• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon göbek tüyleri için ne yapabilirim?

Değerli arkadaşlar bu konuda iddia benim olduğu için sadece bir kez yazacağım zira konu o kadar uzadı o kadar farklı yönlere çekildi ki..
Cevap almak istediğiniz gibi soruyu sormak laf cambazlığıdır ve malesef hiçbir anlam taşımadığı halde burada bu yapılıyor.
İddiam iğneli epilasyonda tek seansda kesin netice alınacağı değil elbette. Müsadenizle doğru soruyu ben sormak isterim. TAHRİP EDİLEN KIL KÖKÜNDEN YENİ KIL OLUŞUMU MÜMKÜNMÜDÜR? DOĞRU BİR UYGULAMA İLE YANİ KIL KÖKÜNE UYGUN SEVİYEDE AKIM VEREREK BİR DEFADA KIL KÖKÜ TAHRİP EDİLEBİLİRMİ. Benim iddiam bunun kesinlikle mümkün olduğu. Ancak kesin netice için elbette tek seans yetmez çünki kıllar farklı büyüme dönemlerine sahiptirler ve müteakip seanslar da ilk seferde müdahale edilmeyen çok ince durumdakiler ya da sonradan oluşan ama yüzdesel olarak çok daha az olanlara müdahale etme zorunluluğu vardır. Aksi taktirde ilk seansla müteakip seanslar da müdahale edilecek kıl yoğunluğunun aynı olması gerekirdi bu kadar basit.

Yooo soru gayet açık "TAHRıP EDıLEN KIL KÖKÜNDEN YENı KIL OLUŞUMU MÜMKÜNMÜDÜR? DOĞRU BıR UYGULAMA ıLE YANı KIL KÖKÜNE UYGUN SEVıYEDE AKIM VEREREK BıR DEFADA KIL KÖKÜ TAHRıP EDıLEBıLıRMı" ben de aynen bunu diyorum, 1 sefer uygulamadan sonra kılın bir daha çıkmaması.. ??? Tamam fikrinizi söylediniz bakalım buna yaklaşan kimse olmuş mu ?

Sitemiz üzerinden merkezlerin reklamını yapmak,merkezlere yada kişilere yönlendirmek yasaktır..Bu sebeple topic incelemeye alınmıştır..

Saygılar

Kadınlar Kulübü

Konu incelemede..

Son düzenleme:
Back
X