• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğsümün biri diğerine göre çok büyük!!!!

dilasa..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
251
1
96
41
Bursa
13 günlük bebeğim var.emziriyorum kızımı ama göğsümün biri diğerine göre 3 kat daha büyük daha sıklıkta nerdeyse hep onu veriyorum boşalsın diye diğerini sağıyorum ama olmuyor başına böyle bişey gelen var mı ne yapılabilir..anneler süt düğümlenmesi diyor böyle bir şey duyan var mı?

benimde sol göğsüm baya bi büyüktü diğerine göre uzunca bi müddet böyle gitti ama şimdi düzeldi kendi kendine bilemiyorum neden ama bende öyle ağrı sancı olmadığı için doktora falan gitmedim eğer öyle bi şikayetiniz varsa bence hemen doktora gidin

benimde sol göğsüm baya bi büyüktü diğerine göre uzunca bi müddet böyle gitti ama şimdi düzeldi kendi kendine bilemiyorum neden ama bende öyle ağrı sancı olmadığı için doktora falan gitmedim eğer öyle bi şikayetiniz varsa bence hemen doktora gidin

arkadasım benımde sol gogsum buyuk bıde bebek emzırıyom.:ecrin_bebek:senın dogumdan sonramı oyle oldu cunku benım buyktu ama dogumdn sonra dhada buyudu.:1no2:

arkadasım benımde sol gogsum buyuk bıde bebek emzırıyom.:ecrin_bebek:senın dogumdan sonramı oyle oldu cunku benım buyktu ama dogumdn sonra dhada buyudu.:1no2:

benim doğumdan sonra ama hemen sonrada büyümedi 1 ay sonra falan felaket fark vardı şimdi 4,5 aylık bebeğim bende emziriyorum düzeldi

13 günlük bebeğim var.emziriyorum kızımı ama göğsümün biri diğerine göre 3 kat daha büyük daha sıklıkta nerdeyse hep onu veriyorum boşalsın diye diğerini sağıyorum ama olmuyor başına böyle bişey gelen var mı ne yapılabilir..anneler süt düğümlenmesi diyor böyle bir şey duyan var mı?

canım bebişin hayırlı olsun
gögsün içinde süt dügümlenmesi veya üğülmesi yani oraya birikmesi de deniyor öyle olabilir
sık sık o gögsünden emzir zamanla düzelir daha çok yeni emzirmeye başlamışsın
benimde öyle sık sık o gögsümden emziriyorum

teşekkürler sağolun insan sadece kendini biliyor ya başkalarında olduğunu bilince de rahatlıyor.ilk zamanlar gerçekten zormuş biraz bi büyüse bebişim

bende de vardı o yeni doğum yaptığım zamanlarda hattta dr a bebişi muayeneye götürdüğümüzde utanıyordum bol bol giyiniyordum şimdi iki aylık anneyim çoktan geçti ikisi de aynı:roflol:dr a bile gittim bu yüzden o da ben de de olmuştu normal büyük olanı arka arkaya iki defa emzir demişti kafaya takacak bişey değil yani...

Ben hep tek memeden emzirdim almadi cünkü digerini.

emdigi sürece birisi hep büyüktü ama birakinca ikiside esitlendi:)

Arkadaslar bende ayni durumdayim bende kizimi emziriyorum sag gogusum sol gogusumden daha buyuk ve daha cok sut var bende hep sag tarafi veriyorum bu durum duzelir mi?beni aydinlatirsaniz sevinirim senağlama

arkadaşlar büyük olan göğsümüzü mü daha çok emzirelim ? benimde sol göğsüm diğerine göre çok fazla büyüdü. normalde böyle bişey yoktu. doğumdan sonra oldu. diğer göğsüm ucu yara olunca hep soldan verdim acaba ondan mı aşırı büyüdü?

nakredusa canım büyük olanı mı emzirerek düzeldi yoksa herikisinide sırayla emzirdin mi? offf yaa sanki benimkiler düzelmicek gibi. bebeğim 3 aylık oldu hala sol göğsüm aşırı büyük :(

canım endişelenme onu biraz daha fazla vermeye çalış benim öyle düzeldi emin ol düzelecek

demekki yanlış yapıyomuşum bende küçük olanı daha çok emzirmeye uğraşıyodum hani emzirdikçe sütüm artar küçükte büyür böylece eşitlenir ....:(

sen diğerini az emzirdikçe daha çok süt birikiyor göğsünde şişiriyo eğer emmek istemezse imkanın varsa sağ pompayla o zamanda olur

Back