Göğse giden damarın belirginleşmesi

nihalblr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
39
5
6
25
Merhaba arkadaşlar aranızda göğsüne giden damarların belirginleştiğini ve göğüs ucunun etrafını sardığını fark eden oldu mu? Bu neyin belirtisi ? Bir de göğüs ucunun etrafında minik minik kabarcıklar çıktı. Bilgisi olan lütfen bilgilendirsin

Gebelik durumunuz var mı genellikle bu belirtiler hamilelikten kaynaklı

Gebelik durumunuz var mı genellikle bu belirtiler hamilelikten kaynaklı
Canım benim olayım biraz ilginç aslında. Biz evleneli 3 ay oldu. İlk ay değil de ikinci ay ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. Yani başta kondurmak istemedim ama kasık ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, göğüs acıması ve büyümesi, karında şişlik, iştah açılması ve daha bir sürü hepsini yaşadım. Sonra idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı hayalet çizgi. Araştırdım buharlaşma ya da kuruma çizgisi falan dedikleri için bir sürü test yaptım farklı markaların. Her geçen gün silik çizgi devam etti ama netleşmedi ama vardı dikkatli bakınca ve eşim de gördü. Tüm testlerde çizgi var ama aşırı silik böyle ama biz gördük hepsinde de. Sonra regl oldum ama karnımta şişlik devam etti göğüs hassasiyeti arada baş ağrısı hatta şu an midem ağzıma gelir gibi oluyor ama kusmuyorum. Sonra 2.reglimi oldum 5 gün önce. Ama aynaya bakıyorum göğsümde damarlar netleşmiş göğüs ucumu sarmış. Boynumun altından başlıyo göğsüme kadar iniyor. Göğüs ucumun etrafında böyle nokta nokta kabarcık gibi şeyler de çıktı. Hamile miyim değil miyim anlamadım

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz bir kadın doğum uzmanına gorune bilirsiniz ikinci reglinizi de olmuşsunuz hamile değilsiniz o halde ama yine de siz bir kadın doğum uzmanına görünün

Defalarca kaset test yapacağınıza bir kan verebilirdiniz aslında

Defalarca kaset test yapacağınıza bir kan verebilirdiniz aslında
Haklısın canım ama kan vereceğim yer bana çok uzakta bulunduğum yerdeki acil dibimde olmasına rağmen bakmıyor buna küçük bir yerde yaşıyorum yarım saat ötemde farklı bir ilçenin aciline yönlendiriyor. Kan regl gecikmesiyle verildiği için reglimden önce erken gebelik testi yapmak istedim. Bu silik çizgileri görünce sabırsızlıktan regle kadar sürekli test yaptım belirginleşiyor mu çizgi diye. Sonra regl oldum ve hamile olmam imkansız diye önemsemedim. Ama bu silik çizgilerden ve 2 kez regl olduktan sonra aynada bu göğsümdeki damarlar dikkatimi çekti daha çok belirginleşti her geçen gün ve göğüs ucunun etrafını da sarıyor o yüzden sormak istedim. Bu sitede hamile olduğu halde regl olan kişiler de var daha doğrusu regl değil ama çok kanamaları olabilir üstüne görme dediğimiz. Ya da çift rahimli olan bir sürü kişi var. Düşün regl olmuşsun ama testlerde silik çizgi çıkıyor bi de üstüne karnında şişlik hissi var ve göğsünde değişiklikler görüyorsun.

Ya aynı belirti bendede var damarlar çok belirgenleşti aşırı dolgulu bi haldeder meme ucu ndada belirgin baya

Gebelikte oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…