How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

göbekmi o mu dert iki ayda gider ! nasıl mı ?

acez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
37
0
86
İçel Mersin
kızlar ilk oğlumu 21 ay önce sezeryanla doğurdum felaket bir göbek vardı hamileliğimde 25 kilo aalmiştım sonra hızla kilo verince vücudum çok sarkmıştı.birgün ebru şallının plates programına denk geldim her sabah yaptım bazı günler iki kez yaptım göbeğimdeki ve vücudumdaki :içelim::içelim::içelim:o sarkıklık bebeğim yaşına girdiğinde tamamen geçti . ama sonra ne öğrendim HAMİLEYİM çok üzüldüm tam eski halim olmuşken gene aynı tempo başlayacak diye şimdide 1 ay önce 2, oğlum doğdu 3 aylık olunca gene başlayacağım sezeryan göbeğinden kurtulmak isteyen varsa plates yapsın emin olun farkı kısa zamanda hissedeceksiniz

canım hemen başlamadım ki 3-hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt 3,5 aylık felandı bebeğim zaten plates öyle çok ağır bir spor değil fıtık sorunu olmayan herkes yapabilir.2, bebeğim 1 aylık şimdilik sadece nefes egzersizleri yapıyorum 3 ayım dolunca başlayacağım gene platese

Canim onu ben de duydum hatta hamilelikten once az 20 gun felan devam etmistim gobegim gorunur derecede kaybolmustu. simdi ise kac aydan sonra baslancani bilmedigim için yapmiyordum.
iyi oldu duydugum bizimde bu ayin sonunda 3 aylik olacagiz ins baslayabilirimiyim yani platese
Normal dogum yaptim ama.

canım benim normal doğum ise başlayabilirsin sen dikişlerin düzelmiştir sezeryan için 3 ay dedi doktorum onda da köprü hareketi gibi hareketleri yapmayacaksın kalanını yap dedi. inşallah faydasını görürsün

Hamilelikten önce bir ara düzenli yapıyordum pilates. Sezeryanle doğumun üzerinden 6 ay geçti. Bu hafta başladım pilatese. Karın kaslarım çok acıyor hamlamışım baya. Gerçi oğlum pek müsade etmiyor ama Ebruyla beraber yapmaya çalışıyorum.Başka türlü üşeniyorum.Yarın pilates topuyla egzersiz var kaçırmayın derim..

Back