Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kez denediğim bir yöntem:
Omuz sırt bel gibi daha önce hiç alınmamış tüylere hamam tozu kullandım. 3-4 gece limon tuz sürdüm. (fark eder mi bilmiyorum amaO bölgeler kapalı olduğu için 4 gün boyunca su da değmedi.) Şu an 1 ay olmasına rağmen tüyler çıkmadı.
Değişme olursa yazarım.
Canım inşaAllah umduğun gibi olur
Limon-tuz dediğin ne anlamadım?
Limon ve tuzu karıştırıp sürüyorsun, öyle mi?
sirle alıyorum zaten az ama gene de alıyorum batık falan da olmadı. düzenli peeling yapılınca batık olmuyor zaten
Canım konuyla ilgisi yok ama sormadan edemedim vücuduna düzenli olarak hangi peelingi yapıyosun?
Limon ve tuzu bütün vücuduna sürmüyosundur heralde sempatiksalakcinni
Benim vücudum biraz kuru, limon daha da kurutabilr
canım genelde body shoptan alıyorum
Canım inşaAllah umduğun gibi olur
Limon-tuz dediğin ne anlamadım?
Limon ve tuzu karıştırıp sürüyorsun, öyle mi?
Canım konuyla ilgisi yok ama sormadan edemedim vücuduna düzenli olarak hangi peelingi yapıyosun?
Limon ve tuzu bütün vücuduna sürmüyosundur heralde sempatiksalakcinni
Benim vücudum biraz kuru, limon daha da kurutabilr
Tatlım sitede var konusu. limonla tuzu karıştırıp masaj yaparak sürüyorum
Benim cildim de kuru kaba tuz kullanıyorum nemlendiriyorum. yüzümü bile kurutmadı. sabah kalkınca nemlendirici sürmeye gerek kalmıyor bile
Kaba tuz peeling etkisi de yapıyor ben çok memnunum kaydirigubbakcemile5
ya benim sadece göbegmde değil heryerim kıllı.!! aklınza gelen her yerim yaa! napıcam bilmyorum 17 yasndayım çok kafama takıyorum.sorunuma cözm bulabilcek biri çıkarsa ömür boyu dua edecem yaa o derece
Ben şöyle bir çözüm buldum ve en kısa zamanda uygulamayı düşünüyorum kısmetse canım. Mesela bacak, koltuk altı, genital ve kol tüylerin kalın ve sertse oralara alexandrtie lazer onun dışında bıyık, göbek, göğüs ucu ve arası bel için de iğneli epilasyon önerebilirim. Çünkü burdaki tüyler daha ince lazer bunları iyice sertleştiriyormuş o yüzden bu bölgelre hiç bulaştırma lazeri.
tmm da bu yastada lazer falan yaptıramam ki.doğal yöntem arıyorum ben
git bi ağdacıya aLdır her yerini kurtuL bence
18 yaşına gelince yaptırabilirsin canım 17 de de büyük bir sorun olcağını sanmıyorum 12-13 yaşında olmazdı daha yeni ergenliğe girildiği için.
lazer iyi bişey evet ama bisürü para oda.belki işe fln girince ilerde kendi paramla yaptırırım.ama şu anda mümkn değil bu.baska nasıl kurtulabilrm ben ya.nane yi duymştum ama bilgin varmı?