- 2 Eylül 2021
- 32
- 93
- 29
-
- Konu Sahibi aysunkilic
Boyunuza gore yüksek kilodasiniz su anda. Spor+diyetisyen diyeti ile saglikli kilonuza inin önce. Kilo varken göbeğin düzleşmesi mügi
diyetisyen ve spor eşliginde 67 ye kadar düştüm benim görüne göbek ve geniş omuz kalın kol pes ettim bıraktımBoyunuza gore yüksek kilodasiniz su anda. Spor+diyetisyen diyeti ile saglikli kilonuza inin önce. Kilo varken göbeğin düzleşmesi mümkün degil.
canıım termal taytan giyebilirsin arkadaşımdada aşırı derece göbeği vardı hiç gitmiyordukızlar ne kadar diyet yapsam spora gitsem de şu göbegim hep var kilo veriyorum ama göbek bir türlü gitmiyor yapıştı kaldı resmeeeen yardııım
Yanlar içinde etkili olur mu ben ne kadar zayıf olursam olayım yanlarim gitmiyorcanıım termal taytan giyebilirsin arkadaşımdada aşırı derece göbeği vardı hiç gitmiyordu
onu giydii hepte terliye terliye zayıfladı tavsiye ederiim
olurrr canım belinden yukarısına kadar taytlardan var ama termall altı üstüde takımıda satılanlardan var meselaYanlar içinde etkili olur mu ben ne kadar zayıf olursam olayım yanlarim gitmiyor
Onlara bı bakayim o zaman teşekkür ederimolurrr canım belinden yukarısına kadar taytlardan var ama termall altı üstüde takımıda satılanlardan var mesela
anamm senide ilkbaşta konu sahibi sandım resim niye yok kıızzzOnlara bı bakayim o zaman teşekkür ederim
Silmiştim başka bişi yükleyeyim diye yukleyemedimanamm senide ilkbaşta konu sahibi sandım resim niye yok kıızzz
nedenki kız bulamadınmı yoksa yüklenmiyomuSilmiştim başka bişi yükleyeyim diye yukleyemedim
Yuklenmedinedenki kız bulamadınmı yoksa yüklenmiyomu
uygulamadanmı giriyorsun canoYuklenmedi
Yok asko tarayıcıdan girdim de bide isim degistirecem haberin olsun sık karşılaşıyoruz bizuygulamadanmı giriyorsun cano
haberim olsunYok asko tarayıcıdan girdim de bide isim degistirecem haberin olsun sık karşılaşıyoruz biz
herhangi bir termal tayt olur mu veya hangisinden memnun kaldı acabaaaacanıım termal taytan giyebilirsin arkadaşımdada aşırı derece göbeği vardı hiç gitmiyordu
onu giydii hepte terliye terliye zayıfladı tavsiye ederiim
şu şekilde söyleyim verdigim kilolarım hep bacak ve kalça kısmından gidiyor spora gittim diyet uyguladık alt eriyor üst kalıyor anlamsızca67 kiloya düştünüz boyunuz kaç?
67 kiloda göbek olması normal değil mi ya?
şu şekilde söyleyim verdigim kilolarım hep bacak ve kalça kısmından gidiyor spora gittim diyet uyguladık alt eriyor üst kalıyor anlamsızca
Instagramdan birinden aldı canımm atayim özel bana yazherhangi bir termal tayt olur mu veya hangisinden memnun kaldı acabaaaa