Canım benim olayım biraz ilginç aslında. Biz evleneli 3 ay oldu. İlk ay değil de ikinci ay ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. Yani başta kondurmak istemedim ama kasık ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, göğüs acıması ve büyümesi, karında şişlik, iştah açılması ve daha bir sürü hepsini yaşadım. Sonra idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı hayalet çizgi. Araştırdım buharlaşma ya da kuruma çizgisi falan dedikleri için bir sürü test yaptım farklı markaların. Her geçen gün silik çizgi devam etti ama netleşmedi ama vardı dikkatli bakınca ve eşim de gördü. Tüm testlerde çizgi var ama aşırı silik böyle ama biz gördük hepsinde de. Sonra regl oldum ama karnımta şişlik devam etti göğüs hassasiyeti arada baş ağrısı hatta şu an midem ağzıma gelir gibi oluyor ama kusmuyorum. Sonra 2.reglimi oldum 5 gün önce. Ama aynaya bakıyorum göğsümde damarlar netleşmiş göğüs ucumu sarmış. Boynumun altından başlıyo göğsüme kadar iniyor. Göğüs ucumun etrafında böyle nokta nokta kabarcık gibi şeyler de çıktı. Hamile miyim değil miyim anlamadım