• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek düşmesi hakkinda yardim

Sheftali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
29
6
3
36
Merhaba arkadaslar haftalardir göbek düşmesinden muzdaribim iki ayri özel hastanede tam batin ultrasonu cektirdim ve kan tahlilleri yaptirdim en son doktor birde mide endoskapi bakalim dedi herhangi bir rahatsizlik cikmadi midemin yaninda karnimda kalp atisi gibi birsey var cok halsizlik ve karin agrisi cekiyorum

geçmiş olsun çok ilginç.
Doktorlar bilimsel bir şey bulamadıysa psikolojik tetikliyor olabilir misin?
Beynin yaptıramayacağı bir şey yok.

Teşekkür ederim canim bugun ise gitmedim agridan yatirum hala bir gobekci teyze arastiriyor esim ama hayirlisii

geçmiş olsun çok ilginç.
Doktorlar bilimsel bir şey bulamadıysa psikolojik tetikliyor olabilir misin?
Beynin yaptıramayacağı bir şey yok.
Anlamadim ki tip ve alternatif tip denemelerinde bulunuyorum bakalim internette okudum ama birde işyerinde patlayacak kadar stres oluyorumm ondanmi oldu ne olduysa

Bardak cekmeyi denedim videosunu izlemistim ama kendime yapilmiyo

Bende bir kez olmuştu göbek kaçması diyorlar masaj yaparak göbeğin çevresine o kalp gibi atışı göbeğinin deliğine denk getirmen gerek çok ağrı yapar ben yaşadım resmen ağlıyordum ağrısına..Arkadaşımda da sürekli oluyor o alışmış o da şöyle yapıyordu; ayaklarını dik durarak böyle birden bire kendini zıplatıyordu göbeği yerine oturuyordu banada sıcak su yapmışlardı ve yere uzandırmışlardı masaj yaparak yerine oturtmuşlardı ama çok ağrı çekmiştim.Yine de sen bir bilene sor derim..

Bende bir kez olmuştu göbek kaçması diyorlar masaj yaparak göbeğin çevresine o kalp gibi atışı göbeğinin deliğine denk getirmen gerek çok ağrı yapar ben yaşadım resmen ağlıyordum ağrısına..Arkadaşımda da sürekli oluyor o alışmış o da şöyle yapıyordu; ayaklarını dik durarak böyle birden bire kendini zıplatıyordu göbeği yerine oturuyordu banada sıcak su yapmışlardı ve yere uzandırmışlardı masaj yaparak yerine oturtmuşlardı ama çok ağrı çekmiştim.Yine de sen bir bilene sor derim..
Cok tesekkur ederim onu kucukken dedem yapardi gobegi dusenler gelirdi esime anlatiyorum yapamiyor dedemin masaj seklimi vardi hic dikkat etmemistim hatta basima hic gelmediginden inanmazdimda bana niye oldu die inanmadigim seyler basima geldi yahuu

Arkadasin ayakta zipliyor ama dizler kirilmayacak dimi

Bir süre önce bende yaşamıştım..Doktor kasgevşetici bir merhem vermişti onu sürdüm .belimi tamamen sardım ..Birde doktor sıcak su torbası koy o bölgeye demişti öyle yaptım...

Bir süre önce bende yaşamıştım..Doktor kasgevşetici bir merhem vermişti onu sürdüm .belimi tamamen sardım ..Birde doktor sıcak su torbası koy o bölgeye demişti öyle yaptım...
Kaç günde gecti ya ben soramiyorum daha once hastanede calistigimdan inanmazdim boyle pek dalga gecerler die sormaya cekiniyorum bilen doktor varmi ki

o konuda doktorlar pek yardımcı olamıyor malesef. bir tanıdığım 2 hafta kadar çekti o sıkıntıyı bir sürü tahliller vs yapıldı dünyanın parasını harcadı bişey çıkmadı. sonra evde göbeğin mi düştü acaba diye bardak çektiler iyileşti.
sen kendinde yapabilirsin canım çok basit. benim göbeğim çok düşer ben kendim yapıyorum iyi geliyor. ve genelde ağır kaldırmaktan aoluyor

anneme çok olur benim o göbek kaçması.
parmağını göbek deliğine koyup döndürüyorsun ama annem yapamıyor mesela babam yapabiliyor...
bir de annem kapıya asılır sallanır (barfiks çekecekmiş gibi) sizin dediğiniz zıplamayla aynı şey sanırım...

o konuda doktorlar pek yardımcı olamıyor malesef. bir tanıdığım 2 hafta kadar çekti o sıkıntıyı bir sürü tahliller vs yapıldı dünyanın parasını harcadı bişey çıkmadı. sonra evde göbeğin mi düştü acaba diye bardak çektiler iyileşti.
sen kendinde yapabilirsin canım çok basit. benim göbeğim çok düşer ben kendim yapıyorum iyi geliyor. ve genelde ağır kaldırmaktan aoluyor
Su an mum ile bardak koydum ama ne kadar duracak boyle sabahta denedim on dakika yeterlimi

Back