Piercing, Hızma Göbeğimi deldirdim yardımm

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
29
kızlar ben göbeğimi deldirdim. 5 gün oldu. piercingciden aldıığım piercing after losyon kullanıyorum sabah öğle akşam. canım müthiş derecede acıyor dik duramıyorum ama herhangi bir kızarma yada iltihaplanma söz konusu değil. iyileştirmeyi hızlandırmak için ne yapmam lazım? ve ne kadar sürede bu acısı geçer

Lütfen Yardım Edin

Göbek piercingi acıtır ilk bir hafta sonra yavaş yavaş geçecektir, iltihaplanmamasına dikkat et.
Kıyafetinle temas ve ter nedeniyle de kapalı yerlerimizdeki piercingler geç iyileşir. Sen tişörtünü falan sıyırarak dur evde ki hava alsın yoksa iyileşme süresi uzar.

Göbek piercingi acıtır ilk bir hafta sonra yavaş yavaş geçecektir, iltihaplanmamasına dikkat et.
Kıyafetinle temas ve ter nedeniyle de kapalı yerlerimizdeki piercingler geç iyileşir. Sen tişörtünü falan sıyırarak dur evde ki hava alsın yoksa iyileşme süresi uzar.

peki canım iyileşme süresinde kullanabilceğim önerdiğin bi ürün yada birşey varmı

merhaba,
ben de geçen hafta piercingimi yaptırdım, şu an bakım ürünü olarak terramycinden başka birşey kullanmıyorum ve gayet memnunum maşallah. gerçi beniö cildim de problemsiz bir cilt onun için henüz iltihap vd gibi bir sorun yaşamadım yalnız deliğinde hafif bir kabuklanma var
fırsat buldukça havalandırmaya gayret gösteriyorum sonuçta gün içerisinde terden kıyafetlerden felan etkilenebilir.

acı derseniz,akıllı piercingçi uyuşturmadan deldiği için bayağı canım yandı. bir de eşm yanlışlıkla karnıma top attı sağolsun:)
bunlara rağmen ayaktayım, piercingimden çok memnunum

kızlar ben göbeğimi deldirdim. 5 gün oldu. piercingciden aldıığım piercing after losyon kullanıyorum sabah öğle akşam. canım müthiş derecede acıyor dik duramıyorum ama herhangi bir kızarma yada iltihaplanma söz konusu değil. iyileştirmeyi hızlandırmak için ne yapmam lazım? ve ne kadar sürede bu acısı geçer

Lütfen Yardım Edin

ben göbeğimi 12 yıl önce deldirdim, ve hiç sorun yaşamadım allaha şükür. ben dr.da deldirmiştim. eczaneden alıcağın "biokadin" veya "betadin" le temizle deliği ve küpeyi mutlaka. iyileştirmeyi hızlandırır ve antiseptiktir. bana bunu dr. vermişti ve çok yararını gördüm.
kahverengi olucak rengi derinin ilaçtan ama geçici bişey o merak etme:)

ben göbeğimi 12 yıl önce deldirdim, ve hiç sorun yaşamadım allaha şükür. ben dr.da deldirmiştim. eczaneden alıcağın "biokadin" veya "betadin" le temizle deliği ve küpeyi mutlaka. iyileştirmeyi hızlandırır ve antiseptiktir. bana bunu dr. vermişti ve çok yararını gördüm.
kahverengi olucak rengi derinin ilaçtan ama geçici bişey o merak etme:)

canım piercingi nasıl temizlicemki? piercingi yapan adam çıkarmamamı söyledi 1 ay boyunca. kapanırmış hemen. zaten oynatınca bile acıyor. sen nasıl temizlemiştin?

merhaba, bende göbeğimi deldireli 1 ay oldu ilk zamanlar benimde canım çok acıyodu 1 hafta 10 gün kadar ama acısı o kadar fazla kalmadı, şuan bende başka bi sorun var ve bu konuda bilgisi olan banada yardım ederse çok sevinirim. hergün piercing i en az 1 kez oynatıyorum yapışıp kalmasın diye ve aşağı doğru iterken içinden iltihap akıyo bu neden olabilir ve ne yapmalıyım ?

