• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğsümüm üst kısmı ağrıyor

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar iki gündür sol göğsümde ağrı var.her yeri değil sadece üstte bir bölüm ağrıyor.yere uzanıp da ağrıyan yere ellediğimde bir sertlik hissediyorum. internette süt doluluğundan ağrı olur diyor ama sütle dolu değil,ayrıca emziriyorum emzirdikten sonra da ağrıyor. göğsümün tamamı da şiş değil. size de böyle oldu mu? daha önce de biraz ağrımıştı ama geçmişti. bu seferki daha fazla ağrıyor. sizce doktora gitmeli miyim? yoksa kendi kendine geçer mi?

Son düzenleme:
Bence gitmelisin canım bayram gelmeden sonra uzman dr bulman zor olur ..
elle muayene ile anlarlar zaten ne olduğunu..
kendi kendine masaj vs yaptın mı?benimde şişmişti ama her ikiside ve tümü şişmişti.

Son düzenleme:
tıkanıklık yada iltihap olabilir. tekrarlıyorsa antibiyotik tedavisi verirler. doktora git bence.

Canım sıcak bi duşa gir ve sabunla göğsüne masaj yap sıcak suyun altında
Orda süt kanalında bi tıkanıklık olabilir
Gör bak nasıl geçecek :16:

benimde sağ göğsümün üst kısmında elle dokunduğunda hissedilen fındık büyüklğünde şişlikler olmuştu çok ağrı yapıyodu, fazla sütümde yoktu ama süt birikmiş, sütümü sağdıktan sonra hem göğüslerimde yeni delikler açıldı, hemde o ağrılar şişler yok oldu, belki sizinde öyledir
yeni doğum yapmıştım bebeğim küçük olduğundan gücü emmeye tam yetmiyodu heralde o yüzden süt fazla gelmiyo gibi görünsede orda birikim olabiliyo
ılık suyla ıslatılmış havluyla silip sağmanızı tavsiye ederim, buarada ilk sağdığınız sütü bebeğinize vermeyin biriken süt olduğu için bozulmuş olabilir benim sütüm ilk sağdığımda baya koyu renkli gelmişti nerdeyse sarı gibi

Back