Doğuma Hazırlık Göğsümde birkaç tane kıl var şuana kadar hiç almadım doğuma az kaldı almam gerekirmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
göğsümde çok az kıl var eşim şuana kadar almamı istememişti çoğalır diye doğumuma az kaldı çocuğu emzirirken sorun olur diye düşünüyorum cımbızla alsam olurmu acaba yoksa ağdaya gidince sir ağdayla falan mı aldırsam

benimde var göğüs ucunun çevresinde göğüslerim küçük belki ondan. fazla çoğalmıyo alınca ama bebeğe bi zararı olmaz herhalde

canım benımde var bekarlıgımdan berı cımbızla alıyorum ve cogalmıyor agda ıle alma cımbız ıle tek tek al zaten fazla yoktur.bebege zararı olcagını sanmıyorum ama ıcın rahat etmezse al derım :)

sir ağdayla çok canınız yanar
hem çok değilse cımbızla alabilirsiniz...
ama emzirme açısından herhangi bir problem teşkil etmez....

walla bende aynı sorunu yaşıyorum... sir ağda ile evde kendim alıyorum... canım acımadı şimdiye dek... birde azalması için bir krem kullandım eskiden daha sık çıkıyordu, şimdi biraz daha az... ama hiç çıkmıyor diyemeyeceğim...

kızlar sağolun en iyisi cımbızla alayım zaten tek tük bişey umarım çoğalmaz

denemediğim kalmadı desem yeridir... cımbız, makasla kısaltma, ameliyat eldiveni içe kökünden çekme her biri kıl kökünü güçlendirdi... daha sert çıkmaya başladı... benim tavsiyem sir ağda... onunla birliktede tüy azaltıcı losyon kullanın... işe yarıyor...

iyi bende bitek bende var sanıyordum çok rahatsız edici bir durum bende eskiden cımbızla alıyodum şimdi makasla kesiyorum :KK43:

X