- 28 Ağustos 2008
- 7.231
- 9
- Konu Sahibi yellow angel
cnm kanser olsan zaten direk söylerler,ultrasonda mamagrrafide hemen çıkar öyle bşy..kitle bendede var kontrole gidiyorum 6 ayda bir...emin ol kötü olsa o an söylerlerdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede 3 senedir varr..doktor değişme olmuyo sabitlenmiş artık alalım dedi ama igneden bile korkuyorum utanmasam aglarım o sıra..3 ay sonra gel alalım dedii..başka doktora gidecem bakalım o nediycekk..genelde herkeste olurmuşş komşu aldırtmıştı yine çıkmış..bana olmasanda bşy olmas diyor ama vesvese yapıyom..kadın olmak zor
Üstelik çok milimetrik yazmışım ne demekse:roflol: 5cm olduğunda alınması gerekiyor dedi doktorum,zaman zaman küçülüp büyüyebiliyorlar.5cm olduğunda eğer kötü huylu bir fibroadenoma dönüşürse,memeyi kurtarma şansı azalıyor,bu yüzden fazla büyümeden alıyorlar canım.
Canım çok sevindim, ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum .Mutlu ve sağlıklı günler diliyorum :1hug:
Allahıma sonsuzz şükürler olsunkiiiii ..Bugün meme usg için hastaneye gittim.drr usg bakarken bir türlü kisti bulamadıııııııı..Meğer benim elle hissettim şeyyyyy meme dokusuymuş :) Dr ara ara bulamadııı 14 mm şey meğerr kist değilmii lenf bezi şişmesiymişş.Oysakii cerrah bu şekilde açıklama yapmamıştı 1 ay önceki usg sonucumaa sadece fibrokistik dedii ....Radyologg o 14 mm lenf bezı sısmesı ve çekilmiş görünmüyır dedı....Ama dedim o fibrokis değilmi hayırr dedi :roflol:sadece senin meme yapın dedi fibrokiste meğilli yapıda dedı :dance:çok mutluyum allahıma şükürler olsunn ben kistin büyümüş olduğunu beklerkennn yok olmuşşşş...şimdi pazartesi sonucumu cerraha götürücem bakalım o ne dicek :)
ay cnm çok geçmiş olsun.hihoyyyt..benimkide seninki gibi ..en son ultrasonda bulamamıştı makina..bende çok ayrıntılı bakmadıgını düşündüm...ama elle rahat hissediliyor..benimkide 15 mm.bana ameliyat demişti ama alsak iyi olur falan dedi.inş benimkide seninki gibi olur..şubatta kontrole gitcem..