bence değilBu irkcilik mi oluyor simdi?
bunlarda havuzdan çıkmıyor herhalde ya, dünde ben bi konu açmıştım avusturyada mı ne bi ıraklı göçmen 10 yaşında çocuğa tecavüz etmiş
tabii orada kadınlarda giymeseymiş el kadar bikiniyi gitmeseymiş havuza deyip tacizcilerin sırtını sıvazlayacak kafalar olmadığı için de çözüm yolları arıyorlarHavuzdan cikmama gibi durum var gibi gorunuyor gercekten yapilan haber ve onlemlele birlikte.çıplakliga acliktan kaynaklaniyor sanirsam. Gidenlerin coğu çıplak insan gorme umuduyla gidiyor anlaşılan taciz olayları arttığına göre. Bahsettiğin olayı okudum. Burada benzer bi olay yaşansa umursanmaz. En fazla bi kaç paragraflik haber yapilir unutulurdu. Bak oralarda hemen çözüm yolları aranmaya girişilmiş.
Alışık değiliz biz şimdi azıcık şaşırıp, takdir edelim sonra ayakta alkislariz.
Zaten üyelikle girilen havuzlarda sağlık raporu istiyorlar. Çocuk felci taramada var mı bilmiyorum ama en iyisi bundan sonra sadece bu gibi havuzlara gitmek.çok haklı bir uygulama
burada ki göçmenler bizde artık hastalık olarak rastlanmayan çocuk felcini getirdiler
havuzlara bulaşabilecek hastalığı olanlar girmemeli bence bir
oradaki insanlara kadınlara taşkınlık yapan tacizlik veren insanlar alınmamalı iki
hele hele havuza işeyenler kesin alınmamalı bu üç
bencede değil mümkünse hiç almasınlar ülkelerine
buna çıkıp ayrımcılık diyenler olacaktır fakat bu maalesef zorunda kalınan bir uygulama.
Bu uygulamaya sebebiyet verenler kendilerini ne kadar küçük düşürdüklerinin farkındalar mı? Ya da olacaklar mı?
Almanya'da pek çok termal havuz bu yüzden onları kabul dahi etmiyor.O kadar beyin olsa zaten o hareketleri yapmazlar.
Hem başkasının ülkesine git, öyle bir lütuf yapsınlar sana hem de huzursuzluk çıkar.
Ne güzel mantık değil mi?
yuh artıkAlmanya'da pek çok termal havuz bu yüzden onları kabul dahi etmiyor.
Çünkü her girdiklerinde mastürbasyon yaparken yakalanıyorlarmış.
Bu kadar rezilce birşey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?