• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğsümden süt geliyor yardım:(

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.671
373
kızlar oğlumu 14 aylıkken memeden kestim daha sütüm vardı ve çok yoğundu.ama 2 hafta kadar süt gelmeye devam etti.sonra kesildi.şimdi 18 aylık 6 ay geçti üstünden ama dünden beri yine süt geliyor.ama sıkınca sürekli değil.yaşayan varmı.gören duyan bilen.ne yapmam gerek hemen doktora gitmelimiyim?

Oyle akiyomu yoksa sikinca cok yada az mi geliyo nasil

Bnce sorun yoktur canm.eger oyleyse sikma sende ozamn belki tekrar gebilir uyarma yani gogsunu

Bnce sorun yoktur canm.eger oyleyse sikma sende ozamn belki tekrar gebilir uyarma yani gogsunu
biraz tedirgin oldum bazı arkadaşlar hemen doktora git dedi bazıları normal dedi bu durumu yaşayan varmı neler yaptı öerak ediyorum

kızlar oğlumu 14 aylıkken memeden kestim daha sütüm vardı ve çok yoğundu.ama 2 hafta kadar süt gelmeye devam etti.sonra kesildi.şimdi 18 aylık 6 ay geçti üstünden ama dünden beri yine süt geliyor.ama sıkınca sürekli değil.yaşayan varmı.gören duyan bilen.ne yapmam gerek hemen doktora gitmelimiyim?
Canım bence bir dr a git çünkü prolaktin hormonu yükselince böyle oluyor. Doktor da zaten hemen bunun için tahlil isteyecektir eğer yüksek ise bir ilaçla dengeliyor. Geçmiş olsun

Canım bence bir dr a git çünkü prolaktin hormonu yükselince böyle oluyor. Doktor da zaten hemen bunun için tahlil isteyecektir eğer yüksek ise bir ilaçla dengeliyor. Geçmiş olsun
sağol canım prolaktin hormonunu biri arkadaşım daha demişti.yarın gideyim olmazsa.tedirgin oldum zaten.:(

sağol canım prolaktin hormonunu biri arkadaşım daha demişti.yarın gideyim olmazsa.tedirgin oldum zaten.:KK43:
Yok canım tedirgin olacağın bir şey olduğunu sanmıyoru. Stres bile bu hormonu yükseltebiliyor. Eğer çok yüksek çıkmazsa bir ay içinde ilaçla düşüyor. Süt de kesiliyor canım, hiç stres yapma ama erteleme de

Back