Sporcu sütyenlerinden deneyin bir süre bol bol krem ve kese yapın. Benim de göğsümün üzerinde vardı aynı şekilde geçti.Bdv doğru yer mi bilemedim ama benim derdim de bu işte. Çok canımı sıkıyor. Sütyen kullanımından olduğunu düşünüyorum.. Sürtünmeden dolayı tahriş oluyor sanırım. Ama bu kızarık mı morarık mı ne olduğu belli olmayan garip iz her zaman burada duruyor.
Eki Görüntüle 2092983
Sizde de oluyor mu? Tam göğüs altımda bu iz var. Diğer göğüs altımda da var. Ne sütyen takarsam takayım şuna engel olamıyorum. Kolay kolay geçmiyor da. Öneriniz var mı?
Ama sütyen takmadığım zaman yok ki.. Rahat edemiyorum. Sadece yatarken sütyeni çıkarıyorum. Bunun tamemen kaybolduğunu hiç görmedimSütyen takmadığınızda geçiyo mu ? Geçmiyosa mantardır geçiyosa yanlış sütyen kullanıyosunuz
Sutyenin pamuk değilse tahriş yapmıştır alt tarafı dantelli Güpürlü felan mı?Bdv doğru yer mi bilemedim ama benim derdim de bu işte. Çok canımı sıkıyor. Sütyen kullanımından olduğunu düşünüyorum.. Sürtünmeden dolayı tahriş oluyor sanırım. Ama bu kızarık mı morarık mı ne olduğu belli olmayan garip iz her zaman burada duruyor.
Eki Görüntüle 2092983
Sizde de oluyor mu? Tam göğüs altımda bu iz var. Diğer göğüs altımda da var. Ne sütyen takarsam takayım şuna engel olamıyorum. Kolay kolay geçmiyor da. Öneriniz var mı?
Hayır 95 takıyorum, her zaman büyük kalıp sütyen alıyorum. Göğüs kalıbı olarak rahatım. Ama göğüs altı sorunu yaşıyorum işte..Demekki hep yanlis sutyen secimi yapiyosun..belki bedenini kucuk beden aliyosundur
Kalibi iyidir ama gogus enini saran yer dar olabilirHayır 95 takıyorum, her zaman büyük kalıp sütyen alıyorum. Göğüs kalıbı olarak rahatım. Ama göğüs altı sorunu yaşıyorum işte..
Hayır hiçbir detayı yok. Baleni bile yok. Ama yine de sert geliyor sanırımSutyenin pamuk değilse tahriş yapmıştır alt tarafı dantelli Güpürlü felan mı?
Banada yapar öyle tarz sutyenler
Evet var. Bu iz bende bir olursa bayağı bir bu izle kalıyorumGece sütyensiz yatıp sabah kalktığınızda da var mı yani bu iz?
Sporcu sütyenleri göğsü kaldırıyor mu? Ben 95 B, C takıyorum, göğüslerim çok iri. Toparlaması benim için önemli. Birde göğüs ucu belli etmiyor değil mi?Sporcu sütyenlerinden deneyin bir süre bol bol krem ve kese yapın. Benim de göğsümün üzerinde vardı aynı şekilde geçti.
Hayır 95 takıyorum, her zaman büyük kalıp sütyen alıyorum. Göğüs kalıbı olarak rahatım. Ama göğüs altı sorunu yaşıyorum işte..
AnladımHayır hiçbir detayı yok. Baleni bile yok. Ama yine de sert geliyor sanırım
Büyük gogos sorunu cnm bende de oluyor böyle kaşıntı falan yok bende ama sutyenden oluyor penye kullansam dahi oluyor bendeHayır 95 takıyorum, her zaman büyük kalıp sütyen alıyorum. Göğüs kalıbı olarak rahatım. Ama göğüs altı sorunu yaşıyorum işte..
Kaşıntı falan yok sanırım, alerjik de değil o zaman.. Bilemedim. Cuplı sütyen mi kullanıyorsunuz 90D, 95C gibi? Yoksa direkt 90, 95 gibi mi?Evet var. Bu iz bende bir olursa bayağı bir bu izle kalıyorum