Ben de aort anevrizması ihtimaine binaen gittim doktora bakıldı. Çok şükür öyle bir şey yoktu. Yaşı genç olan kişilerde zaten olmazmış ama o dediğim nabız atışını doktor da farketti. Ne olduğunu açıkçası halen bulamadım. Belki bağırsak ile ilgilidir çünkü bi o kaldı bakılmayan.Acaba ne olduğunu bulabildiniz mi aynı problemi yaşıyorum, karnimda sertlik var aynı zamanda gecmeyen bir siskinlik ve karnim kalp atisi gibi atıyor aort anevrizmasi olduğunu düşünüp kardiyolojiye gitmistim ultrasonla bakıldı EKG çekildi hic bir şey çıkmadı. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor
2 yıl mıArkadaşlar merhaba. Benim karnımda 2 yıldır bi ağrı var. Karnında göbek deliğimin sol tarafında bi sertlik var. Buna ağrı eşlik ediyor. Her zaman olmuyor bu ağrı ama arada başlıyor bir süre devam ediyor. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sanki lavaboya gitsem rahatlayacak gibi bi ağrı ama rahatlamıyor. Bu ağrı belime de vuruyor.Dışkılamam normal. Yumurtalıkta kist falan yok. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Göbek düşmesiNe olduğunu söylücem ama linç yemekten korkuyorumçünkü doktorların bazısı kabul ediyor bazısı etmiyor
Evet bunu diyecektim. Başka birseyde bir sıkıntı yoksa geriye birtek bu kalıyorGöbek düşmesiafakan falan. Bu arada ben de öyle düşünüyorum ama göbek düşmesinin tıbbi anlamı aort damarının kenara kaçmasıdır. Benim aort olması gerektiği yerdeydi anlamadım. Ya bağırsaktan ya da göbek kayması denen şeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?