• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon göbek tüyleri için ne yapabilirim?

phaidros

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
45
13
288
39
İstanbul
merhaba;

göbektekiler gibi ince ama rahatsız edici tüyler için ne yaptırabilirim, bu bölgedeki tüylerine bir şey uygulayıp kurtulan oldu mu? paylaşırsanız çok sevinirim...

bende arıyorum inşallah bulunur bir yöntem yada bulan varsa lazer tipi felan iğnelimi söyleyen olursa bende yaptırmayı düşünüyorum.

göbek kısmına ben iğneli yaptırdım lazer yapılmasını tavsiye etmiyorlar etrafındaki ince tüyleri aktifleştirip siyaha dönüştürüyormuş.ağda da aynı şekilde çıkmayan tüyler kıla dönüyor.
bakırköyde bir merkezde yaptırıyorum bayağı memnunum 30 - 40 dk sürüyor benim işlemim
iz filan kalmıyor eli bayağı hafif :) saati 80 ytl ama çalışılan süreyi alıyorlar.

bende bakırköyde bi merkezde iğneli epilasyon yaptırıyorum.bir iki kez sirle aldım ama kenarlara doğru çoğalmaya başladı,baktım olmuo,hemen iğneliye başladım.tavsiye ederim çünkü bunun yazı da var,sıcakta uğraşılmıyor ağdayla falan,bir an önce kurtulmak lazım

peki, iğneli epilasyonla sadece kalın ve belirgin tüyleri alıyoruz sanırım, o zaman bi kere alınan tekrar çıkmıyor mu, ve kaç seasn sürüyor?

Yazın sarartıyorum bı yaz basında bıkerede agustos sonu gbi
2 kez yetiyo saly hansen kullanıyorum

tabi ki çıkıyo... iğnelide kural kıl ne kadar ince ve zayıfsa o kadar az seansta tamamen biter. ama aynı bölgede incesi de kalını da oluyo bi daha çıkmayanı çok az olur aralarda, diğerleri de zamanla zayıflayarak tamamen biter.

Değerli arkadaşlar göbek bölgesindeki istenmeyen tüylerle ilgili yazışmalarınızı okudum. Kocaeli ve Ankara dan sonra 4 ay gibi bir süredir de İzmirde olmak üzere toplamda 23 yıldır sadece iğneli epilasyon konusunda faaliyet gösteren uzman bir kişi olarak yazışmalarınızla ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Vücudun çok nadir birkaç bölgesi (burun içi gibi ) dışındaki tüm bölgelerinde olduğu gibi göbek bölgesinde de iğneli epilasyon ince ya da kalın ayırımı olmaksızın tüm istenmeyen tüylerin yok edilmesinin kesin çözümüdür.
angelnr nin ifadelerinin doğru olmadığını mutlaka belirtmeliyim. İğneli epilasyonda işinin ehli bir uzman tarafından alınan kılın ince, zayıf, kalın olmasına bakılmaksızın tekrar çıkması sözkonusu değildir zira iğneli epilasyon da doğru bir uygulama yapılması halinde kıl kökü kurutulur ve yeniden kıl oluşumu olması kesin olarak engellenir. yani belirli seans sayısı ile zayıflatıp yokedilme değil tek uygulama ile kesin yokedilme sözkonusudur. Ancak uygulama anında tüm kılların cild yüzeyinde bulunmamasına bağlı olarak tektük kıl oluşumları sözkonusu olduğunda insanlar bunu sanki eski kıllarmış gibi değerlendirebiliyorlar oysa bunlar belirttiğim gibi uygulama anında cild yüzeyinde bulunmayıp sonradan gelişimini tamalayanlardırki müteakip uygulamada sayının ilk sefere nazaran çok ama çok daha az olmasının nedeni budur.
Özetlemem gerekirse iğneli epilasyonda kesin çözüm için öncelikle mutlaka uzmanlık aranmalı. Bunun yanısıra uygulama yaptırılacak bölgedeki uzatma süresi ne kadar uzun tutulursa cild yüzeyine çıkmış tüylerin sayısının da o kadar çok olacağı gerçeği ilk seferdeki başarı yüzdesinin yüzde yüze yakın olmasını sağlayacaktır. Uygulama süresi konusunda ise uzmanın çalışma hızının da çok önemli olduğunu belirtmeliyim bu konuda uzmana 10 parmak çalışıp çalışmadığı da mutlaka sorulmalı. Ücret süreye göre belirlendiğinden bu konunun maliyet anlamında ne kadar büyük bir öneme haiz olduğunu da hatırlatmakta fayda görüyorum. Ama bu husus tabii ki ikinci planda kalır öncelikle sağlık.. kim hem ücret ödeyip hem emek ve zaman kaybedip birde yanık bir cildle karşılaşmak isterki..
Sonuç olarak iddia ediyorum ki işinin ehli bir uzman tarafından uygulanan iğneli epilasyon yöntemi en eski yöntem olmanın yanısıra hala en etkin en verimli yöntem olma özelliğini de korumaya devam ediyor.
Tüm üyelere saygılarımla...

Ya ben bi kaç tane epilasyon uzmanı tanıyorm, bir seferden sonra aynı kılın bir daha çıkmadığını hayatımda ilk kez duyuyorum.. Tanıdıklarım da hep minimum 10 senedir bu işi yapan,düzgün insanlar yani hiçbi yerde böyle bi şey yok bir kılın tek seferden sonra bir daha çıkmaması gibi. Arkadaşlar siz de bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimde kafam karıştı... ? 2-3 seansda anca bir kıl tamamen bitiyor bildiğim kadarıyla ?

Değerli angelnr söylediğin lazer epilasyon yöntemi için geçerli. Tanıdığın uzmanlar iğneli epilasyon konusunda uzman değil sanırım.

Yok ben de iğneliden bahsediyorum ama ilginç bu kadar farklı deneyimlerin olması tabi. Bi şey diyemem sadece merak ettim gerçektn yaptırdığı tüylerin hiçbiri tek seansla bir daha çıkmayan var mı başka diye sordum.

iğnelide en etkili yöntem seanslara düzenli katılmak ve seansların biteceğini düşünmemek çünkü bu pek mümkün deil ama şu var düzenli katıldığı sürece kesinlikle mükemmel sonuçlar alınıo ama seanslar hemen bitmez mini tüyler kalır onlar için bile düzenliliğe önem verilmesi gereki bu arada ince kıllarla kısa sürede biter die bir kadie yok aslında kalın etkili kıllar daha çabuk sürede biter bundan eminim

fındık faresi tercihlere saygılıyız tabii , ama tamamen kurtulmak istemezmisin? Düşüncesi bile güzel gelmiyor mu ? belirli bir dönem katlanıp sonra yaşam boyu rahat etmek ne dersin:)

Değerli angelnr seni online görünce bir önemli konu hakkında daha sana bilgi vermek istedim. ığneli epilasyonun en önemli noktası akımı kıl köküne uygulayabilmektir. Eğer kıl kökünden daha önce, daha sonra ya da kıl kökünün sağına, soluna akım uygulaması yapılırsa kökü tahrip etmek mümkün olmaz. Bunu yaparken inan yılların deneyimi çok önemli, burada iğnenin cilde giriş açısını ayarlamak bile başlıbaşına bir uzmanlık konusu. iyi geceler.

Back
X