- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi gizemli_masum
Canim.ben hic kusmadim ama cikti
Ay bide kiyafetlerimden saklanamicak kadar kocaman di bantlama moduna girmistim cevresibhafif ten agriyordu dogumsan binsure sonra gecti dr um.buyuk ihtimal gecer demistu
Nasıl geçti ameliyatınız?
Bugün eve geldim annem de kaldım 15 gün ameliyatım iyi geçmiş doktorum hem kası dikmiş hemde yama yapmış hamilelikten dolayı göbek sarkmıştı (4 ay oldu doğum yapalı) o yüzden bir miktarda deriden kesip çıkarmış.Hala ağrım var içerdeki yamada bazen rahatsız ediyor.Bebeğimi kucağıma alamıyorum 3 ay almamamı söyledi doktor ameliyat sonrası korse kullandım doktorum sürekli kullanma kasların zayıflar dedi bende arada çıkarıyorum.seninde sonrası zor olmuşmuydu.
Canim bende de var gobek fitigi. Hem gobek deligim sis hemde karnim sis.hamilelikte olmustu fitigim. Srninde karnin sismiydi? Birde nerede amiyat oldun,memnun kaldinmi?Bugün eve geldim annem de kaldım 15 gün ameliyatım iyi geçmiş doktorum hem kası dikmiş hemde yama yapmış hamilelikten dolayı göbek sarkmıştı (4 ay oldu doğum yapalı) o yüzden bir miktarda deriden kesip çıkarmış.Hala ağrım var içerdeki yamada bazen rahatsız ediyor.Bebeğimi kucağıma alamıyorum 3 ay almamamı söyledi doktor ameliyat sonrası korse kullandım doktorum sürekli kullanma kasların zayıflar dedi bende arada çıkarıyorum.seninde sonrası zor olmuşmuydu.
Benim bir kaç gün sonra ödemim olmuştu karnım şişmişti hafif kan gelmişti ( seni korkutmak için anlatmamıştım) Göbek deliğimden şırınga ile kanı çekti dr 3 gün arayla pansumana gitmiştim, o yüzden ilk zamanlar hiç çıkartmadan takmıştım korsemi....Başka sorunum olmamıştı....Geçmiş olsun zor zamanları atlattın, şimdi ağır kaldırmamaya çalış...
Canim bende de var gobek fitigi. Hem gobek deligim sis hemde karnim sis.hamilelikte olmustu fitigim. Srninde karnin sismiydi? Birde nerede amiyat oldun,memnun kaldinmi?
Bende ödem falan oluşmadı çok şükür şişlikte olmadı hala korse takıyorum ama geceleri çıkartıyorum hapşırırken ağrı oluyor.Korse ile daha rahat hareket edebiliyorum.Yamanın olduğu yerde ağrı oluşuyo sende de oldu mu? zamanla yamanın sertliği gidiyor mu?
bnmde annem 60 yaşında aynen anlattığın gibiMerhabalar
annem 70 yaşına 105 kg ve kilosunun çoğu göbekte toplanmış bir hanım. Göbek fıtığı ameliyatı olması gerekiyor fakat açık olan ameliyattan korkuyor ( kesi yeri,, geç iyileşme..duyulan ağrı.. Vb gibi). Bu yaşlarda ameliyat olan yada yakını olmuş olan varsa ameliyat tipini ve ameliyat sonrası süreçteki yaşadıklarını paylaşırsanız çok memnun olurum
hastanede kaç gün yattı
ağrısı çok oldu mu
hangi yöntemle ameliyat daha iyi olur
ankara da doktor önerisi olurmu
Bugün eve geldim annem de kaldım 15 gün ameliyatım iyi geçmiş doktorum hem kası dikmiş hemde yama yapmış hamilelikten dolayı göbek sarkmıştı (4 ay oldu doğum yapalı) o yüzden bir miktarda deriden kesip çıkarmış.Hala ağrım var içerdeki yamada bazen rahatsız ediyor.Bebeğimi kucağıma alamıyorum 3 ay almamamı söyledi doktor ameliyat sonrası korse kullandım doktorum sürekli kullanma kasların zayıflar dedi bende arada çıkarıyorum.seninde sonrası zor olmuşmuydu.
