- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Almanya'da pek çok termal havuz bu yüzden onları kabul dahi etmiyor.
Çünkü her girdiklerinde mastürbasyon yaparken yakalanıyorlarmış.
Bu kadar rezilce birşey olabilir mi?
ıyyy sabah sabah midem bulandı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanya'da pek çok termal havuz bu yüzden onları kabul dahi etmiyor.
Çünkü her girdiklerinde mastürbasyon yaparken yakalanıyorlarmış.
Bu kadar rezilce birşey olabilir mi?
yuh artık![]()
ıyyy sabah sabah midem bulandı.![]()
O değilde "batı hayranları, kimliğini kaybetmis ozentiler sizii!tabii orada kadınlarda giymeseymiş el kadar bikiniyi gitmeseymiş havuza deyip tacizcilerin sırtını sıvazlayacak kafalar olmadığı için de çözüm yolları arıyorlar
O değilde "batı hayranları, kimliğini kaybetmis ozentiler sizii!" diyen olmamış. Klasik repliktir söylenmeden gecilmezdi. İlginç.
![]()
aynen öyle. bizde olsa ne işi var bikinilerle kadınların erkeklerin içinde nidaları çınlardı dört yandantabii orada kadınlarda giymeseymiş el kadar bikiniyi gitmeseymiş havuza deyip tacizcilerin sırtını sıvazlayacak kafalar olmadığı için de çözüm yolları arıyorlar
çok doğru yazmışsınKendi ülkesinde kendi vatandaşını koruma önlemi alması kadar doğal bir şey olabilir mi???
En mantıklısını yapmış bence.
Bizimkilerde neredeyse bizi çıkarıp adamları yerleştirecekler.
Aradaki fark![]()
Yasaklar ve uyarılara rağmen havuzlardan taciz, havuzu kirletme, sarkıntılık veya halka açık havuza işeme gibi çok sayıda şikayet geldiği belirtiliyor.
ben bir ara diyeyim dedim de dahaoffice konuya gelmemiş onu bekliyorum şu an o gelsin direkt onu itham edicem.