How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

göğsümden süt gitmiyor acil bana bir akıl verin?

alaram14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
67
0
46
Diğer
kızlar merhaba benimde emzirme dönemimden sonra sütüm kesilmedi.3 seneyi geçti göğsümden süt gelmeye devam ediyor.doktora gittim prolaktinim sınırda çok yüksek değil.sizinde göğsünüzden süt gelmişmiydi?ayrıca hipotiroidim var doktorum o yükseltmiş olabilir prolaktini.hipofiz adenom olabilirmi?benimde mr çektirmem gerekirmisizce çok rahatsız oluyorum emzirme dönemiyle birlikte toplam 4 seneyi geçti ğöğsümden süt gitmedi.acil banada bir akıl verin....

benim oğlum 10 yaşında canım hala göğüsümden süt geliyor tüm hormon tahlillerimi yaptırdım hepsi gayet normal prolaktinde dahil hiç bir sorun bulunamadı hatta hızımı alamayıp genel cerraha bile gittim herşey tertemiz ama sütüm geliyor :) bi sıkıntı yoktur inşallah sen yinede ihmal etme.

bende cerrahiye gittim göğsümden ultrasyona varana kadar çektirdim temiz çıktı.doktor bana anne sütü gitmemiş dedi. çok rahatsız oluyorum.adetlerim düzenli prolaktin sınırda doktor şimdilik önemli bişey yok ama takip edilmesi gerekir dedi.ağrı ve göğüslerimdeki şişkinlik gitmedi.

Back