Selamlar bende cok sasirdim gercekten ayni doktordanmi bahsediyoruz cunku Aylin Hanim su anlattiklarinizin hicbirini yapmis olamaz diye dusunuyorum AYlin hanimla tanismadan once mail ortaminda yazisirken kendisinden resim
istemistim fakat kendisi bana resim gonderemeywcegini cunku resimlerin net ortaminda cok kolay dagildigini soylediki bu cok manti
lmaz:kli geldi bana kendimi dusundum hasta olarak cok saygili bir davranis dedim kendimce.oysaki ticari dusunen bir beyine sahip olsaydi sanirim bunlari hic dusunmesdi.neyse arti bana cok net bir sekilde goguslerimi gormeden bilgi veremeyeceginide soylemisti siZe nasil bu bilgileriverdi hic anlamadim ustelik olcum yapilmasi gerek diklestirme icin buna resimden karar verdiginide sanmiyorum kaldiki siz buyuk gogus istediniz saniyorum kendisi dogal memeden yana ama sizin istediginiZ zaman gogsunuzun izin verdigi surecede bunu yapar diye dusunuyorum hatta 420 gorduk ki yapiyor yani isini biliyor ve pisman olmamizi istemior bence yoksa parasini aldigina bakar kime ne istwrse yaparda.
Benim o Sarkik kotu memelerimi adam etti ya varsin izlerim olsun bambaskayim gerekli diklestirme diosa gerekli olmasa yine sarkacakti meme goruntusu simdiki gibi olmazsdi bahse girerim bu yuZden lutfen arkadaslar emege ve isini iyi yapana saygi meyva veren Agac taslanmasin..