Çok kısa bir süre aslında 4-5 ay hemen pes edip koca karı işlerine girme derim ben. zaten bir sorun yokmuş biraz beklemeni öneririm yanlış birşey yaparlar diye hiç mi korkmuyorsunuz anlamadım doğrusuMerhaba arkadaşlar göbek (rahim )çevirme biliyor musunuz biliyorsanız hakkında ne düşünüyorsunuz 2.çocuk için 4-5aydir uğraşıyoruz Dr gittiğimde bir sorun yok dedi.. çatlatma iğnesi oldum olmadı.. yaşadığımız yerde bir kadın Z.yagiyla göbek çevresine masaj yapıyor bunu denedim hiç deneyen olumlu sonuç alan var mı lütfen yazın çok ihtiyacım var konuşmaya
Yani ilk çocuğumda da 3 yıl olmamıştı yine aynı şeyleri yaşamak aklıma gelince bile yoruluyorum tukeniyorum hayırlısıyla gelsinde ne zaman gelirse Rabbim büyük çare bulmak benimkisiÇok kısa bir süre aslında 4-5 ay hemen pes edip koca karı işlerine girme derim ben. zaten bir sorun yokmuş biraz beklemeni öneririm yanlış birşey yaparlar diye hiç mi korkmuyorsunuz anlamadım doğrusu
Önceki hamileliğimde de çok beklemistik aynı şeyleri yine yaşamak istemediğim için başka yollara giriyorum hayırlısı olsun inşallah bugün adet olmam gerekiyordu olmadım dua edin bana lütfen1 yıla kadar olmaması normal biraz daha sabredin denemeye devam edin söylediğiniz yöntemi hiç duymadım amade yarar bir eşy olsa doktorlarda uygular
İnşallah tez zamanda olurÖnceki hamileliğimde de çok beklemistik aynı şeyleri yine yaşamak istemediğim için başka yollara giriyorum hayırlısı olsun inşallah bugün adet olmam gerekiyordu olmadım dua edin bana lütfen
Eski yöntemleri neden cahilce bulan insanlar var anlamıyorum. Sanki 50 yıl önce tıp bu kadar mükemmeldi de herkes hastanede doğum ypıyordu hayret bi şey. Evet göbek çevirmeyle hamile kalan çok arkadaş var ama bu tek etken değil.Merhaba arkadaşlar göbek (rahim )çevirme biliyor musunuz biliyorsanız hakkında ne düşünüyorsunuz 2.çocuk için 4-5aydir uğraşıyoruz Dr gittiğimde bir sorun yok dedi.. çatlatma iğnesi oldum olmadı.. yaşadığımız yerde bir kadın Z.yagiyla göbek çevresine masaj yapıyor bunu denedim hiç deneyen olumlu sonuç alan var mı lütfen yazın çok ihtiyacım var konuşmaya
Evett bunu demek istedim aslında 25 sene önce annem göbeğini cevirtmeden hamile kalamiyormustu her hamileliğin den önce bunu yaptırıyormustu annemde bu varsa bende de olabilir diye düşünüyorum bazenEski yöntemleri neden cahilce bulan insanlar var anlamıyorum. Sanki 50 yıl önce tıp bu kadar mükemmeldi de herkes hastanede doğum ypıyordu hayret bi şey. Evet göbek çevirmeyle hamile kalan çok arkadaş var ama bu tek etken değil.
Asıl siz uremeyin bence çünkü kalbiniz o kadar taş ki. Zaten kolay olsaydı yada olsaydı bu yollara gitmezdim değil mi. Cevap verdiğiniz için asla teşekkür edemeyeceğim.Yani bunun mümkün olabileceğini düşünüyorsanız lütfen üremeyi
Arkadaşlar neden gülüyorsunuz anlamıyorum.. komik olan nedir bir soru sordum bilginiz varsa bilgiyi yazın geçinmasaj vs tabii ki kan dolaşımına katkı sağladığı için sağlıklı yumurtlamayı destekler ama göbek çevirme falan bunlar insanların sacma sapan uydurdukları seyler. öyle bir sey olsa hastanelerde yapılırdı bu. rahüm öyle dönebilecek bir sey değil yaw
ağlayayım mı?Arkadaşlar neden gülüyorsunuz anlamıyorum.. komik olan nedir bir soru sordum bilginiz varsa bilgiyi yazın geçin
Hayır ağlayın demiyorum bazı insanlar için önemli olan şeyler için gulmeniz hoş değil.ağlayayım mı?
tamam ben de ciddi düsüncemi söyledim. sonunda da güldüm. ama dalga gecen, alay eden bir sey yazmadım?Hayır ağlayın demiyorum bazı insanlar için önemli olan şeyler için gulmeniz hoş değil.
Teşekkür ederim düşünceniz içintamam ben de ciddi düsüncemi söyledim. sonunda da güldüm. ama dalga gecen, alay eden bir sey yazmadım?
Bağlantısı var mı bilmem anneannem yapardı. Göbek deliğinden 4 parmak aşağısına elini İyice bastırınca tık tık tık diye kalp sesi gibi ses geliyormus İyice masaj yapıp aşağıdan yukarıya bastırır karnını sert bir cisimle bağlar takla attırır ya da bir yükseğe tutundurup kendini yukarı cekmesini isterdi. Tabi mide bulantısı, iştahsızlık,kilo kaybı vs oluyordu gelenlerde ( Doktorlar bütün testleri temiz diyorlardi)Merhaba arkadaşlar göbek (rahim )çevirme biliyor musunuz biliyorsanız hakkında ne düşünüyorsunuz 2.çocuk için 4-5aydir uğraşıyoruz Dr gittiğimde bir sorun yok dedi.. çatlatma iğnesi oldum olmadı.. yaşadığımız yerde bir kadın Z.yagiyla göbek çevresine masaj yapıyor bunu denedim hiç deneyen olumlu sonuç alan var mı lütfen yazın çok ihtiyacım var konuşmaya
Böyle şeylere inanmayın çocuğunuz olmazsa bir sürü tedavi var tedavi görürsünüzMerhaba arkadaşlar göbek (rahim )çevirme biliyor musunuz biliyorsanız hakkında ne düşünüyorsunuz 2.çocuk için 4-5aydir uğraşıyoruz Dr gittiğimde bir sorun yok dedi.. çatlatma iğnesi oldum olmadı.. yaşadığımız yerde bir kadın Z.yagiyla göbek çevresine masaj yapıyor bunu denedim hiç deneyen olumlu sonuç alan var mı lütfen yazın çok ihtiyacım var konuşmaya