merhaba, bende göbeğimi deldireli 1 ay oldu ilk zamanlar benimde canım çok acıyodu 1 hafta 10 gün kadar ama acısı o kadar fazla kalmadı, şuan bende başka bi sorun var ve bu konuda bilgisi olan banada yardım ederse çok sevinirim. hergün piercing i en az 1 kez oynatıyorum yapışıp kalmasın diye ve aşağı doğru iterken içinden iltihap akıyo bu neden olabilir ve ne yapmalıyım ?

iltihap akması güzel bişey diye duydum. çünkü içindeki pisliği salıyormuş. ama genede bilen birisi daha iyi yorumlar

göbek piercing ini pek tercih eden yok sanırım, pek ilgilenen olmamış konu ile, umarım bilen birileri yanıtlarda bizde bilgilenmiş oluruz :)

göbek piercing ini pek tercih eden yok sanırım, pek ilgilenen olmamış konu ile, umarım bilen birileri yanıtlarda bizde bilgilenmiş oluruz :)

canım benim şimdi 2 haftaya yakın oldu biraz daha zaman geçsin tecrübeleri yazıcam

benimkine 1 aydan fazla oldu bi ara iyileşir gibi oldu şimdi pıhtılaşmış kan ile iltihap akıyo ve acıyo :S bi doktora gidip baktırayım diyorum ama hangi doktor bakarki buna bilemedim hiç

canım piercingi nasıl temizlicemki? piercingi yapan adam çıkarmamamı söyledi 1 ay boyunca. kapanırmış hemen. zaten oynatınca bile acıyor. sen nasıl temizlemiştin?

canım doktor bana her hafta pansuman yapıyodu. eger cıkarma dediyse çıkarma madem ki, bana doktorum çıkarıp küpeyi betadinle temizleyip tekrar takıyodu. canım çok acıyodu ama mikrop kapmasın diye dayandım mecbur. o zaman betadini üstten damlat canım o bölgeye. bi de geçen mesajımda sölememişim, duşa girmeden önce vazelin sür ki o bölge ıslanmasın demişti. bir ay kadar yapmıştım ben.

cnm bi doktora görünmende yarar var. sana da thiocilline deri pomadını öneririm. ben de doktor gibi habire onu bunu önerir oldum:) ama kuzenimle aynı zamanda göbek deldirmiştik, ki daha önce de söylediğim gibi benim 12 yıl oldu.. ben doktorda, o ise piercing yapan bi yerde deldirmişti. onun da iltihap akıyodu bu şekilde, ona dr bu pomadı önermişti cnm. bi doktora görün bi sor bence.

merhaba, 3 senedir delik göbeğim. deldirmek istediğiniz yerin kalitesi hijyeni çok çok önemli umarım adı sanı duyulmamış ucuz bir yerde yaptırmamışsınızdır. deldiği iğnenin hijyeni taktığı piercingin kalitesi vs vs mikrop kapmasında en önemli etken. piercingin paslanmaz çelik veya titanyum olduğundan emin misiniz? çünkü ne kadar ilaçlasanız da piercing kalitesiz maddeden yapıldıysa orası sürekli iltihap kapar, çok dikkat edin.

deldirdiğim yer bana ilk 2 hafta kullanmam için Bepanthen Plus ve Biokadin önermişti. bepanthen'i deliğin içine dışına her yerine sürüyorsunuz, biokadini ise bepanthen'i çevreleyecek biçimde. hatta bana hava geçiren göz bantlarından bile önermişlerdi. yara iyileşene kadar bi de takılmasın filan diye onu yapıştırmıştım. sen de iltihabın kuruyuncaya kadar onu deneyebilirsin.
kim ne derse desin göbek piercingi en estetiğidir, seksi durması da cabası :KK52:
güle güle kullan :KK55:

Son düzenleme:
benim en büyük hatam araştırmadan ilk girdiğim yerde taktırmış olmam oldu :S adamlar hem hijyenik deildi hemde o an bira içiyodu ve ben bunu göre göre orda kalıp bu işlemi yaptırdım :S bakalım iyileşmezse çıkarıcam zaten

X