Göbek deliğimin yakınında sızı var ve 5 gün geciktim.

akademikkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
3
0
34
Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. 2.5 yıllık evliyim. Rahmimde polip var ve henüz aldırmadım. Son adetim 13 kasım. 11 aralıkta adet olmam gerekiyordu, en azından 13 'ünde. İlişkinin üzerinden bir hafta geçti. Göbek deliğimin yakınında sanki iğne batıyormuş gibi bir sızı var. Erken dönem idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. Hamile olabilir miyim?

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. 2.5 yıllık evliyim. Rahmimde polip var ve henüz aldırmadım. Son adetim 13 kasım. 11 aralıkta adet olmam gerekiyordu, en azından 13 'ünde. İlişkinin üzerinden bir hafta geçti. Göbek deliğimin yakınında sanki iğne batıyormuş gibi bir sızı var. Erken dönem idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. Hamile olabilir miyim?
Merhabalar benimde ayni şikayetlerim var ama adet oldum 10 gün önce bitti iki gundur göbek deligimin etrafı yakınına iğne batıyormuş gibi oluyor dediğiniz gibi acaba sizin Durumunuz ne oldu Doktora gittiniz mi

Merhabalar benimde ayni şikayetlerim var ama adet oldum 10 gün önce bitti iki gundur göbek deligimin etrafı yakınına iğne batıyormuş gibi oluyor dediğiniz gibi acaba sizin Durumunuz ne oldu Doktora gittiniz mi
göbek deşiği ve etrafındaki ağrı sızı, özellikle gbek deliğine bastırmayla artıyorsa idrar yolu enfeksiyonudur. tedavi şarttır ihmal etmeyin

Merhaba. Gecikme için özür dilerim. Bilgi amaçlı yazayım. Doktora gittim gebelik veya hrhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Adet olmam için bir ilaç verdi. Güvenemeyip hemen kullanmadım fakat şılışkinlik ve adet olamamadan ötürü ağrılarım çoğalınca idrarda tekrar test yaptım. Negatif çıkınca ilacı kullandım ve hemen etki etti. Sonraki adetim 3 gün kadar erken geldi.

X