• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Göbek çektirme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TuseSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
151
97
48
Merhaba bayanlar biz 13 aydır çocuk denememize rağmen nasip olmadı geçenlerde de birinden duydum kızının göbeğini çektirdiği ay kız hamile kalmış. Bana da umut olduetrafında hiç göbek çektirip hamile kalan veya çevresinde bu gibi olaylar olan oldu mu. Olumsuz bir etkisi olan da yazabilir mi lütfen . Ben çok kararsız kaldım ama denemek istiyorum ve korkuyorum

Merhaba bayanlar biz 13 aydır çocuk denememize rağmen nasip olmadı geçenlerde de birinden duydum kızının göbeğini çektirdiği ay kız hamile kalmış. Bana da umut olduetrafında hiç göbek çektirip hamile kalan veya çevresinde bu gibi olaylar olan oldu mu. Olumsuz bir etkisi olan da yazabilir mi lütfen . Ben çok kararsız kaldım ama denemek istiyorum ve korkuyorum
Gobek cektirmek ne?

Gözuktüm hiç bir sorun yok herşey çok normal dediler
Anladım. Bana da demişlerdi ama ben yaptırmadım korkarım ben öyle şeylerden ya daha kötü olursa Allah korusun. Zaten sonra hamile olduğumu öğrendim. Psikolojik olabilir sizin kafaya takıyorsanız etkiliyorsunuzdur kendinizi.

Bende yeni duydum ağır kaldirdigimiz için göbek düşüyor yumurtalikta yer mi değiştiriyormuş öyle bir şey dediler
Bende duydum bazı dr lar diyormuş bulup çektirin diye ama kasık düşmesi benim bildiğim

Hiç çektirip de hamile kalan var mı acaba
Benm etrafımda çok öyle hamile kalan. Ama sağlık açısındna bş zararı varmıdır bilmyrum çnkü çok bastırıyolar karnınıza

bende cektirdim bi ise yaramadi biraz aci oluyo baya bastiriyolar cunku somrasinda bikac.gun agrim oldu

Eşiniz sperm testi verdi mi?
Bende çektirdim zamanında ama hamile kalmadım 1 yılı geçmiş mutlaka doktora görünün.

Kızlar benim büyük annem dua ile çekiyor belki komik gelir ama ben hep ona cektiriyorum göbeğim düşünce mide bulantısı ishal ve karın ağrısı oluyo o çekince düzeliyorum konu sahibi eger istersen bana özelden yaz
Göbeğinizin düşük olduğunu dümdüz yatın parmağınızı göbek deliğinize bastırın eger orda atar damar gibi bişey atıyosa göbek yerindedir eger atmıyorsa düşmüştür
Benimki düşünce hep mideme yakın yerde atar bazılarınınki kasığa düşüyo evet doğru
Bu şekilde anlayabilirsiniz
Mideye düşerse bulantı yapar ishal yapar eger kasıga düşerse bazılarında karın agrısı oluyo ama bazılarında olmuyo anlamıyolar
Çoğu kişi bilmiyo göbek düşüğünü
Benim babam doktor doktor gezdi midesinden
Meğer göbeği düşmüş 1 yıl sonra göbeğini çektirdi ve düzeldi gerçekten kötü bişey
Hamile kalma konusuna gelince cevremde duymadım hiç ama arkadaşın dediğide doğrudur kasıkta etkisi olabilir yumurtalıklara mantıklı geldi okuyunca

Kızlar benim büyük annem dua ile çekiyor belki komik gelir ama ben hep ona cektiriyorum göbeğim düşünce mide bulantısı ishal ve karın ağrısı oluyo o çekince düzeliyorum konu sahibi eger istersen bana özelden yaz
Göbeğinizin düşük olduğunu dümdüz yatın parmağınızı göbek deliğinize bastırın eger orda atar damar gibi bişey atıyosa göbek yerindedir eger atmıyorsa düşmüştür
Benimki düşünce hep mideme yakın yerde atar bazılarınınki kasığa düşüyo evet doğru
Bu şekilde anlayabilirsiniz
Mideye düşerse bulantı yapar ishal yapar eger kasıga düşerse bazılarında karın agrısı oluyo ama bazılarında olmuyo anlamıyolar
Çoğu kişi bilmiyo göbek düşüğünü
Benim babam doktor doktor gezdi midesinden
Meğer göbeği düşmüş 1 yıl sonra göbeğini çektirdi ve düzeldi gerçekten kötü bişey
Hamile kalma konusuna gelince cevremde duymadım hiç ama arkadaşın dediğide doğrudur kasıkta etkisi olabilir yumurtalıklara mantıklı geldi okuyunca
Mide gobekten yukarida nasil yukari dusecek ki?

Ben çektirdim, gebelik oluşmadı maalesef

Back
X