Benimde babam yapiyor ama memleket uzak canakkalede ben istanbbuldayim ama iki kere yapamadik babama gittik ama 1 gun icin 6 saat yol git gel olmuyor en son care babama gitcem artikanneme çok olur benim o göbek kaçması.
parmağını göbek deliğine koyup döndürüyorsun ama annem yapamıyor mesela babam yapabiliyor...
bir de annem kapıya asılır sallanır (barfiks çekecekmiş gibi) sizin dediğiniz zıplamayla aynı şey sanırım...
Denemedigim kocakari yuvallamasi kalmadi soyle soyle cekinme :))göbek düşmesi değil de göbek kaçmasıhiç bir doktor böyle bişiyi kabul etmez. göbek kaçması hurafe der. ama çocukluğumda bende çok çektim göbek kaçmasından
bak arkadaşım bir elini yumruk yap ve yüz üstü yat. yumruğunu göbek deliğine gelecek şekilde altına al :)
veya sırt üstü yat biri de havlu ütülesin, sıcak havlu koy karnına. sıcak su torbası falan değil. sıcak havlu. (sıcak su torbası zararlı olabiliyor.)
bir tane daha var ama komik gelebilir :) merak edersen onu da tavsiye edebilirim :))
Denemedigim kocakari yuvallamasi kalmadi soyle soyle cekinme :))
ben ekmek parçasına 4-5 tane kibrit saplayıp yapıyorum mumla hiç denemedim.Su an mum ile bardak koydum ama ne kadar duracak boyle sabahta denedim on dakika yeterlimi
Valla annem çok çekerdi bundan hep fiziksel olarak ne olduğunu merak ederdim. Yardımı dokuncaksa annem şöyle yaptırırdı. Yere uzanırdı. Babam parmağını göbek deliğine sokar annemin üstünden atlaya atlaya döner dururdu. Böle göbek deliğinde patmağını sıkıştıracaksı . Böyle böyle son raddeye kadar dönerdi nerdeyse 3 5 dakika. Sonra o parmağını çekince annem oraya ufak bir yastık basturır yana döner cenin pozisyonu alırdı. Öyle beklerdi bir müddet. Sonra geçtiğini söylerdi. Ne kadar mantıklı ne kadar açıklayıco bilmiorum ama karın ağrılarıbdan kıvranınca dayanamaz yapardım geçerdi.:-DMerhaba arkadaslar haftalardir göbek düşmesinden muzdaribim iki ayri özel hastanede tam batin ultrasonu cektirdim ve kan tahlilleri yaptirdim en son doktor birde mide endoskapi bakalim dedi herhangi bir rahatsizlik cikmadi midemin yaninda karnimda kalp atisi gibi birsey var cok halsizlik ve karin agrisi cekiyorum
Ay çok üzüldüm şimdi bilmeden nelere sebep oluyordum demekTakla atmayi denedim eskiden cok atardik cocukken cok kolaydi ama 27 yasinda takla atilmiyormus :) kafa goz dagitiyordum az daha orta sehpaya carptimda
Yok canim şimdi yapmadim daha once esimin yengesinden duyup yapmistimm :)Ay çok üzüldüm şimdi bilmeden nelere sebep oluyordum demek
eyice gözlemle kızz. Göbekçi teyzelerin nesli tükenmiş baksana. Bellimi olur yeni neslin göbekçisi olursun:-DKizlar isyerinden arkadasimin ablasinin tanidigi varmis kocakari :) 2 de gidecegim bakalim dönünce ne yaptigini anlatirimmm :)
Evet anneannemin annesi bilirdi.Tam göbeğinize parmağınızı bastırıp kalp gibi bir atış duymanız gerekiyo.Yatay vaziyette .nerde atıyosa otaraftan göbeğinize doğru bastırarak ittiriyosunuz bide sonrasında sarmak gerekiyo geçmiş olsun.Çok zormuş.Merhaba arkadaslar haftalardir göbek düşmesinden muzdaribim iki ayri özel hastanede tam batin ultrasonu cektirdim ve kan tahlilleri yaptirdim en son doktor birde mide endoskapi bakalim dedi herhangi bir rahatsizlik cikmadi midemin yaninda karnimda kalp atisi gibi birsey var cok halsizlik ve karin agrisi cekiyorum
Zamaninda bende hurafe dedigimden iyi biliyorum basa gelmeden anlamiyo insan
konyada olsan basacak teyze çok vardı..nerdesin bilmiyorum ama ben en son gittiğimde üçletmiştim zuun süre rahatlamıştım benimde göbeğim çok düşerde..bazen yemek yedirmez ruhunu daraltır kalp gibi atması meşhurdur ağrı verir yorgunluk yapar..doktorlar bu durumu bilmiyorlar genelde..ödem deyip geçiyorlar..tekrar ediyorum konyadaysan yardımcı olayım ben şu an bursadayım ama bulur birinin telefonunu veririrm..Teşekkür ederim canim bugun ise gitmedim agridan yatirum hala bir gobekci teyze arastiriyor esim ama hayirlisii
Merhaba istahsızlık ve kilo kaybı da var mıMerhaba arkadaslar haftalardir göbek düşmesinden muzdaribim iki ayri özel hastanede tam batin ultrasonu cektirdim ve kan tahlilleri yaptirdim en son doktor birde mide endoskapi bakalim dedi herhangi bir rahatsizlik cikmadi midemin yaninda karnimda kalp atisi gibi birsey var cok halsizlik ve karin agrisi cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?