Göçmenlere ‘elleme yasağı’ ve havuz pasaportu

Almanya'da pek çok termal havuz bu yüzden onları kabul dahi etmiyor.
Çünkü her girdiklerinde mastürbasyon yaparken yakalanıyorlarmış.
Bu kadar rezilce birşey olabilir mi?

ıyyy sabah sabah midem bulandı.

Eğitim içerikli bir kart hazırlanmış. Kadının poposuna dokunmanın suç olduğunu bilmiyor adamlar. Almanca eğitim kartı. Kart arapça değil. Direk göçmenleri hedef almıyor. Genelbir kart. Irkçılık göremedim ben.

He havuza alınmasalar anlarım sitemi. Ama havuza alınmamaları gibi bir durum yok.

Bizim ülkrmizde de buna benzer uygulamalar yapılsa güzel olur bence evet yardımcı olup ülkemize almalıyız ama kendi yaşadığımız yerinde düzenini ruh sağlığını korumalıyız. Güzel bi uygulama

tabii orada kadınlarda giymeseymiş el kadar bikiniyi gitmeseymiş havuza deyip tacizcilerin sırtını sıvazlayacak kafalar olmadığı için de çözüm yolları arıyorlar
O değilde "batı hayranları, kimliğini kaybetmis ozentiler sizii!" diyen olmamış. Klasik repliktir söylenmeden gecilmezdi. İlginç.

çok doğru yazmışsın

Yasaklar ve uyarılara rağmen havuzlardan taciz, havuzu kirletme, sarkıntılık veya halka açık havuza işeme gibi çok sayıda şikayet geldiği belirtiliyor.

bence hakediyorlar. bunların hepsine müstehak...

ben bir ara diyeyim dedim de daha office konuya gelmemiş onu bekliyorum şu an o gelsin direkt onu itham edicem.

geldim geldim demek ki adamlara böyle bir durum yokmuş ki uyarı koymak zorunda kalmışlar.. biraz medeniyet iyidir, Avrupağğğğ Avrupağğğ

Not: Taşlamak için litfen sıraya giriniz, herkeşe yetecek daş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…