merhaba kızlar..adetime 13 gün kala başladı özellikle uçları çok sızlıyor,sanki iyice şişti göğüslerim bir buçuk haftadır böyle,açıkçası merak etmiyor da değilim...yarın adet günüm acaba adetten mi diyorum ama çok önce başladı,bide sağ kasığımda batma kasılma gibi oluyor bazen.sizce hamilelik belirtisi olabilir mi..
inşallah hamilesinizdir.kafadan atmak kolay değil tabi.kızımın sağlık sorunları vardı.bademcik ameliyatı oldu o ay.tamamen bütün ilgim kızımdaydı.hamileliğimi öğrendiğimde şok geçirdim.ama şimdi düşük tehlikem var.inşallah birsey olmaz bebişime.dua edin bana.[/QUOTE
çok geçmiş olsun arkadaşım.rabbim ikinci bebeğini de sağsalim kucağına versin inşaallah.inşaallah bizlerede hayırlı evlatlar nasib etsin
Selam üstünden öok geçmiş bilyorum ama bendede e sadece gögüs agrısı var sizce hamilelik varmıdır hiç olmazdı böyle lütfen cevap bekliyorum adetime 2 gün varbu soruyu bn soracaktım sen sormusun saol bnmde adet günm cuma 2 gündür sızım sızım szlıyorlar bnmkilerde nisallh hamilelk belirtisidrrr ilk hamileligimdede boel omustu ama umutlandrmak da istemiyom kendimi sonra kötü oluyor
Canim ben göğüs ucu agrisi ve ani giren sancimsi ağrılar yuzune test yapmadn anlarim hamile oldugunu.. evet ozelikle göğüs ucu agrisi en büyük hamilelik belirtesiMeraba cok eski bir gönderi ama bende aynı seyleri yasıyorum benm adet günüme daha 14 gün var ve ilk adet günümden bir hafta once gögüs agrım başladı ve 17 gün oldu gittikce agrısı ve sişkinligi arttı merak ediyorum acaba siz hamile kaldınız mı bende hamile olabilir miyim cvplarasanız sevinirim
Sonuç ne oldu acaba hamile misinizMeraba cok eski bir gönderi ama bende aynı seyleri yasıyorum benm adet günüme daha 14 gün var ve ilk adet günümden bir hafta once gögüs agrım başladı ve 17 gün oldu gittikce agrısı ve sişkinligi arttı merak ediyorum acaba siz hamile kaldınız mı bende hamile olabilir miyim cvplarasanız sevinirim
Bir de adetim bitti dediğim gün iki damla kan ve kahverengi akıntım geldi. Normalde 7 gün sürer beş gün sürdü ve hemen sonra dediğim olay olmuştuBenim de adetim bitmesine rağmen göğüs ağrılarım geçmedi hala daha ağrıyolar şuan yumurtlama dönemindeyim hala ağrı yanlardan devam ediyor sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?