Göbek piercingi acıtır ilk bir hafta sonra yavaş yavaş geçecektir, iltihaplanmamasına dikkat et.
Kıyafetinle temas ve ter nedeniyle de kapalı yerlerimizdeki piercingler geç iyileşir. Sen tişörtünü falan sıyırarak dur evde ki hava alsın yoksa iyileşme süresi uzar.
kızlar ben göbeğimi deldirdim. 5 gün oldu. piercingciden aldıığım piercing after losyon kullanıyorum sabah öğle akşam. canım müthiş derecede acıyor dik duramıyorum ama herhangi bir kızarma yada iltihaplanma söz konusu değil. iyileştirmeyi hızlandırmak için ne yapmam lazım? ve ne kadar sürede bu acısı geçer
Lütfen Yardım Edin
ben göbeğimi 12 yıl önce deldirdim, ve hiç sorun yaşamadım allaha şükür. ben dr.da deldirmiştim. eczaneden alıcağın "biokadin" veya "betadin" le temizle deliği ve küpeyi mutlaka. iyileştirmeyi hızlandırır ve antiseptiktir. bana bunu dr. vermişti ve çok yararını gördüm.
kahverengi olucak rengi derinin ilaçtan ama geçici bişey o merak etme:)
merhaba, bende göbeğimi deldireli 1 ay oldu ilk zamanlar benimde canım çok acıyodu 1 hafta 10 gün kadar ama acısı o kadar fazla kalmadı, şuan bende başka bi sorun var ve bu konuda bilgisi olan banada yardım ederse çok sevinirim. hergün piercing i en az 1 kez oynatıyorum yapışıp kalmasın diye ve aşağı doğru iterken içinden iltihap akıyo bu neden olabilir ve ne yapmalıyım ?
göbek piercing ini pek tercih eden yok sanırım, pek ilgilenen olmamış konu ile, umarım bilen birileri yanıtlarda bizde bilgilenmiş oluruz :)
canım piercingi nasıl temizlicemki? piercingi yapan adam çıkarmamamı söyledi 1 ay boyunca. kapanırmış hemen. zaten oynatınca bile acıyor. sen nasıl temizlemiştin?
merhaba, bende göbeğimi deldireli 1 ay oldu ilk zamanlar benimde canım çok acıyodu 1 hafta 10 gün kadar ama acısı o kadar fazla kalmadı, şuan bende başka bi sorun var ve bu konuda bilgisi olan banada yardım ederse çok sevinirim. hergün piercing i en az 1 kez oynatıyorum yapışıp kalmasın diye ve aşağı doğru iterken içinden iltihap akıyo bu neden olabilir ve ne yapmalıyım ?