- 27 Ağustos 2013
- 190
- 21
-
- Konu Sahibi gizemli_masum
Kayinpederim oldu cok zor bir ameliyat degil 5 gun kadar hastanede yatti simdi masallahi var ne ogrenmek istiyorsunuz
5 gun yatacaksın kesınlıkle yasın gencse daha cabuk kalkarsın ılk gun zaten yemek yok 2 gun sonra sıvı gaz yapmnayacak yıyecekler ve ayaga kalkıp yurumen gerekıyor 3-4 gun normal hayatına donersın ama dıkkat etmek kaydıyla Allah sıfa versın cocuklarınla ılgılenmen zor olacak mutlaka guvendıgın bırı baksın ve yanında refakatcın olsun tedbır almakta fayda var 1 hafta sonrada dıkıslerı alıyorlar zaten
5 ay önce oldum...Benim de hamilelikten dolayı oldu...Kızım 7-8 aylıkken ameliyat dediler erteledim ama sonra çok sancı yaptı mecbur oldum....İlk 2-3 gün zor oluyor tam göbekte ameliyat yeri olunca hareket ederken acıyor....1 gece hastanede kaldım ertesi gün çıktım....Belli bir süre ağır kaldırmanız yasak o yüzden biraz da kızımın büyümesini bekledim, kızım 2.5 yaşındayken ameliyat oldum anlattık kucak istemedi zorlamadı beni...Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz...Geçmiş olsun
Doktorum yama yapacaz dedi.Size de yamamı yapıldı.Ne kadar süre ağır kaldırmadın birde ameliyatın zor mu geçti.ev işlerini ne zaman yapmaya başladın.Benim de kızım 3 yaşında kucak istemez oğlum da 3 aylık ve mama ile besleniyor annem bakacak bir süre benimde kızıma hamile iken oluşmuştu./SIZE]
Bana da yama yapıldı....1.5 ay annem baktı bana.....1.5 aydan sonra yavaş yavaş başladım eşim de yardımcı oldu....Benim 1 çocuğum var korkum 2. hamilelikte tekrarlayıp yeniden ameliyat olmam :/ ağır kaldırmamaya 2-3 ay dikkat ettim...Bol bol yürüyün sürekli yatmayın...Ameliyat zor geçmedi narkozdan ayılmam zor oldu, sezeryanım narkozlu olmadığı için narkoz bana zor geldi bulantı yaptı
Birde ameliyatın ertesi günü korse takmaya başlıyorsunuz. Gece gündüz taktım....2.5 ay
Arkadaşlar hamilelikten dolayı göbeğimde fıtık oluşmuş ameliyat olacam aranızda olan var mı nasıl oluyor ve sonrasında ne gibi zorlukları var? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Neden korse taktınız birde doktorunuz mu söyledi normal korse mi yoksa farklı mı bilgilendirirsen sevinirim pazartesi günü olacam 2 günüm kaldı ve çok geriliyorum yada korkuyorum bilemiyorum hangisi
Canim benim gebelikte vardi dogum yaptim.bitti
Sizin sanirim gecmemis
Dr söyledi göbek boşta olmasın diye dikişler için sanırım....Korkmayın, gerilmeyin...Çok kolay atlatıcaksınız, bayılıcaksınız uyandığınızda her şey bitmiş olucak... Ben iyi ki olmuşum çektiğim sancılardan kurtuldum
normal korse mi kullandı
Nasıl geçti sizin? Benim de gebelikten oldu ben 9 ay kustum afedersiniz....Kusmak da çok etkiliyormuş
normal korse mi kullandı