• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbekteki tüylerimden nasıl kurtulabilirim hamileyim:(

Arwen fd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
48
10
38
41
selamm kızlar 12 haftalık hamileyim ve göbeğimde tüyler var:( Nasıl kurtulacağım bilmiyorum sarartma yapıyordum ama şimdi tehlikeli ne yapmalıyım ağda sivilce ve batma yapar mı ve kalınlaşmasından korkuyorum

selamm kızlar 12 haftalık hamileyim ve göbeğimde tüyler var:KK43: Nasıl kurtulacağım bilmiyorum sarartma yapıyordum ama şimdi tehlikeli ne yapmalıyım ağda sivilce ve batma yapar mı ve kalınlaşmasından korkuyorum
Canim sari boyayla boya kalici oldugu icin tekrarlamak zorunda kalmassin

selamm kızlar 12 haftalık hamileyim ve göbeğimde tüyler var:KK43: Nasıl kurtulacağım bilmiyorum sarartma yapıyordum ama şimdi tehlikeli ne yapmalıyım ağda sivilce ve batma yapar mı ve kalınlaşmasından korkuyorum
hamilelikten kaynaklanan tüylerse elleme , bende de çıktı daha önce yoktu. aşırı rahatsız ediyorsa favori kısaltma makineleri var erkeklerin kullandığı onları kullanabilirsin ama dipten alınmadığı için bir kaç günde belirgin olabilirler. sarartmayı ve boyamayı hiç düşünme bile her ikiside aşırı kimyasal içeriyor , saç için bile riskli derken göbek bölgesindeki derimiz daha ince ve fetüse kimyasallar daha hızlı ulaşır . belki papatya suyu kullanabilirsin rengini kırabilir biraz.
bence en iyisi hiç ellememek , bellimi olur hamilelikten sonra dökülebilir :)

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar resmen bir mucize oldu. Doğum yaptım oğlum 6 aylık ve göbeğimdeki bütün tüyler döküldü. Tertemiz oldu. Geri çıkmasından korkuyorum valla. Ama muhteşem oldu

Back