoruz cunku Aylin Hanim su anlattiklarinizin hicbirini yapmis olamaz diye dusunuyorum AYlin hanimla tanismadan once mail ortaminda yazisirken kendisinden resim
istemistim fakat kendisi bana resim gonderemeywcegini cunku resimlerin net ortaminda cok kolay dagildigini soylediki bu cok manti:olmaz:kli geldi bana kendimi dusundum hasta olarak cok saygili bir davranis dedim kendimce.oysaki ticari dusunen bir beyine sahip olsaydi sanirim bunlari hic dusunmesdi.neyse arti bana cok net bir sekilde goguslerimi gormeden bilgi veremeyeceginide soylemisti siZe nasil bu bilgileriverdi hic anlamadim ustelik olcum yapilmasi gerek diklestirme icin buna resimden karar verdiginide sanmiyorum kaldiki siz buyuk gogus istediniz saniyorum kendisi dogal memeden yana ama sizin istediginiZ zaman gogsunuzun izin verdigi surecede bunu yapar diye dusunuyorum hatta 420 gorduk ki yapiyor yani isini biliyor ve pisman olmamizi istemior bence yoksa parasini aldigina bakar kime ne istwrse yaparda.
Benim o Sarkik kotu memelerimi adam etti ya varsin izlerim olsun bambaskayim gerekli diklestirme diosa gerekli olmasa yine sarkacakti meme goruntusu simdiki gibi olmazsdi bahse girerim bu yuZden lutfen arkadaslar emege ve isini iyi yapana saygi meyva veren Agac taslanmasin..

Oslem34 merhaba yazıştığım tüm prf, ve doçentler resim gönderdiler çünkü şehirdışından gelecektim ve küçük bir kızım vardı. Yani yardımcı olmaya çalıştılar. Aylin Hanımda durumumu anlamış olacak ki gönderdi. Burada yalan şeyler yazmayı düşünecek kadar sanal alemde yaşamıyorum. Gerçekten bu ameliyatı buradaki arkadaşlarım sayesinde oldum. Çok mutluyum ve sürekli dua ettiğimide hep yazıyorum. Bu forum bunun için var paylaşım olmasaydı ve yaptırmaya karar verseydim belki yanlış kararlar verecek başka doktorlar ile görüşecektim. En azından beni heveslendirdi burada yazan arkadaşlar. Ne mutlu sana memnunsun ve burada paylaşıyorsun mutluluğunu. Allah herkesi budur diyebileceği doktor ile karşılaştırsın ve onlarda yazsınlar. Tekrar söylüyorum Aylin Hanım meyve veren bir ağaçsa ben o ağacı taşlamıyorum. Esen kal.

Selam kizlar ya konuyla alakasi yok ama dikislerinizle banyo nasil yaptiniz ?ben pazar gunu ilk banyomu olacagimda kirlerimden kurtulacagim ama dikisler aklini kurcaliormalum bende cok var:)

Kimderki sana mesaj yazmışım ama burada bana yazılan yazıları görmemişim. Mutlu olmana ayrıca sevindim.Lütfen sana Aylin Hanım hakkında yazdığım tek bir olumsuz cümle oldu mu? Tuğrul Maral diye bir doktoru sormuştun bildiğim kadarını yazmıştım ve Aylin Hanım için sana önerilerde bulunmuştum git görüş aklından at tarzı şeyler yazmadım mı? Sen en azından mesajlarımdan ne mana çıkardın öğrenebilir miyim?

ben Aylin hanımla tanışman kısmet değilmiş diyebilirim ancak selennnnn. ben bu forum sayesinde birçok doktor tanıdım, sadece aylin hanımla yüzyüze görüştüm ve hiç tereddütsüz ameliyatımı oldum. ayrıca Aylin hanımla ilgili gerçekten de olumsuz bir yorumunu görmedim. ama şunu söyleyebilirim ki doktor aramak, karar vermek gerçekten çok yorucu ve stresli bir dönem. bir kere yapılan bir operasyon olduğu için ince eleyip sık dokumak lazım. o dönemde de hassas olduğun için memeler bilmemkimin memesine benzeyebilir dedi diye alınganlık göstermen çok normal. hem mümkün değil Aylin hanımın çirkin meme yapması. neyse zaten seçenek çokmuş, biri gitmiş bişey değişmemiş. bence sen de fazla takılma bu konuya yorma kendini. öpüyorum...

Back