Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:ecrin_bebek:arkadaşlar 26 ocakta doğum yaptıp:)bugün bebeğimi emziremedim göğüs uçlarım yara oldu herşeyi denedim,lansinoh krem aldım,fakat hiç bi işe yaramadı bu konuda bilgisi olan lütfen cevaplasın
canım bende senden 1 gün sonra doğum yaptım:)benim daha hastanede yara oldu hemşireler lansinoh verdi onu sürdüm slikon göğüs ucu verdiler onu taktım ama yine emziremedim eve gelince yine denedim olmadı en son çocuğun açlıktan ağlamaları artınca mama vermeye başladım.pompayı önerdi bir arkadaşım kraft ın elektronik pompasını aldım o dahada berbat yaptı yaraları vakumla dahada açtı küçük yaralar şimdi yanık yarası gibi açıldı giyinirken dokunacak elim diye aklım çıkıyor.:çok üzgünüm: bepanten aldım dün onu lansinoh ile karıştırdım inş bir işe yarar.sütümde o kadar çok ki boşa akıyor korkuyorum mamaya alışıcak ve beni emmeyecek diye....yani canım bende aynı durumdayım herkes o kadar çok üstüme geliyor ki en çok beni onlar bunaltıyor yok dayanmalıymışım emzirmeliymişim.ya sabredilecek kadar küçük bir yara değilki.beni resmen bunalıma sokacaklar ya...senağlama eğer bir şeyden fayda görürüsen banada lütfen haber ver canım :teselli:
ayva çekirdeği iyi geliyormuş diye dudum dene istersen canım
:ecrin_bebek:arkadaşlar 26 ocakta doğum yaptıp:)bugün bebeğimi emziremedim göğüs uçlarım yara oldu herşeyi denedim,lansinoh krem aldım,fakat hiç bi işe yaramadı bu konuda bilgisi olan lütfen cevaplasın