• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüyleri!

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
kızlar benim göbegimde tüyler var almak istiyorum fakat acır diyede korkmuyor degilim kendim almak istiyorum evde veet ile falan aranızda deniyen var mı?

bende bir yıl önce göbek çevremdeki tüyleri aldım şimdi kalın koyu ve uzun çıktılar sebebi bu mu yoksa hormonal mi bilmiyorum

Bende de o sorun var canım :5::5: hiç hatırlamıyorum küçükken kesmişim makasla felan galiba göbeğimdeki tüyleri şimdi ağda yapıyorum ama gene kalın kalın çıkıyolar :14: ama acımıyo

acımaması beni aşırı sevindirdi, aslinda kisiden kisiye degisiyor tüy kalınlıgı benim tüylerim alnınınca incelir ama tüy problemi yasıyorum malesef ..
bu aksam tatile gidecegim yarin oradan veet alicam artik baska cagre yok epilatörle alıyım desem o cok fena acıtır cesaret edemem ya

kızlar ya acaba tüy dokucu kremle alsam nolur? ben bi defa bacaklarimı onunla almıstım ama sert cıkmamıstı..

jiletle tüy dökücü krem aynı şekilde alıyor tüyleri. tüyler kalınlaşıp kıl şekline dönüşür. sir ağda ile alabilirsin ben öyle yaptım acı da olmadı

Son düzenleme:
Canım ben göbeğimdeki tüyleri cımbızla almıştım tek tek.Halam,annem falan sakın alma daha da çoğalır falan dediler dinlemedim,çünkü çok gözüme batıyordu göbeğimdeki o kısım.Ben de cımbızla aldım işte ve artık tüy değil bildiğin kıl haline geldiler.Renkleri de koyulaştı.Şimdi de göbeğimdeki bir tane kıl derimin altında çıktı ve uzuyor.Üstelik derinde.İğneyle uğraştım çıkarmak için,resmen göbeğimi parçaladım artık ama yok.Beceremedim.Hiç hoş bir durum değil.Başına bunlar gelebiliyor insanın.

Kızlar küçük bölgelerinize iğneli epilasyon yaptırın. Dert etmeyin kendinize bu kadar küçük yerleri. Ben gibi her yeriniz tülüş olsa kafayı yiyeceksiniz anlaşıldı :52: Tüylerimi aldıktan sonra hamam otu yağı sürüyorum bi de. 2.seansım bitti. Bakim inş. işe yarar. Başka umudum kalmadı artık :50:

Back