İnşallah faydasını görürsünüz Allah'ım hiç birimizin kucağıni boş bırakmasın. Faydası olursa yazar mısınız lütfenAdet döneminde oluyormuş kasık çekme bende Aralık ayında klomen kullandım ama faydası olmadı erken adet oldum birkaç gün içinde gidicem bakalım hayırlısı
Ben çok duydum hamile kalan etrafımda da var. Kendim de çektirdim 3 ay önce hamile kalamadım eşimde Bi kaç sıkıntı olmuştu onun düzelmesini bekliyoruz . ama her ay çok şiddetli yaşadığım adet agrılarım yok oldu diyebilirim. Zaten adetleriniz agrılı geçiyorsa bilin ki düşmüştür. Sadece hamilelik değil normal sağlık açısından da yapılması gereken bişey bence bilmeyenler önyargılı oluyo Baska sına yaptıramıyosanız bile kendiniz de yapabiliyorsunuz tam anlamıyla kadıramasanız bile yararı var bunu kimisi sabunla yapıyo kimisi adet dönemi boyunca zeytinyagıyla masaj yaparak onun da faydası oluyo diye duydum .
Devlet Hastanesi'ne gittik o bölüm kapalıydı. Gelecek hafta özele gidecezYani deneyin aklınızda kalmasın ama 1 yılı geçmiş eşiniz de doktora gitti mi?
Bana umut oluyor böyle mesajlar çok teşekkür ederimBen çok duydum hamile kalan etrafımda da var. Kendim de çektirdim 3 ay önce hamile kalamadım eşimde Bi kaç sıkıntı olmuştu onun düzelmesini bekliyoruz . ama her ay çok şiddetli yaşadığım adet agrılarım yok oldu diyebilirim. Zaten adetleriniz agrılı geçiyorsa bilin ki düşmüştür. Sadece hamilelik değil normal sağlık açısından da yapılması gereken bişey bence bilmeyenler önyargılı oluyo Baska sına yaptıramıyosanız bile kendiniz de yapabiliyorsunuz tam anlamıyla kadıramasanız bile yararı var bunu kimisi sabunla yapıyo kimisi adet dönemi boyunca zeytinyagıyla masaj yaparak onun da faydası oluyo diye duydum .
Anladım teşekkür ederim Rabb'im size de tez zamanda nasip etsinEşiniz sperm testi verdi mi?
Bende çektirdim zamanında ama hamile kalmadım 1 yılı geçmiş mutlaka doktora görünün.
6 yıl sonra oldu canım oğlum 6 yaşında şükür.Anladım teşekkür ederim Rabb'im size de tez zamanda nasip etsin
Amin.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşallahBana umut oluyor böyle mesajlar çok teşekkür ederimbenim de adetlerim ağrılı geçiyor ondan mı acaba? Allah'ım sizinde kucağınızi boş bırakmasın tez vakitte hamilelik haberlerimizi buradan yazmak nasip olur inşallah
Amin canım inşaAllah yazarım sonucu burayaİnşallah faydasını görürsünüz Allah'ım hiç birimizin kucağıni boş bırakmasın. Faydası olursa yazar mısınız lütfen
Merhaba, ben bu göbek çektirme olayını dün yaptırdım. Kesinlikle işinin ehli, bilen, eğitimli birinin yapması gerekiyor.Merhaba bayanlar biz 13 aydır çocuk denememize rağmen nasip olmadı geçenlerde de birinden duydum kızının göbeğini çektirdiği ay kız hamile kalmış. Bana da umut olduetrafında hiç göbek çektirip hamile kalan veya çevresinde bu gibi olaylar olan oldu mu. Olumsuz bir etkisi olan da yazabilir mi lütfen . Ben çok kararsız kaldım ama denemek istiyorum ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?