merhaba konu 2013 de açılmış baya geçmiş fakat ben yine de hangi hastane ve hangi doktora ameliyat oldunuz öğrenmek istedim.bende yaklaşık 4 yıldır çekiyorum, bir defasında cesaretimi topladım tam oldum sandım baktım ameliyat sonrası safra kesemi almışlar fıtık kalmış, esas beni ameliyat ypacak dr a telefon geldi ve gitti ben ameliyathane girişinde yatakta bekletiliyordum gözümle gördüm gittiğini, beni asistanlar içeri aldılar, sanırım sonra yapamayacaklarını anlayınca safra yapıp çıkartmışlar.tabi bişi yapamadım gerekli görmedik bahanesi uydurdular. webten ve diğer hastanelerden danıştığım doktorlar hemen yapılmalıydı dedi, ultrason değerlerine göre.4 yıldır ağrı sancı-şişlik çekiyorum açıkcası perişanım.sanki hastane ve dr ismi öğrenip gidersem içim daha rahat edecek gibi geliyor.umarım sıkıntılarınız da geçmiştir, şuanki durumunuzla ilgili de bilgi verirseniz sevinirim.sağlıklı günler.
çok geçmiş olsun öncelikle.Ben de salı günü göbek fıtığı ameliyatı olucam hamilelikte oluşmuş bir senedir erteliyorum laporoskopi tekniğiyle yama yapılacak iki tane fıtığım var biri göbek deliğinde biri üstte ve çok geriliyorum bu yöntemle ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim çok az kaldı ameliyatıma şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim kapalı olacak özel hastanede olacam inş iyi geçer ve size de yardımcı olmuş olurum bana da ameliyat olanlar bilgi verirse çok mutlu olucam acil!!çok geçmiş olsun öncelikle.
açık teknik mi olacaksınız kapalı teknik mi?
ameliyattan sonra da nasıl geçirdiğinizi lütfen yazar mısınız?
annemde 1-2 aya kadar olacak
devlette mi özel de mi olacaksınız??
ne kadar ücrete olacaksınız peki?Teşekkür ederim kapalı olacak özel hastanede olacam inş iyi geçer ve size de yardımcı olmuş olurum bana da ameliyat olanlar bilgi verirse çok mutlu olucam acil!!
Önemli değil yardımcı olmak isterim seve seve benimki 13 mm civarında Kocaelide Konak Hastanesinde olucam fiyatı 3500ne kadar ücrete olacaksınız peki?
dışardan baya büyük mü? annemin ki çok büyük ama onun 5 yıldır var.bir de hangi şehirdesiniz??
çok soru sordum kusura bakmayın
teşekkür ederm canm şimdiden çok çok geçmiş olsunÖnemli değil yardımcı olmak isterim seve seve benimki 13 mm civarında Kocaelide Konak Hastanesinde olucam fiyatı 3500
benm annem oldu. baya hamile gibiydi. yaşı 59 ve kilosuda vardı. ama çok rahat geçti. göbeğide küçüldü. biz çok korkmuştuk kilosu var dikişi patlar mı acaba diye. yama falanda yapıldı ama çok şükür 2 gün sonra normal hayatına döndü. korkulacak bir şey olmadı. sizler gençsiniz eminim daha kolay olurmerhaba konunun üzerinde biraz zaman gecmis ama merak ettigim bir sey var bu pazartesi bende göbek fitigi ameliyati olucam gebelikten dolayi olustu bende fitik ve hala 4 , 5 aylik hamile gibiyim acaba göbeginizde kücülme oldumu ?