Göbek eritmek için günde kaç mekik gerekir?

depresiffpolyanna

hüzne inat gülümse..
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
3.476
10
46
Tokat
Diyet yapıyorum kızlar, zaten fazlalıgım birtek göbeğim ve basenlerim cocugum gibi oldular artık napsam gitmiyorlar. Karın kasları için günde kaç mekik çekilmesi gerekir? Düzenli yaparsam ne kadar sürede eritebilirim su göbeği?

mekik çekmek yerine düm düz uzanarak ayaklarını yere değmeyecek şekilde kısa mesafeli 10 a kadar aşağı yukarı hareket ettirip sonunda iki ayağını yukarı dikebilirsin. bunu günde yarım saat yapabilirsin.

En başta kilonuzu istediğiniz düzeye indirdikten sonra yoğun mekik çalışmanızı öneririm.
Benim gibi kilonuz göbeğinizde var ve siz mekiğe asılırsanız alacağınız sonuç o şiş göbek yerine baklava şekilleri oluşmuş bir göbektir
Yani erimeden direk kasa çevirerek hayatımın hatasını yaptım diyebilirim.
Siz siz olun önce kilo verin , bu süreçte günde 50-100 arası normaldir(8 periyod halinde), daha sonra bunu hergün 20 şer arttırarak yaptığınızda sarkmayı önleyerek sıkılaştırın.

slm ben 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım ne yaptıysam kilo veremedim hiç emziriyorum mekik çekiyorum ama ne göbek ne kilo gitmiyo

slm ben 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım ne yaptıysam kilo veremedim hiç emziriyorum mekik çekiyorum ama ne göbek ne kilo gitmiyo

sezaryenle doğumda hafif bir göbek kalsa da bir sene içinde zamanla kayboluyor diye duydum ben. Sanırım toplanan su zamanla gidiyor ordan. Ama tabi bu arada beslenmene de dikkat edersen ve spor yaparsan daha kolay gider, etmezsen de büyüyebilir bile malesef.

önemlı olan ne kadar inceldık gobegım ıçın bıberıye yagı denedım ama kısa surdu bıraktım heralde hamıleyım kıızlar dogumdan sonra kullanıp haber vercem

Bel ölçünüz kaç? 74,6cm'nin üstündeyse mekik dışında bir şeyler yapmanız lazım. İlk hedefiniz diyet olmalı. Siz yapıyormuşsunuz. Nasıl bir diyet yapıyorsunuz? Önereceğim hareket göbek eritmede mekikten iyidir. Çünkü mekik karın kaslarını yapılandırır ama o kasları göstermek için önce göbek yağlarını eritmeniz lazım. Yere sırtüstü uzanın. Bacaklarınızı dik bir şekilde havaya kaldırın ve dümdüz tutun. Poponuzu 15 cm kadar kaldırın. Yavaşça indirin. Tekrarlayın. Her sette 15 – 20 kez bu hareketi yapın. (Resmini şurdan görebilirsiniz http://www.fitolmak.com/wp-content/uploads/2012/08/gobek-eritme-hareketleri-2.jpg)

bizim pilates hocamız 50 tane çektirip ayriyetten 20 sıkıştırma hareketi yapıyodu.. Şuan göbeğim yok ve hiç çıkmıyoo :))

ben 300-350 mekik çekerdim günde.
evet
ama hiiiiç faydasını görmedim enteresan değilmi. aynı anda zayıflatıcı masajada gittim 1 ay boyunca

mekik göbek eritmez veya zayıflatmaz arkadaşlar.sadece sıkılaştırır.ve belli bir süre sonra artık fayda da etmez çünkü o bölge alışır mekiğe.bi zaman sonra ağrı acı hissetmezsiniz o bölgede.ama sıkılaşmak istiyorsanız.sabah 50 yarım mekik üst karın kaslar için akşam 50 mekik tüm karın bölgesi için kafi diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…